- Poruka
- 12.877
Nije, pomešao si nešto.Ulazem zalbu na nojkicev avatar mislim da ima elemente extremizma.Da li vi znate sta predstavlja taj krst ! To je obelezje najveceg zla ! Da li je moguce da niko to nije jos provalio !
E pa isto kao i ono tvoje, Zato je i prošlo isto ...Evo da i ja dam doprinos ovoj temi.
Supermoderator nesha t. je jednom prilikom rekao da je geografska karta Hrvatske iz X vijeka provokacija. Bila je u albumu na profilu i nisam je nikad ni postovao.
Ja pitam, ako je povijesna karta Hrvatske od prije 1000 godine provokacija, kako se onda naziva nešto ovakvo ?
Znači, shvatio si.
Videćemo za tog Rokvića, promenu nicka baš ne mogu da sredim u sekundi.Elem, to je jedan problem.
Drugi bi bio izbor nicka određenog korisnika, koji je odabrao za svoj alter ego naziv mane_rokvic.
Naime, riječ je o možda najmonstruoznijem koljaču koji je pripadao četnicima popa Đujića i koji se naročito istakao u pokolju u selu Gata, kad je tamošnjim stanovnicima vadio oči, pekao ih žive na vatri, klao i činio razna zvjerstva.
Moje pitanje je: Ako se tolerira nick ovakvog zločinca, da li će se onda tolerirati i ako se netko nazove npr. max_luburic, ante_pavelic, kosta_pecanac, milan_nedic, adolf_hitler, benito_musolini, ....... ili po nekom drugom zločincu?
Molio bih izjašnjenje po ovom pitanju.
Hvala.
Svi korisnici imaju pravo na slobodan pristup. Diskriminacija je zabranjena.Kao prvo stvarno mi nije jasno sta se vi hrvati trpate toliko na ovaj forum koji je hteli mi to da priznamo ili ne ipak srpski ako nista onda bar zato sto je Krstarica srpski sajt.
Svim silama ste zeleli da se odete iz SFRJ,istrebili ste i proterali sve Srbe iz avojevske hrvatske i sada trcite na srpski forum.![]()