Žalbe, kritike, predlozi, molbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ulazem zalbu na nojkicev avatar mislim da ima elemente extremizma. :D Da li vi znate sta predstavlja taj krst ! To je obelezje najveceg zla ! Da li je moguce da niko to nije jos provalio !
Nije, pomešao si nešto.
Evo da i ja dam doprinos ovoj temi.

Supermoderator nesha t. je jednom prilikom rekao da je geografska karta Hrvatske iz X vijeka provokacija. Bila je u albumu na profilu i nisam je nikad ni postovao.

Ja pitam, ako je povijesna karta Hrvatske od prije 1000 godine provokacija, kako se onda naziva nešto ovakvo ?
E pa isto kao i ono tvoje, Zato je i prošlo isto ...
Znači, shvatio si.
Elem, to je jedan problem.
Drugi bi bio izbor nicka određenog korisnika, koji je odabrao za svoj alter ego naziv mane_rokvic.
Naime, riječ je o možda najmonstruoznijem koljaču koji je pripadao četnicima popa Đujića i koji se naročito istakao u pokolju u selu Gata, kad je tamošnjim stanovnicima vadio oči, pekao ih žive na vatri, klao i činio razna zvjerstva.

Moje pitanje je: Ako se tolerira nick ovakvog zločinca, da li će se onda tolerirati i ako se netko nazove npr. max_luburic, ante_pavelic, kosta_pecanac, milan_nedic, adolf_hitler, benito_musolini, ....... ili po nekom drugom zločincu?
Molio bih izjašnjenje po ovom pitanju.
Hvala.
Videćemo za tog Rokvića, promenu nicka baš ne mogu da sredim u sekundi.

Kao prvo stvarno mi nije jasno sta se vi hrvati trpate toliko na ovaj forum koji je hteli mi to da priznamo ili ne ipak srpski ako nista onda bar zato sto je Krstarica srpski sajt.
Svim silama ste zeleli da se odete iz SFRJ,istrebili ste i proterali sve Srbe iz avojevske hrvatske i sada trcite na srpski forum. :dontunderstand:
Svi korisnici imaju pravo na slobodan pristup. Diskriminacija je zabranjena.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9756351&postcount=348

Да ли се питања, предлози, молбе, жалбе, сугестије упућене модераторима, супермодераторима и
администраторима, могу коментарисати, ако могу, нека тако буде за све (онда бих имала шта да одговорим на
ово
), ако не може, као што је на почетку речено, онда будите доследни, па реагујте, као и у многим претходним случајевима што сте реаговали?

Zalba na rad Donqihota ili kako se vec zove nije mi bilo bitno da zapamtim njegovo ime...Mislim da je kranje bezobrazan i ulogu moderaotra shvata kao priliku da se pravi vazan....Moj odgvor nije bio da bih spamovao temu vec da bih uljudno bez ikakve ironije niti doze licemerja odgovorio administratoru....I mislim da nisam jedini koji ovako misli....Nije nasao za shodno da mi uputi samo upozorenje ,uljudno bih prihvatio, ne odgovaraj tamo na temi bla bla bla sta vec nego je naravno bilo lakse udeliti po negativan bod i praviti se vazan i mazavsi drugima kako se ,,posao,, radi....

Svi ostali moderaotri su mi ok.....
Nikad se nisam žalio na moderatore,kazne,whatever,ali ovde potpuno podržavam korisnika:neutral:

Evo imam i ja jedno pitanje / zalbu / molbu, nazovite kako hocete.

Neko od moderatora (Lacibg?) je prebacio moju temu "Hrvatska puska za hrvatskog vojnika" sa poprilicno aktivnog podforuma drustvo / politika na poprilicno mrtav podforum hobi / avijacija i vojska iste sekunde kad je tema otvorena.

S obzirom da ovdje na politici imate papanluke tipa "PAK-FA krece u proizvodnju oko 2010. godine" o nekakvom mitskom ruskom lovcu buducnosti kojim ce Ruje ostvariti apsolutnu nebesku nadmoc (smijesno, a? :lol:), zatim "Hrvatska se nada visemilionskoj zaradi od NATO-a" (a kako ce ostvariti zaradu nego prodajuci NATO-u oruzje i vojni MTS, nece im prodavati Eva sardine) te cak i "Da li cete ovog ljeta na more u Hrvatsku?" (bez komentara), onda ne vidim poentu micanja ove teme. Da i ne spominjem kako su Hrvati i Srbi nedavno zestoko ratovali te da tvornica HS Produkt pokusava postati lokalni konkurent kragujevackoj Zastavi u izvozu i plasmanu oruzja (a Srbija ostvaruje znacajan izvoz oruzja, koliko znam).

U uvodu teme naveo sam neke tehnicke detalje puske cisto da se zna o cemu se radi, jer pretpostavljam da se o toj pusci u Srbiji ne zna mnogo, a ne da se palamudi o njima. Osim toga, osnovno naoruzanje neke vojske nije nikakav HOBI, nije to lov i ribolov. Rijec je upravo o politici i ekonomiji, naravno.

Stoga bih zamolio da se tema vrati na politiku, gdje joj je i mjesto. Hvala. :rumenko:

Ako ne vratite, thanks for nothing. Mozete je onda i zakljucati sto se mene tice.

Neko od moderatora (Lacibg?) je prebacio moju temu "Hrvatska puska za hrvatskog vojnika" sa poprilicno aktivnog podforuma drustvo / politika na poprilicno mrtav podforum hobi / avijacija i vojska iste sekunde kad je tema otvorena.

S obzirom da ovdje na politici imate papanluke tipa "PAK-FA krece u proizvodnju oko 2010. godine" o nekakvom mitskom ruskom lovcu buducnosti kojim ce Ruje ostvariti apsolutnu nebesku nadmoc (smijesno, a? :lol:), zatim "Hrvatska se nada visemilionskoj zaradi od NATO-a" (a kako ce ostvariti zaradu nego prodajuci NATO-u oruzje i vojni MTS, nece im prodavati Eva sardine) te cak i "Da li cete ovog ljeta na more u Hrvatsku?" (bez komentara), onda ne vidim poentu micanja ove teme. Da i ne spominjem kako su Hrvati i Srbi nedavno zestoko ratovali te da tvornica HS Produkt pokusava postati lokalni konkurent kragujevackoj Zastavi u izvozu i plasmanu oruzja (a Srbija ostvaruje znacajan izvoz oruzja, koliko znam).

U uvodu teme naveo sam neke tehnicke detalje puske cisto da se zna o cemu se radi, jer pretpostavljam da se o toj pusci u Srbiji ne zna mnogo, a ne da se palamudi o njima. Osim toga, osnovno naoruzanje neke vojske nije nikakav HOBI, nije to lov i ribolov. Rijec je upravo o politici i ekonomiji, naravno.

Stoga bih zamolio da se tema vrati na politiku, gdje joj je i mjesto. Hvala. :rumenko:

Ako ne vratite, thanks for nothing. Mozete je onda i zakljucati sto se mene tice.
A šta to postoji što se ne može povezati s politikom ?!

Tema je prebačena tamo gde joj je mesto.

Gotovo.

Tema o B92 je premeštena na TV jer je postavljena u smislu koji nema veze s Politikom.
To je racionalan i opravdan razlog, iako je stvarno premeštena zbog mišljenja da je to radio i TV stanica koja podržava vlast.
Naravno, svako ko sluša B92 i pri tome je pri zdravom razumu, primetiće da se na istoj kritikuje sve redom. Čak je i sam Tadić i DS u emisijama poput Peščanika ili Insajdera među prvima na udaru kada je kritika i pljuvanje u pitanju. Problem nastaje kada kritikuju i vaskoliko srpstvo, upravo ono koje je i ovde na udaru.
Konkretno, danas sam slušao Peščanik i po Tadiću i DS-u su udarali više nego kolega tihomir sa škvadrom - zajedno.

Naravno da diskvalifikujem svakoga ko ne primeti tako očiglednu stvar.
Tvoja paralela u poslednjoj rečenici tebe diskvalifikuje kao sagovornika jer dodaješ, ubacuješ i zaključuješ kako tebi odgovara.
Mogu da ti ostavim link do današnjeg Peščanika, pa ćeš da se uveriš i ti i svi ostali da su npr danas iznapušavali BoTu kao niko nikada. I tako je oduvek.
Insajder si gledao.

Registra se nije uključila u prepucavanje. Ja sam svedok da je reagovala po prijavi, dala je objašnjenje, kojim je nedoumica trebalo da bude razrešena, i sasvim kulturno zamolila da se o tome dalje ne diskutuje, imajući u vidu koliko je degutantno.

Zaista si je na pravdi Boga napala, na toj temi.

Ti postovi će biti izbrisani.

Ja sada ovde ne bi smela da odgovorim, ali pošto ja volim sve kazati javno, a ne po pp kad me se javno i prozove onda moram da kažem da i ja imam običaj svoje kolege da branim čak i kada nisu u pravu, ali ne i kada se pređe neka granica dobrog ukusa.

Ja sada ovde ne bi smela da odgovorim, ali pošto ja volim sve kazati javno, a ne po pp kad me se javno i prozove onda moram da kažem da i ja imam običaj svoje kolege da branim čak i kada nisu u pravu, ali ne i kada se pređe neka granica dobrog ukusa.

Ja nikada ne branim nikoga samo zato što mi je kolega, drug, rođak... Ja branim samo one nepravedno optužene.
Kao što rekoh, bio sam svedok svemu, ali nisam hteo da se mešam, jer Registra zna i sama sa tim izaći na kraj, i izašla je. Posle njene intervencije ta priča između 011 i Sandrine je prekinuta. I, nije mi jasno, šta je tebe zasvrbelo da tamo izigravaš drvenog advokata, i napadaš Registru.

Nemoj mi odgovoriti! Ovoj priči je kraj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back