- Poruka
- 90.917
nema na čemu, evo da podržim temu, možda se i drugi uključe, naglasak je na autorskim fotkamaHvalaimam ih jos samo treba traziti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema na čemu, evo da podržim temu, možda se i drugi uključe, naglasak je na autorskim fotkamaHvalaimam ih jos samo treba traziti.

idem@salko dinamitas hajde u potrag za fotkama, i naglasi da su tvoje autorske jer su stvarno posebne pa malo zbunjuju![]()
Sve fotografije su ti fantazija!Sve su autorske koje sam postavio tj moje ta sa zirafom je kamerom, ostale mislim telefonom

Poznavajući tvoje fotke sigurna sam da bi se odlično uklopile u temuSve fotografije su ti fantazija!![]()
![]()
![]()

uhhh hvala Macka ali nisu ni priblizno na tom nivou kakvih ovde imaPoznavajući tvoje fotke sigurna sam da bi se odlično uklopile u temu![]()

nije stvar nivoa nego dimenzije, vjeruj posebna je i sa zadovoljstvom pogledam tvoje fotografijeuhhh hvala Macka ali nisu ni priblizno na tom nivou kakvih ovde ima
Upisacu se i ja tu kada budem pri svom kompu, sada nemam tu ni jedan zalazak

nije stvar nivoa nego dimenzije, vjeruj posebna je i sa zadovoljstvom pogledam tvoje fotografije![]()