- Poruka
- 86.544
nema na čemu, evo da podržim temu, možda se i drugi uključe, naglasak je na autorskim fotkamaHvala imam ih jos samo treba traziti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema na čemu, evo da podržim temu, možda se i drugi uključe, naglasak je na autorskim fotkamaHvala imam ih jos samo treba traziti.
idem@salko dinamitas hajde u potrag za fotkama, i naglasi da su tvoje autorske jer su stvarno posebne pa malo zbunjuju
Sve fotografije su ti fantazija!Sve su autorske koje sam postavio tj moje ta sa zirafom je kamerom, ostale mislim telefonom
Poznavajući tvoje fotke sigurna sam da bi se odlično uklopile u temuSve fotografije su ti fantazija!
uhhh hvala Macka ali nisu ni priblizno na tom nivou kakvih ovde imaPoznavajući tvoje fotke sigurna sam da bi se odlično uklopile u temu
nije stvar nivoa nego dimenzije, vjeruj posebna je i sa zadovoljstvom pogledam tvoje fotografijeuhhh hvala Macka ali nisu ni priblizno na tom nivou kakvih ovde ima
Upisacu se i ja tu kada budem pri svom kompu, sada nemam tu ni jedan zalazak
nije stvar nivoa nego dimenzije, vjeruj posebna je i sa zadovoljstvom pogledam tvoje fotografije