Ja sam bila 2010. godine
Cene su bile 18 eur za odrasle i 14 eur za decu za ceo dan odnosno 14 i 10 eur ako dodjes posle 14.30h
Ja sam na Zakintosu bila krajem juna i pocetkom jula,nije bila velika guzva u aqua parku,mada je dan bio prilicno topao(nije bila guzva na ostrvu uopste)
Postoji satnica koja je istaknuta ispred svakog tobogana od kad do kad radi...naizmenicno su palili i gasili tobogane (otprilike na svakih pola sata-sat)
ne znam da li je to bilo samo tada ili je to uobicajena situacija.
Ima dovoljno lezaljki koje se naravno ne placaju,ima prirodne hladovine na nekim mestima i onih slamnatih suncobrana na sve strane.
Sto se klope i pica tice,postoje dva restorana u sklopu objekta,cene su nesto vise u odnosu na grad,ali se ne secam koliko je sta kostalo
Primetila sam da ima jako puno momaka i devojaka koji stoje pored svakog tobogana i vode racuna o bezbednosti,sto nije lose obzirom da klinci jurcaju ko muve bez glave kad dodju blizu vode

Sad,sto se prevoza tice,ja sam isla sopstvenim autom,ali iz svakog mesta na ostrvu ide autobus do akvaparka
evo i linka,
http://www.zantewatervillage.gr/ pa pogledaj sta te jos interesuje,mislim da su negde naveli koliko kosta bus/taksi do sela