Zakynthos

• Začetnik teme Začetnik teme kia
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dali znate ljudi neki extra restoran sa extra hranom u samom laganasu, ili u blizini....

u laganosu nema extra restorana, samo fast food
giros, pizza hut, KFC i sl
u resotoranima imas nesto izmedju klasicnog obroka i fast food-a
na izlazu iz laganosa ima restoran koji ima i kinesku i grcku i italijansku hranu
a kad u jednom restoranu mas toliki raspon u izboru hrane, nepisano pravilo je da ustvari nemas nista ...............

Ja sam bila 2010. godine
Cene su bile 18 eur za odrasle i 14 eur za decu za ceo dan odnosno 14 i 10 eur ako dodjes posle 14.30h
Ja sam na Zakintosu bila krajem juna i pocetkom jula,nije bila velika guzva u aqua parku,mada je dan bio prilicno topao(nije bila guzva na ostrvu uopste)
Postoji satnica koja je istaknuta ispred svakog tobogana od kad do kad radi...naizmenicno su palili i gasili tobogane (otprilike na svakih pola sata-sat)
ne znam da li je to bilo samo tada ili je to uobicajena situacija.
Ima dovoljno lezaljki koje se naravno ne placaju,ima prirodne hladovine na nekim mestima i onih slamnatih suncobrana na sve strane.
Sto se klope i pica tice,postoje dva restorana u sklopu objekta,cene su nesto vise u odnosu na grad,ali se ne secam koliko je sta kostalo
Primetila sam da ima jako puno momaka i devojaka koji stoje pored svakog tobogana i vode racuna o bezbednosti,sto nije lose obzirom da klinci jurcaju ko muve bez glave kad dodju blizu vode :)
Sad,sto se prevoza tice,ja sam isla sopstvenim autom,ali iz svakog mesta na ostrvu ide autobus do akvaparka

evo i linka, http://www.zantewatervillage.gr/ pa pogledaj sta te jos interesuje,mislim da su negde naveli koliko kosta bus/taksi do sela
:cao:

Ja sam bila 2010. godine
Cene su bile 18 eur za odrasle i 14 eur za decu za ceo dan odnosno 14 i 10 eur ako dodjes posle 14.30h
Ja sam na Zakintosu bila krajem juna i pocetkom jula,nije bila velika guzva u aqua parku,mada je dan bio prilicno topao(nije bila guzva na ostrvu uopste)
Postoji satnica koja je istaknuta ispred svakog tobogana od kad do kad radi...naizmenicno su palili i gasili tobogane (otprilike na svakih pola sata-sat)
ne znam da li je to bilo samo tada ili je to uobicajena situacija.
Ima dovoljno lezaljki koje se naravno ne placaju,ima prirodne hladovine na nekim mestima i onih slamnatih suncobrana na sve strane.
Sto se klope i pica tice,postoje dva restorana u sklopu objekta,cene su nesto vise u odnosu na grad,ali se ne secam koliko je sta kostalo
Primetila sam da ima jako puno momaka i devojaka koji stoje pored svakog tobogana i vode racuna o bezbednosti,sto nije lose obzirom da klinci jurcaju ko muve bez glave kad dodju blizu vode :)
Sad,sto se prevoza tice,ja sam isla sopstvenim autom,ali iz svakog mesta na ostrvu ide autobus do akvaparka

evo i linka, http://www.zantewatervillage.gr/ pa pogledaj sta te jos interesuje,mislim da su negde naveli koliko kosta bus/taksi do sela
:cao:

Hvala puno... gledao sam na sajt vec sve, nego ovako sam pitao za iskustva... :D

Cao...
Jos malo idem na Zakintos...
Sve sam procitala...
Trebalo mi je 15 dana,hahha....
Svaka cast,bas ste se potrudili...
Ali meni opet nesto nije bas najjasnije... :(
Tice se izleta...
Da li da idem na krstarenje oko ostrva i tako da vidim Navgio plazu i pecine,mislim koliko se ostaje tu...?
Da li je to bolje ili posebno da idem na Navagio,posebno Plave pecine...?
Ili opet neka treca tura gde se ide zajedno na Navagio i Plave pecine bez obilska ostrva?
Nadam se da kapirate sta hocu da kazem...
Hvala... :D

U svakom mestu na ostrvu postoje mali turisticki biroi koji nude raznorazne izlete...pogledaj na licu mesta pa odluci
Mi smo celo ostrvo obisli kolima,odnosno one plaze koje do kojih moze da se dodje kolima
Onda smo iznajmili camac na jedan dan,bio je odlican izbor na plazi koja se zove Keri...
cini mi se da je kostalo oko 100nak eura za celodnevno iznajmljivanje camca sa motorom od 35KS i gorivom
Tako smo dosli do nekih plaza do kojih ne moze da se dodje kolima
i na kraju,jedan dan smo odvojili za izlet na plazu Navaggio i plave pecine
U mestu Ag.Nikolaos nalazi se mala luka iz koje inace voze trajekti za Kefaloniju
tu,u toj maloj luci moze da se iznajmi camac koji prima do 15tak ljudi i koji vozi direktno na Navaggio plazu,a u povratku obilazi i plave pecine
Cena je bila oko 70 eur za nas cetvoro
Na Navaggio plazi smo se kupali nekih 1,5-2h,a u plavim pecinama smo zastali samo na kratko

Sta god da odlucis neces pogresiti...:cao:

Hvala puno... :DJos samo jedno pitanje....Jel to u Plavim pecinama bilo ok?Mislim dovoljno vremena da se sve lepo vidi? :D
MA da...čamac ulazi u pećine i sve može lepo da se vidi..a onda ispred ugasi motore i da voljno pola sata za kupanje.Ko hoće kupa se,ko neće ne mora :)
E,da a ostrvce Cameo je povezano mosticem?A sta je sa Marathonisi,kako se do njega stize i jel lepo? :D
Cameo je povezan mostićem i onda kad predješ mostić,penješ se uz neke stepenice i onda nema dalje ako ne platiiš ulaz...čini mi se da je 4eur bio ulaz za ceo dan,u to je uračunato jedno piće,za ležaljke ne znam. Plaža je skroz sa druge strane ostrvceta i gleda na pučinu,ali mislim da ne vredi tih para...ima toliko lepših plaža,napr Marathonisi...do nje možeš da dodješ samo čamcem i onaj dan kad smo iznajmili čamac bili smo na njoj više od 3 sata...Na njoj nema ničega...ni kafić ni pijaća voda ni ležaljke...ali je upravo zbog toga fenomenalna...sitni beli kamenčići,prozirna voda i tišina,fenomenalno :)..a da...umalo da zaboravim...oko ostrva kruži brodić-kafić...tako da može da se kupi kafa,sokovi,voda,sendviči,sladoled...nemam u ovom kompu slike koje sam ja slikala,ali brodić izgleda otprilike ovako :)

Marathonisi-or-Turtle-Island-on-Zante-.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav svima
Idem na Zakintos 6.9.2012 u LAGANAS pa me zanima sta mogu da ocekujem od provoda,vremena, desavanja.Kakve su plaze,cene za hranu i pivo i usluge iznamljivanja automobila za setnju il drugih prevoznih sredstava.Ako se skoro neko vratio bice mi drago da saslusam preporuke.

Pozdrav svima
Idem na Zakintos 6.9.2012 u LAGANAS pa me zanima sta mogu da ocekujem od provoda,vremena, desavanja.Kakve su plaze,cene za hranu i pivo i usluge iznamljivanja automobila za setnju il drugih prevoznih sredstava.Ako se skoro neko vratio bice mi drago da saslusam preporuke.

Deki,dobro došao na forum :)
Vrati se malo unazad, ima na temi svakojakih informacija koje će ti dobro doći :)

pa to ti kazem nas narod ne zna da se opusti i sve bleji onaj fazon da se kaze kako su bili negde i istrosili se a opet jeftino prosli..i onda se ovi zabavljaju a nasi ko pali s marsa jer nema cece da se vrti a stranu muziku ne prate pa se smore..znaci znas kako se ludo provode..prave maskenbale..tematske veceri..prijatni zovu te u provod igraju zezaju se cirkaju..a nasi ko drvo gledaju smoreno i onda im kao propadne svaki izlazak jer ne mogu nista navataju na te fore plate pice i navataju nesto..ne..tamo moras biti normalan i bez foliranja jer se to vidi na km

ebote,ja nisam vid'la ni jednog pijanog Engleza kad sam tamo bila
mislim,jesam ih videla da cirkaju dok su gledali neke utakmice (bilo neko evropsko prvenstvo,šta li) al nisam videla da divljaju i glupo se ponašaju
ko zna gde sam ja u stvari bila :think:

Не знам у ком си месту била, у Лаганасу их је много и понашање им је прилично раскалашно, али су мирољубиви за разлику од наших бесних дивљака који се каче са њима. Енглези пију по целу ноћ, спавају дању. Слабо су дошли због природних лепота, већ због ноћног провода, далеко од маме и тате:mrgreen:.
Била сам овог лета тамо месец дана и свашта сам видела и чула.

Не знам у ком си месту била, у Лаганасу их је много и понашање им је прилично раскалашно, али су мирољубиви за разлику од наших бесних дивљака који се каче са њима. Енглези пију по целу ноћ, спавају дању. Слабо су дошли због природних лепота, већ због ноћног провода, далеко од маме и тате:mrgreen:.
Била сам овог лета тамо месец дана и свашта сам видела и чула.

e pa kolezinice ja nocu spavam :lol:..a bila sam u mestu koje se zove Vasilikos...od svih Engleza videla sam najvise engleskih baba koje nisane kroz volan dok voze :rotf:

Back