Deca podelila PC na dva dela (sifre), zaboravili sifru,...i to na delu preko kojeg idu instalacije, brisanja...U pitanju je vista, ima li pomoci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Deca podelila PC na dva dela (sifre), zaboravili sifru,...i to na delu preko kojeg idu instalacije, brisanja...U pitanju je vista, ima li pomoci?
Ne razumem pitanje, kao ni šta tražiš da ti kažemo.
Misliš: imaš 2 particije (npr. C i D) a jedna je zaključana šifrom koju ti ne znaš i ne možeš da pristupiš?
Mislim da covek misli na to da ima 2 razlicita User Acaunta (kao ja posto delim komp sa burazerom ) 1 je Administrator i jedan je limited user, svako ima svoj sifru samo sto limited user nemoze da dira nista sa System C: kao ni da instalira programe ni da ih menja... a admin moze...e sad ima bese fora za to nego sam ja zaboravio posto nisam koristio vistu skoro godinu dana videcu malo da potrazim ima neki "programcic" za to...![]()