Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.412
NesećamseЈа прешалтала на моју омиљену тему - алат. А ти си видео моју торбицу са розе алатом!
Moraćeš ponovo da je pohvalim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NesećamseЈа прешалтала на моју омиљену тему - алат. А ти си видео моју торбицу са розе алатом!
u originaluМаLAкита....симболично...
sta hoces na busilicu mogu skakavi dodatci da se prikaceŽene i alat
Jbt ovaj forum otišo u feminjarokrstaricu
Имам и кружну тестеруPa ti si onda, jedna jaka i nezavisna devojčica. Život s tobom nije igra, ti si spretna kao čigra.
Imam i ja jednu veliku plavu Ma(kitu). I da kucnem o drvo, još me dobro služi. Treba imati dobar alat. Bez alata, nema ni zanata.Ја имам малу макиту али плаву, чекам мушкарца који ће да ми купи на поклон ову розе![]()
One ne umeju tosta hoces na busilicu mogu skakavi dodatci da se prikace
Ja sam malo impulsivnija, ne bih dugo čekala, već bih kupila sprej i prefarbala u rozeЈа имам малу макиту али плаву, чекам мушкарца који ће да ми купи на поклон ову розе![]()
Имала сам и неку велику Матабо ал ми одузелиImam i ja jednu veliku plavu Ma(kitu). I da kucnem o drvo, još me dobro služi. Treba imati dobar alat. Bez alata, nema ni zanata.
Nekaaa, nek rade ako vole. Zašto sprečavati?Žene i alat
Jbt ovaj forum otišo u feminjarokrstaricu
Moram te onda angažovati za stolarske radove. Ako se uortačimo, samo nebo će nam biti granica...Имам и кружну тестеру![]()
Или да јој исхеклам рзое навлакицуJa sam malo impulsivnija, ne bih dugo čekala, već bih kupila sprej i prefarbala u roze![]()
mudro zborišИли да јој исхеклам рзое навлакицу![]()
Čim ne znaš ni šta je to, znači da ti ni ne trebazašto ja to nemam?
![]()
Ниси купила?zašto ja to nemam?
![]()
to ti je 21vek, musko menja pelene zena alatom rukujeEvo odmah iskaču i reklame za pelene
Lovče Vuka, naiebo si
...зове се убодна...ал добро...zašto ja to nemam?
![]()
Kako misliš, oduzeli mi? Ko, bre?Имала сам и неку велику Матабо ал ми одузели![]()
Убодна је нешто друго....зове се убодна...ал добро...
imam ja mnogo toga (ako zatreba nekad)Čim ne znaš ni šta je to, znači da ti ni ne treba![]()
Cccc, šta dočekasmo.to ti je 21vek, musko menja pelene zena alatom rukuje
Cirkular nije za tebe, ti si smotana, a želimo da sačuvaš sve prstićeimam ja mnogo toga (ako zatreba nekad)![]()