Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.548
RATM Freedom 1993Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?
Мени је ово идеално решење![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RATM Freedom 1993Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?
Jeste pametnije. Ali smo svi različiti, ono što je za mene bilo pogrešno, možda za nju ne bi bilo.Iskustvo je najteža škola. Pametnije je učiti na tuđim greškama![]()
E ja sam doživeo, upravo ovo prvo. Na žalost. Ali život ide dalje. Glava gore i samo optimizam.Iskustvo je najteža škola. Pametnije je učiti na tuđim greškama![]()
Evo ja iz svih tuđih grešaka i raspalih veza i rasturenih brakova skontao da to nije za meneJeste pametnije. Ali smo svi različiti, ono što je za mene bilo pogrešno, možda za nju ne bi bilo.
Ја пробала једном, потрајало пробање...ал схватила да не умем, није за мене.Evo ja iz svih tuđih grešaka i raspalih veza i rasturenih brakova skontao da to nije za mene![]()
Dok ne naiđeš na onu zbog koje ćeš shvatiti da to jeste za tebeEvo ja iz svih tuđih grešaka i raspalih veza i rasturenih brakova skontao da to nije za mene![]()
Заправо је то питање, да ли је до нас или би ипак прави избор променио овакав став...Dok ne naiđeš na onu zbog koje ćeš shvatiti da to jeste za tebe![]()
Ti sad hoćeš da kažeš da ništa nisam naučio iz tuđih grešaka?Dok ne naiđeš na onu zbog koje ćeš shvatiti da to jeste za tebe![]()
Sedi da te prođe to.nedostaje mi ona ženska energija
Ne znam i nisam.Разведена си? Знаш како изгледа живети у браку и развести се?
Evo jedan primer za žene.Ti sad hoćeš da kažeš da ništa nisam naučio iz tuđih grešaka?![]()
То су, драга, пречице...Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?
Ваљда сама чињеница да је дошло до развода говори да јесте лоше искуство.Ne znam i nisam.
Ne pisem iz neke negativne energije nego ne razumem zasto je bitno da je covek razveden da bi odgovorio na pitanje.
Mislim ocigledno ima lose iskustvo. Da li je to tako uvek? Sigurna sam da nije.
BItno je da imamo iskustvo zivljenja sa nekim ne?
Али након пропалог брака није лако наћи ,,праву" особу или мислиш да јесте?Ukoliko si sa pravom osobom nikada ne postavljas sebi ovakva pitanja.
ЈаоооEnergija 0 , daljinski mu je non stop u ruci, pravi ulegnuće na trosedu, nikad nema iznenađenja, svaki dan je dan mrmota,....
Nakon zajedničkog života sa nekim lakše je naći "pravu" osobu. Možda ne ide brzo. Ali ovaj put znaš šta nećešАли након пропалог брака није лако наћи ,,праву" особу или мислиш да јесте?
Mislim da nema pravila. Definitivno postoji neki strah od ponovnog vezivanja kod osobe koja postavlja sebi ovakva pitanja..Али након пропалог брака није лако наћи ,,праву" особу или мислиш да јесте?
Savršeno si me opisala. I još ne volim da mi neko čačka daljinski i prebacuje sa sporta na neku serijuDrugoj ženi ne odgovara. Energija 0 , daljinski mu je non stop u ruci, pravi ulegnuće na trosedu, nikad nema iznenađenja, svaki dan je dan mrmota,....
Наравно да постоји страх. Логично, кај не?Mislim da nema pravila. Definitivno postoji neki strah od ponovnog vezivanja kod osobe koja postavlja sebi ovakva pitanja..
i sad zamisli, nestane daljinski (posle ga nađeš u kanti za smeće) jer ona ne gleda tvSavršeno si me opisala. I još ne volim da mi neko čačka daljinski i prebacuje sa sporta na neku seriju![]()