Заједнички живот

Zene komplikuju kao i uvek, pa nije zajednicki zivot zatvor 😅
Meni nije problem, em sto generalno ne provodim puno vremena kuci tokom dana, lakse mi je kad ne moram sam da cistim, perem, peglam, usisavam sam itd
Ne volim nocu da budem usamljen, i dovoljna mi je jedna soba, gde mogu da se povucem kad hocu da napunim baterije na sat, dva.
Sve ostalo stvar dogovora

Biću iskren. Jesam trenutno sam. Imam svoj stan od 50+ m2 i posao. Imam sve u njemu i sav komfor. Ali nedostaje mi ona ženska energija i toplina. Ona nežnost, na koju sam bio navikao. Ne mogu to da doživim sa bilo kojom ženom. Ona treba da ima razumevanja prema meni, baš kao i ja prema njoj. Malo sam sad rezervisan i oprezan,pa ne bih tek tako doveo u stan bilo kakvu osobu, ali koja god bi bila sa mnom u mom životnom prostoru, imala bi sve za život. Jednostavan sam, normalan i skroman. Šta će mi više od toga?

Разведена си? Знаш како изгледа живети у браку и развести се?
Ne znam i nisam.
Ne pisem iz neke negativne energije nego ne razumem zasto je bitno da je covek razveden da bi odgovorio na pitanje.
Mislim ocigledno ima lose iskustvo. Da li je to tako uvek? Sigurna sam da nije.
BItno je da imamo iskustvo zivljenja sa nekim ne?
Mislim da bi odgovorili na pitanje.

Ti sad hoćeš da kažeš da ništa nisam naučio iz tuđih grešaka? :roll:
Evo jedan primer za žene.
Neko voli mirne, kućevne muškarce, koji se ne raspravljaju, ne izlaze, Uvek je tu, ćuti, nije zahtevan, smeš da ideš na kafu sa drugaricama, voli tvoje prijatelje, roditelje
Nekome to odgovara a nekome ne.
Kako zaključiti na osnovu nečijeg iskustva da li je to za mene ili ne

Nekoj ženi to odgovara; porodična okupljanja, zajedničko gledanje nekih emisija, ponekad šetnja.
Drugoj ženi ne odgovara. Energija 0 , daljinski mu je non stop u ruci, pravi ulegnuće na trosedu, nikad nema iznenađenja, svaki dan je dan mrmota,....

Када навикнете на комодитет слободе у свом животном простору и времену, како се одлучите за заједнички живот са партнером?
Тешко, лако...никако?

Мени је ово идеално решење :D
То су, драга, пречице...
"Ја имам одређене навике...."
" Слобода је важна..."

Или узимаш цео пакет, или се гони...

Ne znam i nisam.
Ne pisem iz neke negativne energije nego ne razumem zasto je bitno da je covek razveden da bi odgovorio na pitanje.
Mislim ocigledno ima lose iskustvo. Da li je to tako uvek? Sigurna sam da nije.
BItno je da imamo iskustvo zivljenja sa nekim ne?
Ваљда сама чињеница да је дошло до развода говори да јесте лоше искуство.
Не мислим да се улази у брак са идејом да неће трајати, напротив па је самим тим развод = неуспех, лоше искуство.

Зато је након тога далеко теже поново изградити везу тако јаку и квалитетну.

У суштини разумем @qryak гомилу жена познајем које су у другом браку, неке чак имају и децу и у другом браку, ниједна није срећнија него што је била у првом.

Исте приче, иста кукњава...

Добро је гледати и туђе грешке.

Back