Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.694
Birala je isti tip muškarca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па чим се лако одлуче, или не умеју да живе саме, или се надају да ће следећег да поправе.Birala je isti tip muškarca
Normalna je ta doza straha .. valjda. Nemam takvog iskustva bas.Наравно да постоји страх. Логично, кај не?![]()
Pa zato i kažem da zajednički život nije za mene. Ne delim daljinskii sad zamisli, nestane daljinski (posle ga nađeš u kanti za smeće) jer ona ne gleda tv![]()
Замисли мене која не гледам тв, нема ни антену...и лик се врпољи каже упали тв.Pa zato i kažem da zajednički život nije za mene. Ne delim daljinski![]()
On s razlogom nije pored tebe. I bolje što je otišao.Замисли мене која не гледам тв, нема ни антену...и лик се врпољи каже упали тв.
Ок, он ме после оставио, наљутио се што ми је умрла мајка![]()
Потписујем. Ја имам комплет алата, розе за девојчицеNe znam za druge, ali sam ja sebi "isprojektovala" kako to treba da izgleda.
Ili tako ili nikako.
U slučaju da se takav nije rodio, mogu i sama, imam šrafciger![]()
Valjda vibrator?Ne znam za druge, ali sam ja sebi "isprojektovala" kako to treba da izgleda.
Ili tako ili nikako.
U slučaju da se takav nije rodio, mogu i sama, imam šrafciger![]()
Потписујем. Ја имам комплет алата, розе за девојчице![]()
Јамачно.On s razlogom nije pored tebe. I bolje što je otišao.
A znala sam da mi nešto nedostajeValjda vibrator?![]()
Ја сам сликала, има негде по форуму, само ми фали још ово да купимisto, samo neću da se hvalim
Odma na TemuA znala sam da mi nešto nedostaje![]()
jao roza
Istooooooooo
Макита....симболично...
Pa ti si onda, jedna jaka i nezavisna devojčica. Život s tobom nije igra, ti si spretna kao čigra.
UhhhhО другом браку. Не о првом.
Odakle sad ova temaIstooooooooo
Baš sam negde pisala da mi fali aku-bušilica, ali su me odgovoriline sećam se zašto
Ја имам малу макиту али плаву, чекам мушкарца који ће да ми купи на поклон ову розеIstooooooooo
Baš sam negde pisala da mi fali aku-bušilica, ali su me odgovoriline sećam se zašto
Mogu li da dopišem na onaj moj spisak ovo?Ја имам малу макиту али плаву, чекам мушкарца који ће да ми купи на поклон ову розе![]()
Ја прешалтала на моју омиљену тему - алат. А ти си видео моју торбицу са розе алатом!Odakle sad ova tema![]()
AhahahahaEvo ja iz svih tuđih grešaka i raspalih veza i rasturenih brakova skontao da to nije za mene![]()