A
anakin
Gost
znaci mi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.
, jel'da.
. em joj nista i ne treba, em (boze!) moze to da kupi i sama.
.
. 
indigo, lepo si to napisala..zaista

Pozz!
. 
, ionako me mrzi da citam prethodne postove, LOL. obaska sto potpisujem sve sto ste rekle
.
.
mani nas, dosada nam je drugo ime:wink: AntunTun:aaaaj ejnt gat no suuupruzhnik....
random_cloud_form:Ali za luksuziranje ona naravno nece dobiti moj novac.

....
lova, pa i ako ne dobijes, nikom nista 
random_cloud_form:Ozenjeni i udate, interesuje me sta mislite o ideji zajednicke kase i kako to izgleda u praksi?
Iznenadio sam se saznavsi da brojni supruznici praktikuju ovaj modalitet upravljanja finansijama.
Svoje zarade odlazu na jedno mesto i onda u nekakvom dogovoru trose odatle.
Licno sam protiv tog centralizma, vise mi odgovora da ja i ona imamo zasebne, odvojene budzete a da samo podelimo troskove, u smislu ko ce koje racune da placa i ostalo.
Kako vi funkcionisete po tom pitanju?
...simpaticno to "jel mogu" a zna da uvek moze...ali tako smo navikli...isto i ja radim ako mi treba vise za trosak od dogovorenog...zvrc..."jel mogu"...i gotova prica.
imaju malu decu...zena ide na krace radno vreme..automatski i daleko manja primanja..no oept se dele racuni...stim da muskarac sa svog racuna prebacuje zeni na njen racun da bi im, nakon placanja fiknsih troskova, isto ostalo...

....no...njoj niko nsita en sme da kaze...emancipovana devojka 21 veka, radi za sebe, ima za sebe...radi sta hoce...dooobro...
svi ti odvojeni racuni..sva ta "emancipacija" , mdoerno vreme....prijatelji, braco, kumovi...mi smo Srbende
....ne mzoemo se mi proediti sa ovim (severo)zapadnjacima...ne treba nam "videla zaba da se konj potkiva pa hoce i ona"...
Aleksa76:Protivnik sam odvojenih racuna..ne zato sto volim da imam kontrolu sta ce zena i kako ce zena sa lovom(mada cuh od ovih "modernijih" iz kruga prijatelja i takve komentare kada su culi da imamo jedan racun) vec mislim da je sve stvar poverenja i uopste nemam potrebu da imam "crni stek"
Plate dolaze malte ne u isto vreme..i onda uglavnom kazemo jedno drugom sta planiramo tog meseca da potrosimo extra...i to je to.
Ako nesto extra treba da se kupi...ne pravi se problem ali javimo jedno drugom...zapravo..iz kurtoazije pitamo...primer....jucerasnji...zena slobodna i zove me iz grada...e videla cipelice, mnogo lepe, toliko ksotaju...jel mogu da ih uzmem...simpaticno to "jel mogu" a zna da uvek moze...ali tako smo navikli...isto i ja radim ako mi treba vise za trosak od dogovorenog...zvrc..."jel mogu"...i gotova prica.