"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja oću devojku koja je lepa, ima umereno velike sike, dobre noge i dupe, da je pametna, ustvari ne mora da bude mnogo pametna, bitno da nije glupa i da je normalna, ili nenormalna u pozitivnom smislu. Oću da nije sponzoruša, snob i folirantnkinja. I najbitnije da ne sluša turbo-folk. Al nema

ja oću devojku koja je lepa, ima umereno velike sike, dobre noge i dupe, da je pametna, ustvari ne mora da bude mnogo pametna, bitno da nije glupa i da je normalna, ili nenormalna u pozitivnom smislu. Oću da nije sponzoruša, snob i folirantnkinja. I najbitnije da ne sluša turbo-folk. Al nema

BRAVO MAJSTORE!!!
I ja sam isti. Dal' uopste postoji tako nesto jos uvek i kako da nadjemo po jednu takvu?

Mada s obzirom da se medju sobom razumete mozda je bolje da razmislite o alternativi: 'gej je ok'!!:wink::)

A znaci ti si isprobao alternativu pa nam onako od srca preporucujes to...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! ! ! Znaci ti si deo te alternative,pa nam je onako od srca preporucujes,da nam kojim slucajem ne preporucujes i sebe JE LI BRE...HAHAHAHAHAHA ! MA ***** POD NOZ ! ! !

Brate miNli sta si se uFati za taj folk pa folk...Man se vise od toga JBT...Pitam se samo da li ce na svadbi TVOJOJ da pici metal i tako to...Misli o tome...PODELA MUZIKE NEMA...PRAVCI I TO...SAMO DOBRA I LOSA MUZIKA IMA ! ! U P A M T I ! ! ! !

A znaci ti si isprobao alternativu pa nam onako od srca preporucujes to...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ! ! ! Znaci ti si deo te alternative,pa nam je onako od srca preporucujes,da nam kojim slucajem ne preporucujes i sebe JE LI BRE...HAHAHAHAHAHA ! MA ***** POD NOZ ! ! !

Ja sam zensko, budalo. Pa vam preporucujem da se toplo udruzite posto se sa zenama ne razumete,. Za to je i ovo dokaz. :twisted::evil:
A preporucujem ti tvoju mamu ako bas insistiras na zenama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back