Nisi ti ovde greskom svratila...Ti si sele greskom rodjena nazalost...Omaklo se tatku jbga, a keva nije htela da abortira vec je htela da rodi jedno kopile poput tebe, bilo joj zao da ubije fetus, vec je iznela na svet jedno obicno kopile, koje je bilo kobila, a zatim krava sada...A i to sam hteo, da te isprovociram...Cisto da se vidi koliko ste vi "BEOGRADJANI" jeeeeeee HAHAHAHAHAH kulturniji od nas....Hahahahahaha...SELJANCURO NEDOPRAVLJENA ! ! ! ! Sta li vi tamo iz Beograda umisljate i tripujete da ste...SVI BRE ZNAJU DA SU SVI SELJACI SADA U BG...BG JE JEDNO OBICNO SELO ! Hahahaha...Nemam sta da blefiram kad znam ko si i sta si...Zato su tvoje SVE ove reci jedna 0 VELIKA ! A to da li ja zavrcem S akcenat NAZOVI "KULTURNA" BEOGRADJANKO si UPRAVO POKAZALA ! DOVIDJENJA PRIJATNO ! ! ! I lepo sam reko....Idi cuvaj OVCE OVCO !
P.S. Sto se tice setanja zenica MOG mentalnog sklopa...Eto recimo voleo bih tebe da prosetam, BAS OBOZAVAM TAKVE POPUT TEBE, LAKA ROBA ZA UHVATITI, POJE6ATI I SUTNUTI ! A u goste ti ne bi dosao PA NI DA MI PLATIS ! Tebi ne bi dao LEB` DA MI SECES, a kamoli nesto drugo ! ZATO PONAVLJAM TI DA C U T I SH ! ! !
Frajerka IZ BEOGRAD...HAHAHAHAHAHA ! Ja bi na tvom mestu cutao....Ti si bice koje sluzi samo da ga covek gleda da uperuje prstom u tebe i da ti se smeje u lice ! Eto toliko....
Drago mi je da sam te isprovocirao da se iskokodachesh i da pokazes tvoje paskavo JA !