- Poruka
- 489
iiidi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jazas girl:Epa na ovo moram da odgovorim....Izvini Utata jel imas neki problem sto sam postovala zalopojku,sam tebi nesto rekla??????![]()
![]()
![]()
![]()
:mad: :mad: :mad:
Tacno sam te namirisao koliko smrdis.marko number1:O! Evo ga somche, kragujevachko. Kotzkitzo, xepo kotzkitzo!
goran_b:O `bem vas u glavu blesavu...Eve me more...Fax mi ljudi izadje na usta bre, ne mog da visim ja ovde stalno i da cekam ko kad odgovara...Nije islo i kraj...Nema sta vise da se doda i kaze...
ebem te blesavagoran_b:O `bem vas u glavu blesavu...Eve me more...Fax mi ljudi izadje na usta bre, ne mog da visim ja ovde stalno i da cekam ko kad odgovara...Nije islo i kraj...Nema sta vise da se doda i kaze...
karadagli:Pa i meni je fax izašao na **** pa ipak nisam šutnuo đevojku zbog toga!!!!!
Jedino pozitivno u svemu je što si se ipak oglušio o chmarkov savjet i ipak pojavio. No da čujemo, šta si to zasro. Jazaska je naša i ne damo da joj neodgovorni pojedinci lome srce