"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm hm hm...Citam i citam i....Jazas tebi jeste bilo lepo, sama si rekla da sam ti prvi momak i da nisi imala nikada momka do sada...Zato ti je i bilo lepo, vidis meni nije bilo lepo da imam, ALI da nemam devojku i to si mi TI SAMA REKLA preko sms poruke i da ces da shvatis ako raskinemo, zasto je to tako, JEL TAKO BILO, DOVIDJENJA PRIJATNO, da imam curu koju cu uvek tamo negde uvece da vidjam na po nekoliko SATICA i kojoj se zivot vrti samo oko skole....Idemo dalje...To da li sam ja zauzet faxom, grupom, devojkama i tako tim, izvini, a jel to tvoj problem, ako verujes veruj, ako ne iskreno, zabole me, moj zivot je MOJA LICNA stvar...Mene boli sta drugi sude i sta misle o meni...Pas laje, vetar nosi...Idemo dalje...Izvini devojko sta sam ja to tebi jedno pricao a drugo radio, sta sam ja to tebe zajebao, sta sam ja to tebe izlagao? U kome si ti tripu? ALO! Spusti nogice na zemljicu malo ! Ne vidis, JA SAM SE ZAJEBO, da sam znao da ti je skola toliko bitna i da samo skola, skola, skola, NIKAD veruj mi ! Pa tebi je skola vaznija od zdravlja JBT, sta ima vise da pricam ! Sve u svemu sve je bilo koliko vidim greska, nemas ti postovanja prema drugim cim mene ovde pljujes i ovo ono, mislim tvoja cast, tebi na cast i obraz, ja se ne stidim niceg...Idemo dalje...Sto je neko rekao ovde...

PS. U zivotu cete morati da poljubite mnogo zaba dok ne naidjete na onu koja je dostojna da s vama podeli vas list lokvanja.

Devojko ti si TEK prvu zabu poljubila, mlada si ti jos, samo sto si postala punoletna, pa polako malo...Tek tebi slede ljubavi, raskidi, i razocarenja ! ! ! Upamti dobro ovo ZIVOT NIJE IDEAL, ZIVENJE U IDEALU JE SLEPILO ! ! !

Dovidjenja Prijatno....SVIMA ! Pa i tebi Jazas ! `Fala na lepim recima ! Tek mi je sada drago !

P.S. Stvarno je glupo Jazas sto ovde pises takve stvari i ove reci! Mada...Opet...TEK ti je 18 godina !

@marko number1 Drugar, ajde gledaj svoja posla...Zasto to nisi pitao Jazas nego mene? Ko je ovde prvi sta poceo? Je li brate? Ajde kad budes malo realniji, tj. DA SMES i devojkama to da kazes...Onda kazi i meni... Okic :) E tako sad svi srecni :) :) :) Nemoj da shvatris brate ovo kao uvredu sada...Ja samo volim da sam realan...I volim FER igru !

Dobro veche.
Gorane, samo sam ti skrenuo paznju shta te ochekuje od strane ovih jazavatza... Apsolutno me se ne tichete, niti imam prava bilo shta da vam prigovaram. Vas dvoje to znate najbolje...
Gorane, momche, nije bitno ko je shta pocheo, vec ko kako zavrshi... Rekao si, "Ajde kad budes malo realniji, tj. DA SMES i devojkama to da kazes...". U potpunosti sam realan i ne prezam ni od chega. Kazem sve shto mislim, i mislim sve shto kazem. A sada cu ti reci neshto, nije fora, kako ti kazesh, DA SMEM da kazem. Ne boli ono shto mi kazemo, vec ono kako smo rekli. Vecina parova pocne da se svadja zbog neke stvari, a kroz par minuta pocnu da se svadjaju zbog nachina na koji se svadjaju.
Gorane, u redu je... samo sam ti skrenuo paznju da ne ispadnete predmet sprdachine od strane ovih jazavatza, jer ove dileje upravo to i ochekuju.
Pozdrav za vas dvoje.

O! Evo ga moj shtavljenik... voli da me masira po preponama, pa to ti je, al' neka... ima leka i za njega...
Utata, taj svoj kazip'stic stavi na chelo, pa se malo zapitaj shta se nalazi pod njim. Poradi na svojoj psihickoj higijeni, kao i tvoj topli bwat, cyber_seljober, pa se onda meni obrati... boranije kragujevachke... pritkarke...

Mare magare, niko ovdje nije ni imao namjeru da tjera sprdačinu sa Goranom i Jazaskom, mada ako i čitaš kao što pišeš ne čudi me što si to zaključio. Meni lično je baš bilo drago kad su se smuvali & krivo kad su raskinuli, ali jbg, njihova lična stvar, mada meni niko ne može da zabrani da navijam za to da se opet smuvaju:) Ne treba pokleknuti pred prvim nesporazumom.
Aj sad nazad u pećinu.

Gorane, mora li ovde da se pere vesh...

Шта се ти мешаш??
Марко нумеро 1...НАрцису!!
Ти си од почетка навијао да се они раскантају да би ти могао да улетиш код јазас...
Мени је било драго да су се смували али живот иде даље..
Јели хероју које си ти год???

Hm hm hm...Citam i citam i....Jazas tebi jeste bilo lepo, sama si rekla da sam ti prvi momak i da nisi imala nikada momka do sada...Zato ti je i bilo lepo, vidis meni nije bilo lepo da imam, ALI da nemam devojku i to si mi TI SAMA REKLA preko sms poruke i da ces da shvatis ako raskinemo, zasto je to tako, JEL TAKO BILO, DOVIDJENJA PRIJATNO, da imam curu koju cu uvek tamo negde uvece da vidjam na po nekoliko SATICA i kojoj se zivot vrti samo oko skole....Idemo dalje...To da li sam ja zauzet faxom, grupom, devojkama i tako tim, izvini, a jel to tvoj problem, ako verujes veruj, ako ne iskreno, zabole me, moj zivot je MOJA LICNA stvar...Mene boli sta drugi sude i sta misle o meni...Pas laje, vetar nosi...Idemo dalje...Izvini devojko sta sam ja to tebi jedno pricao a drugo radio, sta sam ja to tebe zajebao, sta sam ja to tebe izlagao? U kome si ti tripu? ALO! Spusti nogice na zemljicu malo ! Ne vidis, JA SAM SE ZAJEBO, da sam znao da ti je skola toliko bitna i da samo skola, skola, skola, NIKAD veruj mi ! Pa tebi je skola vaznija od zdravlja JBT, sta ima vise da pricam ! Sve u svemu sve je bilo koliko vidim greska, nemas ti postovanja prema drugim cim mene ovde pljujes i ovo ono, mislim tvoja cast, tebi na cast i obraz, ja se ne stidim niceg...Idemo dalje...Sto je neko rekao ovde...

PS. U zivotu cete morati da poljubite mnogo zaba dok ne naidjete na onu koja je dostojna da s vama podeli vas list lokvanja.

Devojko ti si TEK prvu zabu poljubila, mlada si ti jos, samo sto si postala punoletna, pa polako malo...Tek tebi slede ljubavi, raskidi, i razocarenja ! ! ! Upamti dobro ovo ZIVOT NIJE IDEAL, ZIVENJE U IDEALU JE SLEPILO ! ! !

Dovidjenja Prijatno....SVIMA ! Pa i tebi Jazas ! `Fala na lepim recima ! Tek mi je sada drago !

P.S. Stvarno je glupo Jazas sto ovde pises takve stvari i ove reci! Mada...Opet...TEK ti je 18 godina !

Gorane, jesi li ti nesto isfrustriran, ili se to nama samo cini???

Covece, ako je devojka jos "nezrela" kako si ti to definisao u svom postu i ako je jos klinka, sto se ti onda ponasas kao jos veci klinac od nje? :?
Kako mislis da imas devojku o kojoj "sanjas", koju trazis, ako se ti prvi tako ne ponasas?

PS. Pozdrav ostalim momcima sa ove teme... i za Jazas Girl. ;)

To breeeeeeee...Konacno neko da me napadne vise :) pod 1, ne mesaj mi se u stvari, ovo je bilo izmedju nje...Oke...Drugo, a kako se ja to ponasam, majke ti? Vecina muskaraca NE ZNA vise kako da se ponasa prema devojkama, kad se ponasaju kao med i mleko, milina do trenutka kad im vise to ne odgovara, kad se ponasas kao skot prema njima, e onda te tada gotive samo tako ! Zasto? Hm...Hm...Hm...Zato ti ja lepo odgovaram, kako to ja da se vise ponasam prema danasnjim curama a da njima ponasanje odgovara? Sve vam nesto ne valja, polazimo od najbanalnije stvari u zivotu i CINJENICE, da cure UVEK padnu sa konja na magarca, a kako to, lepo imate vezu i sve imate na dlanu, otkacite momka, posle nadjete ubrzu drugog, udate se za njega, a oni vas kecaju u zdrav mozak, a vi ih volite samo tako i umrli bi ste za njih. Ako nisam u pravu, dajem glavu ODMAH! Vecina slucajeva je takva! Prosto...
Mislim, ja sam JA, lik koji NIKAD nece ni zbog jedne cure da se menja, ako me prihvate prihvate, ako ne prijatno dovidjenja...I do sada mi je bilo fenomenalno u zivotu !

P.S. Nisam sele isfrustriran, nego jednostavno ne trpim takve tripove da neko pise...Mada...OPET, u sustini volim da pisu lose o meni...Hrani me to...Jel opet...Kada si predmet rasprave...Necije...Tom nekom je stalo do tebe...ZATO LJUDI PUCAJTE PO MENI...HRANITE ME ! Mrzite me...Hahahahahah...Volim to mnogo ! :p

Ajd' rekla sam jednom i Marku, sada cu i tebi... ;)

Neki tipovi (koji su imali ista pitanja koja i ti sada postavljas) pitali su par devojaka:
"Zasto volite/ili se lepite na takve muskarce, koji se prema vama ponasaju kao skotovi, koji su totalno ekstremni i nepouzdani"?

One su dale odgovor: "To je zato sto nam takvi momci, ulivaju veliku dozu sigurnosti".

E sad, ko je tu lud... stvarno ne znam. :?

zar nisam najveci seljak
priznajte
2ym7x92.jpg

Jer postoji u ovom gradu neka normalna devojka vise, koja se ne lozi na pare i dobra kola?Sta se to desava sa curama.Uvece kada izadjem u grad, sve su kao barbike, sve lice jedna na drugu, plavuse na sve strane, kao da imamo majku mu neku fabriku za proizvodnju plavusa. Ponekad mislim, i kad nadjem neku devojku, a ona bude plava, pa sada ja treba da se nadjem sa njom u grad, i da se nadjem sa nekom drugom, jer su sve lice jedna na drugu!
Zar nema vise cura kojima je bitna unutrasnja lepota i ono sto covek nosi u sebi, a ne da im je bitan samo spoljni izgled ! Danas da bi se dopao pojedincima i da bio bio "normalan" za njih ti moras biti nenormalan, jer si onda za njih normalan !
Zato ja pitam ponovo "Jer ima neka normalna cura u gradu, koja se ne lozi na kintu, dobra kola, da nije fenserka?" Ili je sve otislo u P.M. !

Ja sam jednom doshao poslovno tu kod vas u Bellu, i nisam bash primetio da je takva situacija. Pogotovu rachunajutji cenu pitja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back