"Zajecarski kafic"

• Začetnik teme Začetnik teme Ragen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jazas girl:
Gorane jel ti to meni nesto kazes... :lol: pa dosla sam,posto si se i ti javio,reko i ja da se javim...stvarno smo kao spanska serija,ali to sve zahvaljujuci tebi,posto si me otkrio. :evil: :evil: :evil: Pretpostavljam da si se sad ovde javio jer si video da se prica o pivu...hihihihihihihi sve si blesav!!!!Ljudi nemojte da mu dajete pivo,molim vas!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E baš hoćemo, pivo je ono što čini muškarca :-D
Što se nerviraš? Mi ovo radimo iz najbolje namjere

Bwe Gogo sam ti rekla bice pijenje,nemoj se brigas,samo ne znam tacno kad jer sam malo u guzvi :lol: :lol: A dolazim sutra,valjda treba da idem u skolu :roll: Mozemo da se vidimo uvece ako hoces,i ako imas vremena naravno :wink: :wink: :wink: Ali pretpostavljam da cu opet ja da te zovem posto kredit najverovatnije nemas... :-P :-P :-P :-P :-P Pozz za mog voljenog!!!!! :o :o :o :o :o

goran_b:
:) :) :) Hehehehe...Ko mi...Ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj...Svasta ! Jazas ocekujem pijenje u toku nedelje mojne me razocaras? Nego bre, bem ti ja, kad stizes ti?

Jazas girl:
Bwe Gogo sam ti rekla bice pijenje,nemoj se brigas,samo ne znam tacno kad jer sam malo u guzvi :lol: :lol: A dolazim sutra,valjda treba da idem u skolu :roll: Mozemo da se vidimo uvece ako hoces,i ako imas vremena naravno :wink: :wink: :wink: Ali pretpostavljam da cu opet ja da te zovem posto kredit najverovatnije nemas... :-P :-P :-P :-P :-P Pozz za mog voljenog!!!!! :o :o :o :o :o

ok, trebam li ja ovde išta više da komentarišem? :-) :wink:
(savet: pp je jako koristan za takve dogovore, duboko sve ode u offtopic)

Ljudi bre sta vam je samo sam odgovorila decku na pitanje,a i nemoj se brigate nece me vidite na forumu narednih 4. dana,tako da trpite jos malo,a ti Gogane odgovori na pitanje i ne obracaj paznju na njih!!!!!!!!!!!!!Ces ti da pricas kako je teklo upoznavanje ili cu ja...e a jel vas stvarno zanima,ili se opet zezate,ali iskreno!?

Joj koliko ste postovali dok me nije bilo
Necemo da zezamo,majkemi.To je jedino lepo na sta sam naisao na forumu!
Idu mi na qurac tipovi poput Rufima,Heroja,Mareta numbera( zato sto se reklamirao i zeli zenu po svaku cenu),amorea. Pisite jedva cekam da cujemo

:lol: :lol: Evo ispricacu vam ja,posto Garan nije ispricao....i nadam se da nece da me tepa zbog avoga..................................Sve je pocelo kad sam ja iz zezanja odgovorila na njegovo pitanje,i bilo mi je mnogo cudno to pitanje,zato ssto sam mislila da je takva vrsta momaka izumrla,i posle nekoliko postova,presli smo na pp,ali to je bilo zaguljeno,pa smo se dopisivali preko maila....i tako mail po mail,polako smo uvideli da smo mnogo slicni,i to je uzimalo sve veceg maha i bivalo je sve ozbiljnije....i tako smo se dopisivali citavih 2 meseca,i za to vreme i videli i upoznali....ali sam nekako znala da ovo nije nesto obicno,nego nesto vise.......i tako sad se vidjamo cesce,pa cemo da vidimo kako ce da ispadne,ali za sada je super.Ovo je u kratkim crtama,a mozda Goran ima i malo drugaciju verziju.Nadam se da vas nisam smorila,a sad vi kazite sta mislite????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa naravno da smo se smuvali!!!!!!E a zamislite stvarno nadjete tako neku posebnu osobu preko ovog cuda...to je stvarno malo neverovatno.A neki kazu da je to glupo,i meni je bilo malo nezamislivo,ali sad ono....a da mi je neko pricao da cu preko krstarice da nadjem super decka,ne bi mu verovala,ali eto,cuda se desavaju.....mislim da postoje jos parova koji su se upoznali na ovakav nacin,ali i pored toga ipak je retkost da preko interneta nadjes nekog ko je bas bas slican tebi....mozda sad malo mlatim,ali stvarno mislim da je tako!!!!!!!!!!!!!! :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Тешко ћемо ми да наватамо чмарета.Он за више од годину дана има једва 111 постова или 0,28 порука по дану.
Закључак је следећи: Или има десетине клонова или се качи на диал уп са модемом од 14,4кбс :) али све у свему он је Херој овог пдф

:mad: :mad: :mad: Seems like just yesterday you were a part of me,I used to stand so tall,I used to be so strong.Your arms around me tight,everything it feels so right,unbreakable,like nothing could go wrong.....I told you everything,opened up and let you in,you made me feel alridht for once in my life,now all that's left of me,it's what I pretend to be,so together but so broken up inside.........Here I am,once again,I'm torn into peaces,can't deny it,can't pretend,just thought you are the one,broken up deap inside,but you won't get to see the tears I cry,behind these hazel eyes......!!!!!!!! .........Ovo je zadnje sto imam da kazem na ovu temu.Zbogom zauvek i pozdrav svima!!!!!!!!! :confused: :confused: :confused: :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back