Заглављени у лифту

Да ли сте се некад намерно заглавили у лифту да бисте имали сношај, односно коитус?

Или можда случајно се лифт заглавио, а ви искористили прилику са комшијом, односно комшиницом?
Nije prijatno biti zaglavljen u liftu...

Да ли сте се некад намерно заглавили у лифту да бисте имали сношај, односно коитус?

Или можда случајно се лифт заглавио, а ви искористили прилику са комшијом, односно комшиницом?
tema me podseca na cuvenu scenu iz amadeusa kada wolfi na onoj zabavi imitira salijerija :rotf:

Da, neki imaju veliki strah od toga.meni nije bio nikad nikakav problem.Mada se oduzi dok stignu majstori.Kod nas je tada imao kljuc od lifta i predsednik stanara zgrade.prvo on dodje,pa ako on ne uspe onda dodju majstori.
u vreme ovih zemljotresa situacija sa teme je identicna ruskom ruletu
ko kada dajes q jednoj od tri da ti ga produva, a znas da je jedna kanibalka

Postoji neki običaj i da postavljač teme odgovori ;)

Manje gledaj filmove pervertitu

Postoji neki običaj i da postavljač teme odgovori ;)
Ma, све је почело кад је неко отворио тему "Заглављени у лифту" https://forum.krstarica.com/threads/zaglavljeni-u-liftu.967394/

и ја на насловној страни видео назив теме и помислио да је тема са ЉиС, и да неко пита како сте се провели заглављени у лифту, па кликнем на тему, а оно...неко питта да ли се неко стварно заглавио у лифту.

Па, како сам мислио да је тема стварно за ЉиС, ја отворим ову тему на ЉиС, па смо имали две теме са истим именом, једна до друге. Прва на Сваштари а друга на ЉиС.

Само што је моја била на ћирилици, јер ја као дописник ПТФ Политика и велики Србенда пишем искључиво на ћирилици.

А не као овај Хасо @kapetanmark што пише на латиници.

Back