Zadiranje u lični prostor

to se radi u marketinške svrhe
naprave statistiku pa onda organizuju dalju prodaju usluga
to imate na svakom android-mobilnom, pa na Windows 10 nezaustavljiv statistički proces, Fejsbuk, twiter...

tako da je ta baba što vas mazi u prolazu zapravo obradjena statistika aktvnost koju ste imali preko ovih servisa
moj savet vam je da ubuduće kucate:"goli muškarci" u pretragama i pustite da statistika radi za vas
i javi pikanterije :telefon:

Ja>
Misim - ja nisam dete, a možda smo i vršnjakinje ....

Perfidno, perfidno ...:mrgreen:

Primetio sam da stariji ljudi u Beogradu često pipaju i hvataju druge za ruku ili rame, a o guranju neću ovde, to svi uzrasti rade.
I meni smetaju kerovi koji mi priđu, a njihovi vlasnici su na 50 metara od njih. Često ne razumeju ni kerovi ni ,,vlasnici" (na Zemlji se životinje poseduju) da se to ne valja, a pokušaj da vlasnicima objasnim da je pogrešno pustiti kera okolo bez lanca završi se neuspehom.
Pipači se ne izvine nakon (zlo)dela svoga.
Koliko je to često i rasprostranjeno ovde, pomislim da je deo kulture, ili bar supkulture.

Poslednja izmena:
Ne, ne mislim na sobu iliti lični kutak. Mislim na onih desetak-dvadesetak centimetara koji našu (fizičku) pojavu dele od ostatka sveta, i koji su predviđeni da slobodno dišemo a da nam se, pritom, niko nije uneo u lice. Hajde da razumem gužvu u autobusu u kojoj ste prinuđeni da budete sardina, ali ne kapiram potrebu mnogih da vam zađu u "auru", da vas dotiču i uspostavljaju fizički kontakt iako nisu sa vama bliski.
Imala sam jutros takav slučaj na pijaci: žena, koju redovno srećem ali je ne poznajem, pozdravila me je i pomilovala me po obrazu. Misim - ja nisam dete, a možda smo i vršnjakinje ....

Kakva je to potreba? I da li i vama smeta? Ili smo mi, kojima to smeta, možda iščašeni?
Smeta,ne volim da mi se bilo ko unosi u lice.Ne volim "slučajne"dodire i tapšanje po leđima od strane ljudi koji mi nisu jako bliski.

Back