Zabranjeni abortusi u SAD, protesti na ulicama; šta je "pro-life" i "pro-choice"? Anketa

Abortus nije kriminal već pravo žene na njen slobodan izbor. Hajde da je ženi ponuđena neka alternativa. Šta ako nikako ne želi da ima dete? Dobre alternative bi bile sledeće:

1. Pravo da da to dete na usvajanje.
2. Pravo na totalnu diskreciju ili da niko nikada ništa ne sazna o njenoj trudnoći čak ni njeni roditelji.

Ovako ti imaš samo narađenje od države rađaj. To nije nikako dobro. Zato i jesu protesti koje ja podržavam.
Ovo je možda čak i početak novog građanskog rata u Americi.
A ako musko zeli dete? On je nebitan lik? Za mene je to ubistvo i ako ne postoji opravdan medicinski (zdravstveni) razlog, pravac robija.

A ako musko zeli dete? On je nebitan lik? Za mene je to ubistvo i ako ne postoji opravdan medicinski (zdravstveni) razlog, pravac robija.
Za mene nije ubistvo sve dok se dete ne rodi. Ti koji naprave ženi dete i sami ne žele dete. Beže na kilometre čim im žena saopšti da je trudna. Žena treba da nađe pravog muškarca, a ne nekog polupanka. Ups! Sada sam otišao u Miroljuba Petrovića. :hahaha:
Mada Miroljub je tu i u pravu.

Za mene nije ubistvo sve dok se dete ne rodi. Ti koji naprave ženi dete i sami ne žele dete. Beže na kilometre čim im žena saopšti da je trudna. Žena treba da nađe pravog muškarca, a ne nekog polupanka. Ups! Sada sam otišao u Miroljuba Petrovića. :hahaha:
Mada Miroljub je tu i u pravu.
A ko kaze da neko zeli bezati od odgovornosti? Moj prijatelj se zabavljao dve godine sa curom, ona zatrudnela i ne rekavsi mu abortirala. I on je logicno ostavio.

Nisu u stanju da porede sebe s drugim razvijenim drustvima... Ameriku nista nije kostalo da uradi uporednu analizu sa razvijenim zemljama Evrope,
recimo sa Svedskom, Norveskom, Francuskom, Nemackom

Nemaju šta da se porede, Amerika je kao ustavna republika superiorna u odnosu na te socijalističko-feminističke tiranije i ne daj Bože da počne da liči na njih.

Njima treba zabraniti da prosipaju sjeme u prazno, može se i to shvatiti kao ubistvo jer je od toga moglo nastati dijete.

Свакако разумеш да то могло је није исто као што и јесте, не знам зашто сад идемо у такве баналности.
Као што се убиство мушкарца не рачуна у убиство мушкарца + 200 милиона деце која су "могла бити".
Док је убиство труднице мало другачија ствар.

.
Ne znate vi šta se sprema i koja je poanta ovoga. Nema tu stvarnog ukidanja abortusa...
To je samo test da se na svjetskoj pozornici jasno prikažu kopljanici anti-abortusa, koji će u nastavku priče biti popisani i likvidirani, po potpuno drugoj osnovi, kad dođe vrijeme za to...

.

Back