Храсте по мени , велика грешка мешања Скита и Сармата , но небитно на начин који мти презентираш и наводиш испаде да смо сви Кинези пореклом!
Антрополози се држе тога да је постојала средње азијска раса као почетна која је задоминирала светом!
Није то проблем ја нисам расиста али проблем Европе се љуља по тој основи јер би ти "Скито Срби" населили Америку око 20-30000 п.н.е!
То се поклапа и са антополпгијом јер средње азијски Индијанци а Азијати личе једни на друге и то је о.к.(ово научно постављамо као појам скитске расе!)
Међутим Европа насељена хомосапиенсима тек 10000 п.н.е и не личе на средње Азијате нимало!
Ја бих рекао да Неандерталац није уопште изумро већ се помешао са Хомосапијенсима и тако смо добили европског човека!
Јер Неандерталац по свим морфолошким особинама одговара европском човека , сем што се предпоставља да није говорио због вилице и великих зуба
Наравно није погрешно што их зовемо Немцима јер су неми за многе гласове другог језика

Иначе највећа налазишта Неандерталаца су у Германији , сматра се да је та раса домонирала до блиског истока где су се по мени помешали , по науци Неандерталци н

гло изумрли али моје мишљење да човек данашњи нема истог претка , нисам нациста нити националиста сем ПАТРИОТА али овако мислим.!