Zabranjen dolazak sa decom na svadbu!

Ma kakva djeca na svadbi, to dreči, kmeči, juri, lomi....nema potrebe da prisustvuju takvom događaju.
ti se zezas, ali regina je rekla veliku istinu.
roditelji vise vuku decu na svadbe jer ne znaju sta ce sa njima ako ih ne vode, ali budi realna..svakom detetu ce svadba posle sat vremena postati dosadna i sta onda?
prakticno maltretiras sopstveno dete i stalno mu govoris ono cuveno.."jos malo"

roditelji vise vuku decu na svadbe jer ne znaju sta ce sa njima ako ih ne vode, ali budi realna..svakom detetu ce svadba posle sat vremena postati dosadna i sta onda?
prakticno maltretiras sopstvenoi dete i stalno mu govoris ono cuveno.."jos malo"
Meni je super bilo na tim svadbama 90tih ,jedva da sam bio unutar satora ,deca su vecinom napolju bila .

Meni je super bilo na tim svadbama 90tih ,jedva da sam bio unutar satora ,deca su vecinom napolju bila .
neko ide na svadbu da bi zdrao
neko da bi ebo
svadbe su u srbiji uvek bile zamena za tinder ili krstaricinu pricaonicu...ovo drugo posebno :lol: posle 3 case rakije i vina kad se jezik odveze i pokaze pravo stanje one ili onoga sto otvara usta.

prakticno maltretiras sopstvenoi dete i stalno mu govoris ono cuveno.."jos malo"
Ne zezam se, koji će mandrak djeca na svadbi? Ja bih lično zabranila i ulazak u trgovine....neki dan slušam u redu na kasi10 minuta kako se mater nateže sa dvogodišnjakom i objašnjava mu da ne može dobiti Kinder jaje jer je to nezdravo i puno šećera, mamica će da ti da bananu ili jabuku. Ono kmeeee kmeeee i panično steže jaje u ruci, pa ona opet ali od šećera će da ti ispadnu zubići a ono još jače kmeee kmeee i dođoše na red i mater ote onako zdrobljeno i rastopljeno jaje djetetu iz ruku (što je trebalo napraviti čim je dijete uzelo sa police) tutnu ga u ruku onoj izmučenoj kasirki i kaže mi ovo nećemo kupiti jer je stvar principa. Kaže kasirka rezignirano, nije problem ja ću ga platiti jer u ovakvom stanju nije više za prodaju e tu se mamica upali ko kutnjak, kako si bezobrazna, ima li ovdje šef, valjda imate povrat robe. E tu sam joj se ja nagovorila. Uglavnom, roditelji su problem...produkt tvojih snošaja nek tebi skače po glavi a ne meni ili u ovom slučaju mladencima.

Najbolje da mladenci ni ne dolaze na svadbu već prionu na pravljenje dece.
A gosti sami plate ceh. :D
pa to..posaljes svima pozivnicu i kazes..
svadba ce biti u intimnoj atmosferi jer zelimo svakog gosta da ispostujemo na max i zato nece biti klasicne svadbe nego cemo mi doci kod vas u goste da privatno proslavimo..tad nam mozete dati i kovertu.. vas termin je zakazan tog i tog..i tako zaredjas 100 dana 100 porodica :D
em zaradis pare em ne trosis 100 dana pare na ruckove :D

Ne pali me voajerizam ,samo konkretno.
ti si znaci jos u fazi turaj vadi :lol:
a seks je tako uzbudljiv sa svim svojim finesama
citaj de sada 120 dana sodome napr....filozofsko delo koje govori o ljudskoj prirodi

Sve je podredjeno bacanju para i goscenju ,to su sve paganski obicaji .
jes a u usa i na zapadu sve pagani kada daju lovu mladencima kroz cekove ili kamione avione kuce i stanove... :lol:

pa to..posaljes svima pozivnicu i kazes..
svadba ce biti u intimnoj atmosferi jer zelimo svakog gosta da ispostujemo na max i zato nece biti klasicne svadbe nego cemo mi doci kod vas u goste da privatno proslavimo..tad nam mozete dati i kovertu.. vas termin je zakazan tog i tog..i tako zaredjas 100 dana 100 porodica :D
em zaradis pare em ne trosis 100 dana pare na ruckove :D
samo budale prave svadbe
tacka
da znaju sta ih ceka napravili bi opelo slobodi a ne svadbu :zcepanje:

Možda si sve u pravu, a možda...

Da deca trčkaraju tu i tamo, šta tačno to sprečava? Da se napiješ kao svinja i poručuješ pesme za sebe koje nemaju nikakve veze sa srećnim događajem?
Nisam se na mnogo svadbi našla, ali tamo gde su se napili, plaćali su za pesme koje veze nemaju sa onima koji stupaju u brak.
Deca im smetala da se provedu!
Ma, ne, deca su ih upozoravala da ne budu stoka na tom događaju!
Da se udajem, to bi bio potpis tamo, ručak sa kumovima i hajd' zdravo. Možda bi i to moglo da se suzi.
dosao si da se opustis malo,ne da se napijes.malo i roditeljima je potreban mir od dreke

Back