tokyo
Iskusan
- Poruka
- 5.694
poslao sam ti na PP da ne spamujemo temu više jel može Biljo? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj ko je Djelic po obrazovanju. A mozes da pogledas i ko je Dinkic i ko je Vuk Jeremic. Slobodno seselj moze da se pokrije i da vrati diplomu.Четник:А кад смо већ код образовања зна се ко је Шешељ.
dr.koki:Pogledaj ko je Djelic po obrazovanju. A mozes da pogledas i ko je Dinkic i ko je Vuk Jeremic. Slobodno seselj moze da se pokrije i da vrati diplomu.
tokyo:jao pa nije valjda da i to postoji....![]()
![]()
![]()
ma ti radikali su ludilo brale8-)
ajd mi pošalji neki broj tog časopisa na PP da priložim na neki hrvatski forum...
čisto da vidim utiske od naših cro/herceg radikala![]()
![]()
![]()
Четник:Ало човјек је постао доктор са 24 год.
dr.koki:E pa posto jedan deo ljudi ovde hoce da zabrani: B92, LDP i sve NVO ja samo zelim da se zabrani SRS casopis Velika Srbija. Ukoliko bas ne moze da se zabrani onda bar da se stavi neki disclaimer ili warning na korice, kao na cigaretama.
Npr. Sve sto je napisano u ovom casopisu je plod maste umno obolelih osoba. Citanjem ovoga casopisa mozete razviti Shizofreniju i mnoge druge neuroze i psihoze. Alkoholizam se pojavljuje u 60% ljudi koji procitaju 2 broja istog. Drasticno smanjenje inteligencije(do 50%) se javlja u 80% ljudi koji procitaju 3 broja. Za ova i druga teza ostecenja koja ovaj casopis nanese vama ne mozete tuziti SRS. Kao sto znate umno obolele i mentalno zaostale osobe ne mogu da odgovaraju za zlocine. Cuvati sto dalje od dece!!!
SANDRINAbg:Zar vi imate radikale..??? :shock:
eremita:А и ти можеш да погледаш ко је Борис Тадић... па исто да се покријеш а Чедомора и да не помињем...![]()
![]()
![]()
Према овим твојим ставовима, који су потпуно антидемократски и потпуно поништавају и сам појам људских права као основу МЗ, ти би морао да започнеш акцију да се обори РЕПУБЛИКА и да се успостави та твоја "визија"... :razz: :razz: :razz:
Успут, имаш ли податке о СТРУЧНОСТИ осталих јевропских државника као и председника САД... то би било врло занимљиво видети.
И на крају оно ОСНОВНО што си изоставио када си хвалио Ђелића, Динкића и Јеремића - они имају стручно образовање, али њихов непремостив недостатак је
недостатак ОПШТЕГ ОБРАЗОВАЊА И ЖИВОТНОГ ИСКУСТВА.

Ma ti već po ko zna koji put nudiš te kolače, a ja nikako da ih probam...*BILJA*:Nisam ni ja, DraGo, nikad nisam citala Veliku Srbiju- Bazar da...
Evo, izvoli tanjir pun kolacha, i prijatno ti bilo.
Moram da se iskljucim, nadam se da ces moje kolace preziveti, pa cemo se citati kasnije![]()

Опет ти о радикалима имаш "мишљење" ... а онда :"Мама, ови тамо ми прете ..." Зачудо, сви који ти се допадају имају потпуно антисрпске ставове ??? Да ли си ти нормалан, или, само, ето тако, мало скромнијег осећаја у простору ? :shock:tokyo:
Баш сам се питао кад ће да ти се смучи...Ја се већ неколико пута спремам да поново љубитељима етикетирања поново постујем дефиницију фашизма,мада је питање каква корист од тога?jomini:Smanjite ''fašizam'' u komentarima.
Frozen74:Brate ne lupetaj Milos je za svoje vreme bio izuzetno pismen... i kao nepismen... opet poredite Srbiju sa onom od pre 200 godina... aman ako vam se zivi u toj Srbiji zatucani ljudozderi idite u pecine...
Danas treba zabraniti glupost... a pogotovo da ista glasa !!!