Zabraniti/kontrolisati casopis Velika Srbija

Појам Четник је за мене прави истински симбол антифашизма.Четништво је једина свијетла тачка Србске историје другог свјетског рата.Комунисти су мислили да су убили ту идеју као што и ти мислиш.Али погледај некад напримјер пуну маракану и све ће ти бити јасно ко је ту "изумро".Уосталом побједа Радикала је показала ко је "умро прије 50 година".

А што се тиче политике радикала сваком ко имало размишља биће јасно да је њихова политика једина нормална.Сви остали су за улазак у ЕУ а иста та им одузима дио територије што је по сваком здравом размишљању не нормално.

Твоја теорија неможе бити тачна јер кад би радикали имали власт држава би била радикали (као што си и рекао),само што би тада већина грађана била радикали,а не само странка.Тада би "необразована маса" била већина.А зашто си ти паметан образован ако мислиш да је једино решење европска унија која ти цијепа државу,а ја што мислим супротно сам необразован и глуп (иако незнаш шта сам завршио).А кад смо већ код образовања зна се ко је Шешељ.

"Da se prekrsti i onaj ko se u zivotu prekrstio nije
Zamisljam sebe kako na nekom hrvatskom ili siptaskom forumu JA predlazem moderatora, pa jos predlozim SEBE
A ovaj "gospodin' sto ispod avatra mu pise -Lokacija: od srpskog patriJote ne mozes pobeci, njegova je "ljubav|' bezgranicna...
Ja bih pre rekla da se od srpskog patriote (valjda ga ucili da se izmedju samoglasnika I i O pise J moze pobeci, nego od najezde ovakvih i njemu slicnih - tesko!
Da ne znam (a mozda se i varam) da je ovo srpski forum (ja se izvinjavam ako gresim) pomislila bih da sam zalutala.

Pa, glasam za Kyo i adema_ks- kad se kosi nek se mrsi "
----------------
Gde je ovde nekakvo pljuvanje?
Valjda imam pravo da izrazim svoju zapanjenost time sto ti sam sebe predlazes za moderatora na srpskom forumu?!
Glasala sam za tebe i adema, neka vam se zelja ispuni, jer ja ne znam nacin na koji da objasnim ovu gotovo manijalnu opsesiju Srbima i Srpkinjama na srpskom forumu.

I dalje ces biti predmet mojih negodovanja, pa izvoli, upotrebi funkciju ignore, to ce biti mnogo laske nego da se sa mnom nosim jer tesko ti ide.
A men je zao, vidim da se trudis iz petinih zila, samo, petine zile slabo pomazu, moras imati i nesto vise od toga.

dr.koki:
Pogledaj ko je Djelic po obrazovanju. A mozes da pogledas i ko je Dinkic i ko je Vuk Jeremic. Slobodno seselj moze da se pokrije i da vrati diplomu.

А и ти можеш да погледаш ко је Борис Тадић... па исто да се покријеш а Чедомора и да не помињем... :confused: :confused: :confused:

Према овим твојим ставовима, који су потпуно антидемократски и потпуно поништавају и сам појам људских права као основу МЗ, ти би морао да започнеш акцију да се обори РЕПУБЛИКА и да се успостави та твоја "визија"... :razz: :razz: :razz:

Успут, имаш ли податке о СТРУЧНОСТИ осталих јевропских државника као и председника САД... то би било врло занимљиво видети.

И на крају оно ОСНОВНО што си изоставио када си хвалио Ђелића, Динкића и Јеремића - они имају стручно образовање, али њихов непремостив недостатак је
недостатак ОПШТЕГ ОБРАЗОВАЊА И ЖИВОТНОГ ИСКУСТВА.

dr.koki:
E pa posto jedan deo ljudi ovde hoce da zabrani: B92, LDP i sve NVO ja samo zelim da se zabrani SRS casopis Velika Srbija. Ukoliko bas ne moze da se zabrani onda bar da se stavi neki disclaimer ili warning na korice, kao na cigaretama.
Npr. Sve sto je napisano u ovom casopisu je plod maste umno obolelih osoba. Citanjem ovoga casopisa mozete razviti Shizofreniju i mnoge druge neuroze i psihoze. Alkoholizam se pojavljuje u 60% ljudi koji procitaju 2 broja istog. Drasticno smanjenje inteligencije(do 50%) se javlja u 80% ljudi koji procitaju 3 broja. Za ova i druga teza ostecenja koja ovaj casopis nanese vama ne mozete tuziti SRS. Kao sto znate umno obolele i mentalno zaostale osobe ne mogu da odgovaraju za zlocine. Cuvati sto dalje od dece!!!

Ja nisam čitao taj časopis nikada (niti ga imao u rukama), baš kao ni Gloriju, Bazar, Svet, Skandal... ili recimo Ribolovačku reviju i sl. Znači, ono što me ne zanima ili što smatram da nije po mom ukusu - ne čitam. I (kao pravi demokrata) ne zalažem se da se nešto ukine ili zabrani, ako postoje ljudi koji to čitaju...
Ti si očigledno opterećen time.
A uz to si i navodno demokrata i pljuješ po tzv. patriJotama (i verovatno ih tako pogrdno nazivaš), a služio bi se oprobanim komunističkim metodama u vidu zabrane slobode govora, pisane reči...
Ja bih rekao da si ti isto tako ekstreman kao i oni protiv kojih bi se borio, tj. da si pripadnik ili simpatizer ekstremne političke partije LDP ili neke od ekstremnih NVO na čijem čelu su Nataša Kandić, Sonja Biserko, Vesna Pešić...

SANDRINAbg:
Zar vi imate radikale..??? :shock:

ahhh..kod nas se oni malo drukčije zovu:
imaš ovako:

pavelićevce, HIP...i neznam još kako se sve zovu...
pa imaš fun club Thompson (hercegovci-"velike" hrvatine, HSP tisuću i neke, HČSP (moram napomenut da to nije HSP)
ima više vrsta i podvrsta HSP-a :roll:

uglavnom ni jedni od tih nisu prešli ni 5% na izborima

jedino su HSP prešli 5%

sve u svemu naših radikala ni za kašiku za razliku od SRSa u Srbiji (koja je pojedinačno najjača stranka :roll: )

eremita:
А и ти можеш да погледаш ко је Борис Тадић... па исто да се покријеш а Чедомора и да не помињем... :confused: :confused: :confused:

Према овим твојим ставовима, који су потпуно антидемократски и потпуно поништавају и сам појам људских права као основу МЗ, ти би морао да започнеш акцију да се обори РЕПУБЛИКА и да се успостави та твоја "визија"... :razz: :razz: :razz:

Успут, имаш ли податке о СТРУЧНОСТИ осталих јевропских државника као и председника САД... то би било врло занимљиво видети.

И на крају оно ОСНОВНО што си изоставио када си хвалио Ђелића, Динкића и Јеремића - они имају стручно образовање, али њихов непремостив недостатак је
недостатак ОПШТЕГ ОБРАЗОВАЊА И ЖИВОТНОГ ИСКУСТВА.

Prvo da ti navedem izvod iz biografije George W. Bush a posto imam da ucim ne mogu da ti pisem i o nekim evropskim politicarima.
He received a bachelor’s degree in history from Yale University in 1968, and then served as an F-102 fighter pilot in the Texas Air National Guard. President Bush received a Master of Business Administration from Harvard Business School in 1975.

A kakvo je to opste obrazovanje sto nedostaje Djelicu, Dinkicu i Jeremicu?
Da, da. Seselj i Toma i Aca imaju to obrazovanje. Kao npr. psovanja po skupstini ili mozda vadjenje pistolja u skupstini ili mozda knjige koje se zovu: "***** del Kostunica i ***** del Ponte". To je opste neobrazovanje i nekultura. A posto su ceo radni vek proveli po skupstini ne verujem da imaju nekog zivotnog iskustva niti verujem da imaju pojma kako narod zivi.

tokyo:
Опет ти о радикалима имаш "мишљење" ... а онда :"Мама, ови тамо ми прете ..." Зачудо, сви који ти се допадају имају потпуно антисрпске ставове ??? Да ли си ти нормалан, или, само, ето тако, мало скромнијег осећаја у простору ? :shock:

Pa ako su radikali ikada (od 2000. bili bliži dolasku na vlast) nego sada kada je Toma Nikolić čak par dana bio predsednik skupštine, to je bilo sada. I teško da će ikada više imati sličnu priliku.
Očigledno je da DSS nikada (uprkos svojim nacionalističkim stavovima) neće ući u neku koaliciju sa SRS.
Isto tako je očigledno da SRS nikada više neće osvojiti više od 30% glasova na nekim izborima jer su sledeći izbori tek za 4 godine, a do tada će se rešiti i pitanje KiM i mnoga druga na kojima su radikali do sada dobijali poene.
Isto tako je očigledno da su stranke kao što je LDP, LSV, GSS, SDU dostigle svoj maksimum i da svojom pričom ne mogu da osvoje simpatije više od 6% biračkog tela.
I mi ćemo postati kao i mnoge druge zemlje u svetu, zemlja u kojoj postoje najviše 3-4 velike stranke.
To su u našem slučaju (uprkos svoj svojoj nesavršenosti i mnogim aferama koje ih prate) DSS, DS i G17 +
Dakle, dragi moji forumaši, jeste da nam nije dobro, da sigurno postoje i bolji i kvalitetniji ljudi (koji nisu još uvek pronašli svoju političku opciju) ali sada nam je tako kako je i slažem se sa Konstantinom_de_Sisti-jom da bi najbolje bilo da ove dve stranke o kojima je reč polako počnu da nestaju sa političke scene...

jomini:
Smanjite ''fašizam'' u komentarima.
Баш сам се питао кад ће да ти се смучи...Ја се већ неколико пута спремам да поново љубитељима етикетирања поново постујем дефиницију фашизма,мада је питање каква корист од тога?

24554-200x200.jpg

Back