Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Hocete li me molim vas ostaviti na miru? Svako ima svoj izbor pa tako imam valjda i ja prava da izaberem.Ne volim lazna i licemerna prijateljstva i druzenja..Ide mi na nerve sve to bespotrebno cmakanje i interesovanje za tudje zivote uz unapred namesten smesak od "uva do uva" Ma daj! Koga je briga..Deixa isso pra la! Nismo svi isti,hvala bogu necemo ni biti.Ja vama zelim sve najbolje a mene molim vas ostavite na miru!
Ps: Nije mjesecina to sto sja u noci,to su tvoje oci pune ljubavi..Volim Te Andjele!

Volela bih da možeš makar na tren da mi zaviriš u misli, da tamo pronađeš sve što je ostalo nedorečeno, svaku reč, svaki stih tebi posvećen, svaku misao u kojoj te ima. Znaš sve one moje detinje osmehe i one sjajne poglede i sve one zbunjene reči koje tada nepotrebno izgovaram. Volela bih da znaš šta mi se tada mota po glavi, da na tren budeš ja i shvatiš razloge. Da me više nikada ne pitaš čemu sve to... Da nikada ne posumnjaš da si ti ono što me ispunjava srećom, da si ti ono što mi je u glavi kada čujem reč ,,ljubav”.
I ne moraš mi reći da me voliš, želim samo da veruješ u moje ,,vojim te”. Želim da me pustiš da pričam o svojim osećanjima, da me razumeš i da mi veruješ. Želim da znaš koliko mi znači svaki trenutak proveden kraj tebe, svaki pogled, svaka lepa reč. Da znaš da mi svaki tvoj poljubac probudi onu slatku jezu koju sam osetila kada si me prvi put poljubio, da je svaki tvoj dodir nešto najlepše što mogu da osetim i da si ti stvarno nešto najlepše što mi se desilo u životu.
Kao prvog dana i sada si moja prva misao kada se budim i poslednja misao pre nego što zaspim. Ne postoje lepša sećanja u mom životu od trenutaka provedenih sa tobom, niti ima slađeg iščekivanja od isčekivanja dana kada ću te ponovo videti. Sada sam sigurna da si ti ono što mi je uvek nedostajalo da osetim potpunu sreću, ono što mi je trebalo da povratim veru u sebe, u ljude, u život. Kraj tebe sam shvatila šta znači iskreno voleti, prihvatiti nekoga takvog kakav je, želeti da taj neko bude srećan, nekada i po cenu sopstvenog bola. Naučila sam da se borim, da verujem u svoja nadanja, naučila da se prepustim svojim osećanjima, da pustim da me srce vodi...

Bilo je trenutaka kada sam bila uplašena pred činjenicom da moj život bez tebe ne bi imao smisla... Bolela je i sama pomisao na to da će možda doći dan kada ću morati dalje bez tebe, da ću nastaviti da lutam, a znati da nikada više neću pronaći svoj mir. Sa tobom bih izgubila onaj najlepši deo sebe- sposobnost da volim. A dobro mi je poznato da život bez ljubavi i nije život, već samo bedno preživljavanje...
Sada ti moram reći da sam prevazišla i taj strah, da sam promenila pogled na prošlost, sadašnjost i budućnost. Svako juče je najlepše sećanje na trenutke sa tobom. Svako danas je uživanje u sreći koju budiš u meni, a svako sutra pomisao na još lepše i srećnije dane koji dolaze.
Sada znam da šta god nam budući dani budu doneli, ništa neće moći da ubije moju ljubav prema tebi. Voleću te uvek, jer ti to zaslužuješ i jer je to ono što mene čini srećnom. Volela bih da ovo potraje, da moja ljubav zauvek ima svoj pravi cilj, da ne dođe trenutak kada ću voleti samo pomisao na tebe... Želim da se zajedno sećamo svih lepih trenutaka iz prošlosti, da zajedno uživamo u sadašnjoj sreći i nadamo se još lepšim danima za nas...

P.S. Nadam se da me dovoljno ima u tvom srcu, onoliko koliko treba da i ja tebe usrećim koliko si ti mene... I onoliko u tvojim mislima, da i kada nisam kraj tebe, znaš da uvek postoji neko ko te voli i želi ti svu sreću ovoga sveta...

Hey girl, is he everything you wanted in a man?
You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand
So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you babe
Me and you until the end
But I guess I was wrong

Don't want to think about it
Don't want to talk about it
I'm just so sick about it
Can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair?

Is this the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find...

What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around

Now girl, I remember everything that you claimed
You said that you were moving on now
And maybe I should do the same
Funny thing about that is
I was ready to give you my name
Thought it was me and you, babe
And now, it's all just a shame
And I guess I was wrong

Don't want to think about it
Don't want to talk about it
I'm just so sick about it
Can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Can you tell me is this fair?

Is this the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around (should've known better that you were gonna make me cry)
That you were going to make me cry
Now it's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find