Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Jako mi je zhao shto ti nisam sve sasula u lice
posle svega meni je josh tebe zhao :|
ne brini,necje to josh dugo,ima da osetish na svojoj kozhi sve...
izgubio si mene,izgubicjesh pola onoga shto si sagradio sa mnom
pa da vidim,kakav cjesh da budesh kad se probudish ujutru i shvatish da nicheg nema
nemoj samo da mi dolazish
ja plachem samo jednom,ti si svoju kvotu ispunio...
a glup si,nezreo,odvratan,sve najgore,pa shvaticjesh ti to,dok odrastesh,ako se to ikad desi
posle MESEC DANA ti si nashao za shodno da mi kazhesh....
mada,ja sam to negde duboko vecj sama znala...
mrzim te.

kako mrzim da donesem tu ebenu odluku...kako mrzim da odlucujm...ne mogu...ne umem...zaboravila sam...plasim se...i mrzim sebe zbog toga...i lose mi je ovako..i nigde ne stizem...i hocu drugacije,hocu da odlucim,da odem,da promenim sve to...boli me kada gledam u sta se pretvorilo nesto sto je bilo prelepo...i boli me sto sam to dopustila...

"Widela sam toliko twojih lica,da ne mogu da powerujem...Kako imas uopste obraza da mi tako nesto kazes!?"-recheno-......
.....jer jesam i jos uwek osecam toliko toga prema tebi,
ali kada ne wredi i kada osecam da swe sto si rekao ne samo da je laz,
wec i neka twoja istina,pored mnogih drugih,u koju si ubedio i mene i sebe...
i to je ono najgore od swega:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

nisi ni svestan kako je nasa prica kao bajka;
nisi ni svestan sta si ti za mene predstavljao mnogo,mnogo pre nego sto si i znao da postojim;
nisi svestan sta mi sada znacis;
nisi svestan sta cu ja tebi znaciti;
nisi svestan koliko me iritira tvoje ponasanje;
hoces da se igramo?hajde da se igramo.

stvarno ne shvatam šta pokušavate da napravite od ovog foruma...:? ...poslednjih mesec dana samo uvodite neka nova pravila i trenirate neku strogoću, a zbog čega? Šta vam smeta, spamovanje, glupiranje, zabava na forumu...šta hoćete. uštogljeni naučno obrazovni forum gde niko ni sa kim ne komunicira već svi samo bistre neke mudrosti prepisane od nekud...:?
I ne volim ja forum nešto posebno, kao što ne volim ni onaj uštogljeni kafić u gradu, ali volim provod tamo i društvo..isto tako i forumašenje smatram svojevrsnim provodom, i nisam ovde zbog ovih čistih i srećenih belih stranica, već ovih nickova i njihovih postova...oni su ovde moje društvo...:neutral:
Shvatam ja da ima svakakvih budala koji se registruju samo da bi vređali i spamovali, i da ste zbog toga pokrenuli strožija pravila, ali banovati ljude koji su ovde proveli i po nekoliko godina samo zato što su javno izneli svoj bunt nije baš okej...selektivna pravda je ipak ponekad bogom dana...
I da li je problem što postoji mnogo tema, pa je forum preopterećen..šta? Hajde da onda obrišemo sve i da krenemo ispočetka...samo nemojte praviti od foruma srednjevekovni školski internat...:?

Izgubila sam svaku želju da te ikad više vidim....uostalom, s obzirom na to kako si me doživela- nećeš mnogo ni izgubiti....
Nije mi jasno kako si mogla u svakoj mojoj dobronamernoj rečenici da iskonstruišeš neku podlost? U čemu je bio problem? Kako je moguće da si se toliko isparanoisala? Umesto da mi kažeš odmah šta ti smeta, ti si ćutala 3 meseca i onda mi nabila na nos neke stvari kojih se više ni ne sećam!I to toliko pogrešno shvaćene! I još na kraju tražiš da ja pazim na svoje ponašanje :neutral:.....Ostadoh zbunjena i moram priznati- pogođena. U životu me neko nije ovako loše doživeo i ovako iskrivio svaku moj reč i postupak.

Izgubila sam svaku želju da te ikad više vidim....uostalom, s obzirom na to kako si me doživela- nećeš mnogo ni izgubiti....
Nije mi jasno kako si mogla u svakoj mojoj dobronamernoj rečenici da iskonstruišeš neku podlost? U čemu je bio problem? Kako je moguće da si se toliko isparanoisala? Umesto da mi kažeš odmah šta ti smeta, ti si ćutala 3 meseca i onda mi nabila na nos neke stvari kojih se više ni ne sećam!I to toliko pogrešno shvaćene! I još na kraju tražiš da ja pazim na svoje ponašanje :neutral:.....Ostadoh zbunjena i moram priznati- pogođena. U životu me neko nije ovako loše doživeo i ovako iskrivio svaku moj reč i postupak.

i ti si poznavala moju bivšu...:o

nadam se da ce se taj prepoznati...
ovako glasi prica:upoznamo se na koncertu Van Gogh-a,sve super tece,za par dana eto i poruke,padne i dejt,i sta?sve super prodje,uzgred bila sam mu prva(90god je on).i sve mesec dana tece kako treba i samo STOP,ni poruke ni poziva,nista...tako se zavrsilo..Ne zelim nikog da krivim...nisam cutala i cekala vec pokusavala svim snagama da dobijem odg ZASTO,ali ne...nakon 3 meseca,stize por:sta ces,sad je sve proslo,nije ni bitno sto,ma ne znam ni ja zasto...mislim come on,kakva pi*** treba da budes pa da tako postupis...tako da mu porucujem: ... ,i ovo mu je mnogo,nije zasluzio ni rec...
long live rock;)

Back