Za sve: Sve što želite, a niste rekli...

Suzy:
Ja pa ja:
@suzy. Odavno nisam na PTT-u. :)

E bas mi milo em drago...sto si tri problema resio za sada...koliko mogu da te pratim.... :wink:
vidis da zivot uz malo volje i truda moze da bude lepsi.... :D :D :wink:
a nama bi isto bilo mnogo lepse u ovom zivotu kada ne bi bili vi muskarci toliko -teski- na tim -stranim- recima.... :?

Pa malo vise nego tri.
Ove ostale stvari (svom sefu i kolegama) cu reci, mozda, kada budem odlazio iz firme.

Neki put je lakse precutno reci ono sto i jedno i drugo znamo. Navaljivanje moze samo doprineti povecanju tenzija.
Nekad je bolje i precutati, nego reci odmah sta ti je na pameti, pa onda vaditi kestenje iz vatre.
Veruj mi. TO sam uradio vise puta. I jos uvek radim. I svaki put se pokajem.
Evo danas ponovo.
A da smo teski na nekim recima jesmo.
I nije bez razloga.

Opet njoj:
Prekini zeno vise.

LPhoklica:
Biće mi baš drago kad odeš. Jedva čekam, zapravo i nemoj ni da se javljaš (dobro, kad budeš baš morao, ali ne moraš). Znam da ćeš dolaziti... Treba da znaš da ću biti glavna u kući (osetio si taj moćan osećaj kada mene nije bilo tu...samo tada, sećaš se?).

volim te, moj dragi brate.

Šta mi bi da budem ovoliko surova?
Mora da je zbog dana.... ne bih mu ovo nikada rekla.

Šta je to s mladim ljudima i Tomom Zdravkovićem?
Čovek je umro i sada svi bez brige (svi) mogu da ga slušaju...

-Šta, šta?

-Pa da, da je on sada u Grandu... heh...kad bi ga slušali?

Ili je on zaista legenda koja bi, da je sada živa, razbila barijere koje imaju ljudi o Grandu? Pitam se da li bi se toga plašili, jer njega, koliko vidim slušaju i ljudi čiji je osnovni muzički pravac potpuno drugačiji.

Mmmm...grešim li?

Dah_andjela:
@K.
Nije mi jasno zashto si odjednom postala tako povrshna osoba...Tvoji komentari me nekada povrijede i...mogla sam ti odgovoriti na njih toliko puta ali...i sama znash da ne volim da se svadjam. Sada mi se chini da ti to iskorishtavash. I dalje ne mogu da vjerujem da nisi htjela da obratish paznju na G. samo zato shto ne slusha istu muziku kao i ti... To je od tebe bilo zaista ruzno...jer on je stvarno dobra osoba... Ipak mislim da to tebi i nije vazno...kao shto si i sama rekla, tebi je vazno da momak dobro izgleda, da je rocker/metalac i da ce ici na fakultet...i da...da nosi starke... :roll: Ne mogu da vjerujem da se ne bi druzila s nekim ko ne slusha rock/metal/punk. Time pokazujesh koliko si plitka osoba. Jednostavno ne mogu da shvatim zashto si zamjerila F. shto je obuo martinke...jbt kao da je ubio nekoga, a ne.... :shock: Ne znam....zaista si se promjenila od kada je zavrshila shkola...ili si ti uvjek bila takva samo ja to nisam primjecivala... :?

sada si pochela i da me izbjegavash...
vjerovatno si shvatila da sam saznala za sve one lazi...
uf...ne znam shta da ti kazem... ipak si mi naj drugarica(valjda)....

Back