Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Ako bude bilo želja, čika-Laci ima mp3 verziju ...
Već odavno je u mobilnom tel. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bude bilo želja, čika-Laci ima mp3 verziju ...Već odavno je u mobilnom tel.
![]()
Mislis na Kolovrata?Brate jes ti video ono?
Kolovrata ? Ne razumem ...
Koju pesmu ti nudis?
Pa ovu, s početka teme, tatoo ...
Pa postavio sam link...
Pogledao sam na brzaka, ako ima download - OK, video sam da imaju preslušavanje ... a i sajt je pun pop-up-a

I to je tacno, nazalost.
Mislim da bi jednomz a svagda trebalo da se okanemo price o nasem cuvenom gostoprimstvu, ili o ljubavi brace Rusa. Ako su Rusi uz nas, to je zato sto je njihova vlada procenila da bi tako bilo pogodno. Kladim se da nas prosecan Rus voli vise nego Amere, ali to ga ne sprecava da o nama misli kao o inferiornima. Rusi imaju kompleks velicine (ok, sad ovo nije dobro zvucalo) nista manje nego Ameri.
Pa kako bi drugacije bilo za dzabe?![]()

pa sa obzirom da je Sloba podrzavao one komunjarske generale sto su hteli da likvidiraju Jelcina u neuspelom pucu 91 , a i uvek se lizao sa opozicionim komunistima tamo nije bas da smo mi tada bili neki saveznici,uostalom za vreme Djindjica je Putin prvi i jedini put bio u Srbiji,dok ove beskorisne dupeuvlakace pre i posle Djikija nije udostojio posete ni on ni Jelcin .
Ma da, ali bolje je raspitati se kod forumaša, pa onda na neki free-hosting-service. ;-)
Ima na pdf - Muzika, momaka koji imaju sve ... samo ti baci link ...![]()
Sve zavisi od osobe i njenog karaktera, mada i mediji i opsta slika o srbima koja preovladava u javnosti tih zemalja mnogo utice i verovatno je kod nekih i jedini cinilac njihovog misljenja o Srbima ja verujem. Pricam sa dosta Engleza ovako, svakodnevno, i umeju da budu veoma otvoreni i svidja mi se sto se ne ustrucavaju da cuju i srpsku verziju dogadjaja. Takodje, mnogi mi kazu da su primetili ociglednu demonizaciju Srba i srpskog naroda u medijima, i onda me pitaju zasto to? Zatim im ja odgovaram...i to tako traje satima.
Mada nazalost, umeju da se nadju i losiji primeri vrste. Takve sam sve stavio na block![]()
Ma naravno, sve zavisi od coveka do coveka, nego sam samo primetila da, ma koliko nas i ruski narod bio upucen jedan na drugog, ipak je, po onome sto sam imala priliku da vidim, Rus blagonaklon prema nama, ali gleda sa visine. Mozda ej to sudbina malih naroda prema velikim, ne znam.
Sto se tice "zapadnjaka", tacno je da ima mnogo onih koji bi da cuju i drugu stranu, i koje zanima zasto ej doslo do bezocne satanizacije Srba. Nekiam je dovoljno da kazes da nsii bio za Milosevica i vec ce da ti veruju sta god da kazes. Ima dosta Amera koji se i sami pitaju sta njihova vlada pokusava da uradi, a Siptarima automatski padne popularnost kad im kazes da su to Albanci i muslimani (sto i nije fer, jer nije problem sto su muslimani vec sto nisu jadna nezasticena bica a mi monstrumi, kako je predstavljeno). Jedina, ali jedina stvar koju Ameru ne mzoes objasniti jeste da su sami krivi za 11. septembar. To ti ni najbolji, najotvoreniji, najhumaniji Amer nece shvatiti.
A ond akazu da su nama mediji isprali mozak...
), sve je to u principu prosta psihologija. Mi smo veliki, oni su mali. Znaju da su vazniji od nas i da svet zna za njih, znaju da su uvek igrali veliku ulogu u istoriji, to je prosto tako.
. Ako se predstavim da sam iz Svajcarske, Francuske ili bilo koje druge zemlje, svaku ce moju rec uzeti ZDRAVO ZA GOTOVO. Evo za sve rusofile fina ruska pesma posvecena nama tj Jugoslaviji kad je bombardovana 1999. godine a rusoskepticima dokaz da je Rujama zao sto su nas onomad izjebali.![]()
Evidentno je da ceo svet mrzi Ameriku, pali zastave, ruši ambasade, a oni opet ignorišu to i veruju da problem leži u ostatku sveta koji je još neprosvetljen njihovim svetlom bombastične demokratije. Oni su uvereni da je njihova zemlja savršena u tom pogledu.
]eh da dozivim dan da SRBI postanu SRBOFILI[/B] i da ne vole tudjina vise od svog....ne bitno da li se radi o Rusima,Amerima,Nemcima....dajte da budemo svoji!
Ne znam kako je u Hrvatskoj, ali ovde svaku promenu naziva nekog mesta, pa cak i samo ulice mora da odobri drzavna komisija za to. Bilo je vec takvih idiotluka koji su odbijeni, a ovo je samo umisljaj tih seljana, mislim pogledaj video, pa ces znati i sam.I onda još imate mooda prcati Hrvate za "Danke Dojčland"?
![]()
E, sad posto je takva tema - red je da malo ucimo ruski jezik. Kad se klikne na taj link i zatim na komandu za slusanje dobija se ovakvo obavestenje:Evo za sve rusofile fina ruska pesma posvecena nama tj Jugoslaviji kad je bombardovana 1999. godine a rusoskepticima dokaz da je Rujama zao sto su nas onomad izjebali.
Pesma se zove ''Yugoslaviya'' a izvodi je ona ridja devojka iz Tatua...
http://www.zaycev.net/pages/11/1147.shtml
Samo kliknite: [mp3]
Прослушивание и скачивание треков с zaycev.net в этой стране () запрещено по требованию правообладателей.
Слушање и преузимање песама из заицев.нет у овој земљи је забрањено на захтев власника.

Разлака је што Руси на Србе гледају као на партнере и обрнуто, док Швабе на рвате гледају као коњушаре или слуге.
Разлака је што Руси на Србе гледају као на партнере и обрнуто, док Швабе на рвате гледају као коњушаре или слуге.