Stvarno nemojte više da ovo ponavljam, ne generalizujte mi ni Srbiju ni Australiju, jer Australija nije na Zapadu, nego na JugoIstoku, a Srbija je sada Zapad u kontekstu u kome se Zapad stalno spominje kao "ne znate vi šta je Zapad, jer se tamo radi, i grize konkurencija za nogu, i guranje i laktanje i dokazivanje radom, a Srbi to nisu navikli...

S obzirom da radim istovremeno i u javnom i u privatnom sektoru, i imam u portfelju i do 30 sati neprekidnog rada, u ekstremnim slučajevima, a 18 sati u jednom danu i nije neki ekstremni slučaj...
... i svojevremeno sam došao u novi grad, i novu firmu, gde sam bio stranac, i dokazivao se radom, dok su domoroci sebi delili lakše, a bolje plaćene poslove, prekovremene sate, slobodne dane i razne druge beneficije... i da nisam vredeo duplo, nego četvorostruko, a od nekih i višestruko i višestručno, ne znam gde bih bio danas... i za dvesta dinara i za dva sata prekovremenog i za bolju smenu na dežurstvu prodaje se sva kolegijalnost... i otima se sve što se može, od koga se može, a neki od njih će raditi zajedno, u istoj prostoriji 40 godina... i svima nam je sve malo, i svima nam treba više, i svima su nam drugi krivi za neuspeh...
Srbija Jeste Zapad narode, ali na Zapadu nikad neće biti.

Dva puta ništa je ništa, račun je jasan...

Da rasplamsamo malo diskusiju, a?