- Poruka
- 89.439
Misliš da oni koji nisu zdravi ne mogu da budu srećni? Ima mnogoLicno zdravlje I zdravlje bliskih nam ljudi.
ljudi sa nekim boljkama koji su jednako srećni i nesrećni kao i ostali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da oni koji nisu zdravi ne mogu da budu srećni? Ima mnogoLicno zdravlje I zdravlje bliskih nam ljudi.
??????????
Sa prolaznošću čega?kako se pomiriti sa prolaznašću ??
Sa prolaznošću čega?
Pa i sad imaš vremena. Jel bilo nekad da ti je vreme falilo? Prošlovremena
Trudim se da ne gledam ni u prošlost ni u budućnost.ti ne gledaš u prošlost nego samo u budućnost ?
Trudim se da ne gledam ni u prošlost ni u budućnost.
Samo sad i ovde. Pogledajte prilog 1550863
Nije prošlo veme. Prošli su neki događaji. Za neke Bogu hvala što su prošli.
Za neke mi je žao što su prošli. Al kako bi ovi prvi prošli da prolaznosti nema?
to je sreca vecnost savrsenstvoO aeternum, živim na ovoj planeti preko 10000 god, tako da ako neko može da govori o večnom životu to sam ja.
Ali ovde nije reč o tome, već o sreći.
Motor, bašta, pivo i dobro zdravlje - da može da se uživa u svemu tome??????????
za sreću je dovoljno da ne pišeš uvodni post, samo postaviš znak pitanja
![]()
Otvaranje autorske teme - svako ko želi da se diskutuje o zasebnoj oblasti koja se tiče aktuelnih religijskih dešavanja ili pojava sam postavlja sadržaj sročen u ozbiljnom tekstu od minimum 2 do 3 rečenice.Sadržaj treba da odražava lično mišljenje autora ili da je analiza nekog događaja ili pojave.zašto?
Otvaranje autorske teme - svako ko želi da se diskutuje o zasebnoj oblasti koja se tiče aktuelnih religijskih dešavanja ili pojava sam postavlja sadržaj sročen u ozbiljnom tekstu od minimum 2 do 3 rečenice.Sadržaj treba da odražava lično mišljenje autora ili da je analiza nekog događaja ili pojave.
sad to više ne mora, zar to nije sreća
bio u dva mandata,sad sam u pemzijiti si rođen za moderatora
takoe
bio u dva mandata,sad sam u pemziji
Pa rekoh ti. Događaji.pogledaj oko sebe...šta je prošlo ?
Ne mislim za druge, pricam za sebe.Misliš da oni koji nisu zdravi ne mogu da budu srećni? Ima mnogo
ljudi sa nekim boljkama koji su jednako srećni i nesrećni kao i ostali.
Razumem. Ko još želi sebi ili drugima da budu bolesni. Ne želimNe mislim za druge, pricam za sebe.
Večnost nije savršenstvo.to je sreca vecnost savrsenstvo
Samo kažem da zdravlje nije uslov za sreću.
Nego uvid u to ko ili šta si ti i kakva je priroda stvarnosti.nego ?
ma to sam više komentarisao da nekog trgnem da nam objasne šta može šta ne može ili da menjaju pravilnik.dobro, izvuko si se