Za Nas... ~ krejzi badiz ~

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e jbg , trebao sam sinoc da ostanem .... ionako poslije tuša , nisam mogao da zaspim 2 sata , a mrzelo me da ustajem i palim komp ....
25_11_531-1.gif

7_4_131-1.gif

zato sada nema nikoga .....
36_11_61-1.gif

Keeper:
u al si me za'ebala.
da, ja sam sigurno taj koji cje visiti sa drugarima po ceo dan jer je tako bolje nego visiti na netu. ne laprdaj devojko. zashto si ti sad ovde?

shto se dijagnoze tiche, hvala, znam :)

sve zato shto si tako pametna pa me za'ebala :twisted:

Keeperu,najpametnije stvorenje na celom FoRuMu, pa tebi niko nije ravan... Ne znam gde pokupi toliku pamet... :)
Koliko se ja secam bila je rec o broju postova... :lol: I naravno da je bolje visiti sa drugarima ceo dan nego na netu, tu nema sta da se diskutuje... Ima ih pa vise na forumu i do 4 ujutru... Bolest... :roll:

pa to sto neko visi na forumu,ne znaci da ne izlazi.....ja izlazim skoro svako vece,pa kad god imam vremena skoknem ovde....to ne znaci da nemam zivot ili tako nesto.....ovde je super,jer pricas o bilo cemu,sa bilo kim,i to sto neki od nas vise do 4 ujutru,to ne mora da znaci da smo bolesni........ako sam vec bila izasla,sta cu kao sad u 4 da idem negde,jer mi se ne spava....... :roll:

pajser:
znam, ja se prijavio sa ortacima, malo da vide ljudi shta je old school :P ali onaj mrtvi gavra je odlozio tur...
nego jel znash ti gde treniraju Pancevo Panteri na kom stadionu ili sali ... ?
Xexe znas Gavru :lol:
Pancevo Panteri, su to oni "americhki fudbaleri".. Znam da igraju tekme na "Sportskom centru" moguce je da tamo i treniraju, ako ne tamo onda na Dinamovom stadionu.. Ne znam gde bi drugde!

evo sad sam i sql , iznerviran u p m .... :( , imali pismeni iz fizike , i ja sve lijepo uradim , i citav dan mi sve ono ok , i na kraju , odlucim da povedem dvije ribe iz skole da prosetamo i na pice .... i idemo mi , kad odjednom dva OGROMNA debila , nas zaskoce i krenu sa nama , i nikako da se maknu od nas ..... i propade mi sve , jer su me tako iznervirali , ne sto su posli sa nama , nego mi uzeli jagode i slag , da jedemo i to na setalistu u kaficu , kad oni uzeli da jedu rukama .... a svi ih gledaju i krste se , a tek meni .... da ppropadnem u zemlju .... i tako propade mi .... da umocim ....onako fino .... jagodu u slag ....

Lucky girl:
pa to sto neko visi na forumu,ne znaci da ne izlazi.....ja izlazim skoro svako vece,pa kad god imam vremena skoknem ovde....to ne znaci da nemam zivot ili tako nesto.....ovde je super,jer pricas o bilo cemu,sa bilo kim,i to sto neki od nas vise do 4 ujutru,to ne mora da znaci da smo bolesni........ako sam vec bila izasla,sta cu kao sad u 4 da idem negde,jer mi se ne spava....... :roll:

Nisam rekla da nemas zivot. :roll: Ti ili bilo ko... Samo... JeStE debilno visiti na forumu u 4 ujutru. :lol: Ujutru imas podocnjake... :razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back