Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
hahaha..dovoljno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heheh...blago tebi,ti imas adsl.... ;(Sizzlym:o boze...ajde bre na spawanje niste normalni
mene cheka sutra matematika tako da idem da spawam, postawila sam jedno 20 filmowa na download wecheras na sajt, mislim da je dowoljno....idem u krewet....
laku noc ptice :******
Keeper:shta je bilo, navijachice? ;-)
imash neshto da mi kazhesh![]()
Keeper:u al si me za'ebala.
da, ja sam sigurno taj koji cje visiti sa drugarima po ceo dan jer je tako bolje nego visiti na netu. ne laprdaj devojko. zashto si ti sad ovde?
shto se dijagnoze tiche, hvala, znam
sve zato shto si tako pametna pa me za'ebala![]()
Xexe znas Gavrupajser:znam, ja se prijavio sa ortacima, malo da vide ljudi shta je old schoolali onaj mrtvi gavra je odlozio tur...
nego jel znash ti gde treniraju Pancevo Panteri na kom stadionu ili sali ... ?
Lucky girl:pa to sto neko visi na forumu,ne znaci da ne izlazi.....ja izlazim skoro svako vece,pa kad god imam vremena skoknem ovde....to ne znaci da nemam zivot ili tako nesto.....ovde je super,jer pricas o bilo cemu,sa bilo kim,i to sto neki od nas vise do 4 ujutru,to ne mora da znaci da smo bolesni........ako sam vec bila izasla,sta cu kao sad u 4 da idem negde,jer mi se ne spava.......![]()