Никад ми неће бити јасни људи који узимају Студењак... јеси ли некад била тамо? Знаш ли где је то? Ја кад кренем колима тамо из центра, заспим док дођем
премного је далеко, а нарочито што је преко моста, па вожња зна да траје и више од сат времена... брже стижем ја из Панчева превозом него људи из Студењака...
Потпуно се слажем, али Студењак је и кад су улице празне, једно 4 пута даље од рецимо Патриса или Карабурме и сл...
@Electra
U najavi imaš najmanje 45 minuta u jednom smeru do faxa. Van špica pola sata. Ali s obzirom da dudu uvek nenormalne kolone prema Brankovom - računaj oko sat vremena.
1. Ljudi su, kao što sam uvidela na raspodeli, različiti. Nekome je važnije društvo, nekom blizina, nekom komfor, nekom neka kombinacija ovoga.
Ja nikad, ali NIKAD ne bih otišla u Karaburmu ili Patris, što je i razlog što nisam htela da kao brucoš živim u domu, nego tek na drugoj, kad sam znala da ću moći da uhvatim bolji dom na konto uspeha (pretpostavljala sam da će mi uspeh biti zadovoljovajuć).
2. Kako to da ti neće biti jasni ljudi koji uzimaju Studenjak? Meni je jedina njegova mana Zeleni venac.

A i ***, 10000 ljudi dobija dom, 4000 idu u Studenjak, dakle u njega neko mora, mada bih ja to ''moranje'' pre stavila uz domove treće ili čak četvrte (čuh za nekog Žarka Marinovića u kom su zidovi polepljeni selotejpom i kesama da ne curi pesak iz njih) kategorije, a ne uz Studenjak koji je prva.
Sve sobe imaju kupatilo, u gradu i oko njega postoji bukvalno sve što ti treba, a nije ni mnogo daleko.

3. Da, bila sam nekad tamo. U 4 popodne 17 minuta do Zelenjaka, s kraćim zastojem na početku Brankovog.
Dakle, pola sata (računajući lagan hod od Zelenjaka) do faksa. Jednako kao i ovde gde sam sad. Kad nema zastoja, jelte.
Inače, rek'o mi je doktor danas da sam lepa ko lutka...