- Poruka
- 2.522
Знам о чему говоришувек је тако... jбг... док се не сјебу не сконтају... иначе ви сте још и пичили... ја јутрос ишао брзином коју мој километар сат ни не мери (испод 20) :?
uuuuuuuu jeeeeeee ne seri :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам о чему говоришувек је тако... jбг... док се не сјебу не сконтају... иначе ви сте још и пичили... ја јутрос ишао брзином коју мој километар сат ни не мери (испод 20) :?
Hehe .... kod nas leda nema ni sekunde
A i da bude ima rešenja ... naguras auto na 30 i ukljucis autopilota, dignes noge, ukljucis klimu i quliras![]()
*** juche je u Beogradu bilo taaaako grozno vreme... -4 i josh onaj vetar duvao... smrzoh se u shtiklicama.
Al zato danas... diiiivno vreme. Ishla sam na donjegradski i pentrala se po brdima
Definitivno najbolji lek za lechenje mamurluka.
Shta ima ovde?
@tihana, vlada
ma toga ima svugde... devojke uglavnom ne smaraju, posebno ako su sredjene, al zato likovima umeju da prave problem. Meni se proshli vikend u NSu desilo da su mene i drugaricu opushteno pustili u klub, a drugu su rekli da ne sme jer nema 23 god... al na kraju ga je pustio
inache to smara, ako vec ima starosna granica, nek bude 18, i nek svima traze lichne karte.
Управо то, а не оно гледаш неку рибу и као супер jбт коначно нека мојих година а да добро изгледа и на крају се испостави да си учинио кривично дело сексуалног узнемиравања малолетног лица :?
Управо то, а не оно гледаш неку рибу и као супер jбт коначно нека мојих година а да добро изгледа и на крају се испостави да си учинио кривично дело сексуалног узнемиравања малолетног лица :?
Какве то везе има са претходном причом? Свима је дозвољено да иду улицом без обзира на године, док у 18+ кафићима не би требало да буде дозвољен улаз свима :?