Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
To je loshe.
Sva sreca pa je '89 godishte sad vec punoletno![]()
Па сад... питање је колико је то срећа...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je loshe.
Sva sreca pa je '89 godishte sad vec punoletno![]()
pa to nije fer.
daco,smirii dozivljaj.
btw. sutra protest.
revolucija.
idemo!
meni se takve stvari stalno desavaju,evo jednog primera..
podne,ulica silerova, ja bolesna ne idem u skolu idem kod lekara lepo spremljena,ja visoka izgledam dosta starije inace imam samo malih pisljivih 14 godina,i tako hodam ja ulicom i ono cujem neko mi zvizdi ja se okrenem kad neki fraer u kolima ko zna koliko ima godina,jadan budala mozda je mislio da sam punoletna,namigne on meni i kaze cao ja pokazem srednjaka,decko izlazi iz kola ide prema meni ja se usrala i pokajala sto sam pokazala srednjaka,ide on prema meni ja se ukocila pridje on poceo nesto da me pita i na kraju me pito za godiste ja kazem,decko je pobeleo i poceo da mi se izvinjava a oni iza :shock:njega ortaci u kolima mu se cepaju ovaj mi se izvinjava a ja nastavljam da hodam ulicom ko popisana!!!!!!!!
![]()
![]()
Samo ti zivi u uverenju da je on mislio da si starija......
pa stvarno vam kazem,svi to misle i u to sam uverena inace mi se to nebi desilo.......svakom kome kazem koje sam godisete blene i neveruje,,a to sto se meni cesto desava da neka budala trubi ulicom za mnom,i jednom me je neki kreten pitao da me odveze kuci a bio u kolima sa ortacima....ma strasno
Е шта је то било у НСу? То сам јутрос нешто слушао али не сконтах о чему се ради.
pa skontaj
@Dovla - Ma kafic u centru grada sinoc tj jutros oko 2 sata izgoreo - sedmoro poginulih, troje povredjenih....
A sve mladi ljudi...
Sa najlakshim povredama proshla devojka koja je iskochila kroz prozor (kafic je na spratu) sa polomljenim nogama i ko zna chime....
Imena umrlih (josh) nisu objavili, valjda dok ih indetifikuju....
A znala sam konobara koji je radio tamo, i koliko sam chula, poginuo.![]()
postoji i podforum za tebe, pa svejedno nisi tamo > http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=36А за ово остало, молим да се не коментарише ни у каквом облику. Постоји подфорум за то![]()
ma znam....al tako mi zhao ljudi... sve ode u q... u poslednje vreme ....Ma shta god da je, znash kako je taj kafic sav "chupav" a to gori brze nego benzin...
Па ја сам гледао на ТВу неког доктора са Ургентног и каже баш за ту девојку рече чини ми се Маја М. да је као ''најбоље'' прошла од свих, али да је у животној опасности... не знам колико је то место, али 7оро погинулих је много...@Dovla - Ma kafic u centru grada sinoc tj jutros oko 2 sata izgoreo - sedmoro poginulih, troje povredjenih....
A sve mladi ljudi...
Sa najlakshim povredama proshla devojka koja je iskochila kroz prozor (kafic je na spratu) sa polomljenim nogama i ko zna chime....
Imena umrlih (josh) nisu objavili, valjda dok ih indetifikuju....
A znala sam konobara koji je radio tamo, i koliko sam chula, poginuo.![]()
Стварно не знам шта је, али од Тошета наовамо је било толико катастрофа што познатих људи што из приватног живота, а све за 3 месеца... :|ma znam....al tako mi zhao ljudi... sve ode u q... u poslednje vreme ....![]()