~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedan vic ... :D

Zgazio Mujo 15 ljudi i sada on na sudu. Kažu mu, ajde mujo reci nam kako si to uspeo?

Kaže on, vozim ja tako malo brže i odjednom mi auto izgubi kontrolu i nestanu mu kočnice. Morao sam da udarim u nesto da bih stao. Na levoj strani 50 ljudi čeka autobus, a na desnoj samo 2. I ja odlučim da je bolje da zgazim njih 2 nego njih 50.
Kaže mu sudija, pa dobro kako si onda zgazio ove druge ?
Pa zgazio ja jednog a ovaj drugi krenuo da beži među onih 50 :mrgreen:

Куме... не знам како ово да ти кажем на лак начин... али... тај виц смо већ чули, али ајд' то и није толико страшно, него ти као трговац сабираш 2 и 50 у 15 :?

:lol::lol::lol:

E da ljudi.... pricha mi sestra sinocj...
otvorila se ovde neka nova diskoteka i kao ne pushtaju mladje od 18.... i sad pricha ona meni kako je tamo, i ja pitam je l bila... pa naravno, kazhe (inache ima nepunih 15, dodushe nema veze to shto je visha od mene :p)... trazhe lichnu kartu, ali "mozhesh da udjesh kad nagrne gomila, ili da kazhesh da ti je u dzhepu... i pushtaju" :lol:
mislim koje prosseravanje... lepo recite pushtamo sve a ne folirajte se da ne date maloletnima da udju... klinci misle da su mnogo bitni shto su 'zeznuli sekjuriti' a njih boli uvo ko je ushao dok god placja...grrhhhhhhh

zemlja debilija

@lucky
У верзији коју сам ја чуо погазио је све :D

@Electra
И мени је то преглупо. Овде у ПА су као отворили за 20+ и ја одем после годину и по од отварања и сретнем комшиницу са другарицама (њих 10ак) а оне све једва по 18 да имају... и после тога ми каже ортак који тамо иде редовно да је од самог почетка тако... једино су као ликове проверавали у почетку, али рибе су све улазиле без икакве контроле :| туга...

*** juche je u Beogradu bilo taaaako grozno vreme... -4 i josh onaj vetar duvao... smrzoh se u shtiklicama.
Al zato danas... diiiivno vreme. Ishla sam na donjegradski i pentrala se po brdima :lol:
Definitivno najbolji lek za lechenje mamurluka.
Shta ima ovde?

@tihana, vlada
ma toga ima svugde... devojke uglavnom ne smaraju, posebno ako su sredjene, al zato likovima umeju da prave problem. Meni se proshli vikend u NSu desilo da su mene i drugaricu opushteno pustili u klub, a drugu su rekli da ne sme jer nema 23 god... al na kraju ga je pustio :mrgreen:
inache to smara, ako vec ima starosna granica, nek bude 18, i nek svima traze lichne karte.

*** juche je u Beogradu bilo taaaako grozno vreme... -4 i josh onaj vetar duvao... smrzoh se u shtiklicama.
Al zato danas... diiiivno vreme. Ishla sam na donjegradski i pentrala se po brdima :lol:
Definitivno najbolji lek za lechenje mamurluka.
Shta ima ovde?

@tihana, vlada
ma toga ima svugde... devojke uglavnom ne smaraju, posebno ako su sredjene, al zato likovima umeju da prave problem. Meni se proshli vikend u NSu desilo da su mene i drugaricu opushteno pustili u klub, a drugu su rekli da ne sme jer nema 23 god... al na kraju ga je pustio :mrgreen:
inache to smara, ako vec ima starosna granica, nek bude 18, i nek svima traze lichne karte.

a ja bila na wc solji

Управо то, а не оно гледаш неку рибу и као супер jбт коначно нека мојих година а да добро изгледа и на крају се испостави да си учинио кривично дело сексуалног узнемиравања малолетног лица :?

Управо то, а не оно гледаш неку рибу и као супер jбт коначно нека мојих година а да добро изгледа и на крају се испостави да си учинио кривично дело сексуалног узнемиравања малолетног лица :?

meni se takve stvari stalno desavaju,evo jednog primera..
podne,ulica silerova, ja bolesna ne idem u skolu idem kod lekara lepo spremljena,ja visoka izgledam dosta starije inace imam samo malih pisljivih 14 godina,i tako hodam ja ulicom i ono cujem neko mi zvizdi ja se okrenem kad neki fraer u kolima ko zna koliko ima godina,jadan budala mozda je mislio da sam punoletna,namigne on meni i kaze cao ja pokazem srednjaka,decko izlazi iz kola ide prema meni ja se usrala i pokajala sto sam pokazala srednjaka,ide on prema meni ja se ukocila pridje on poceo nesto da me pita i na kraju me pito za godiste ja kazem,decko je pobeleo i poceo da mi se izvinjava a oni iza :shock:njega ortaci u kolima mu se cepaju ovaj mi se izvinjava a ja nastavljam da hodam ulicom ko popisana!!!!!!!!

Какве то везе има са претходном причом? Свима је дозвољено да иду улицом без обзира на године, док у 18+ кафићима не би требало да буде дозвољен улаз свима :?

To je loshe.
Sva sreca pa je '89 godishte sad vec punoletno :mrgreen:

Какве то везе има са претходном причом? Свима је дозвољено да иду улицом без обзира на године, док у 18+ кафићима не би требало да буде дозвољен улаз свима :?

ima veze sa nekim predhodnim citatom,a i da nema ja sam to navela ovako bezveze i to me jako nervira.:-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back