~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hello
smorena sam totalno, a treba da se spremam da izadjem..
aj vam ispricham vic, pa idem

'vako
chuva choban ovce i zaspi. prilazi jedna ovca i pochinje da mu lize q...on se budi i kaze:
SHTA TO RADISH, OVCO?!:evil:
shta to radish, ovchice?:)
shta to radish, jagnje moje malo :mrgreen:
(sad zamislite ovakve face i razliku u tonu)
:lol:
aj zdravo

hello
smorena sam totalno, a treba da se spremam da izadjem..
aj vam ispricham vic, pa idem

'vako
chuva choban ovce i zaspi. prilazi jedna ovca i pochinje da mu lize q...on se budi i kaze:
SHTA TO RADISH, OVCO?!:evil:
shta to radish, ovchice?:)
shta to radish, jagnje moje malo :mrgreen:
(sad zamislite ovakve face i razliku u tonu)
:lol:
aj zdravo

to mi je cale prichao prvi put..pre koju god..xD..:D...jache je mnogo kad ti neko prciha,nego kad chitash..:D

Vic je extra.....

Retardiranim ljudima je svashta "extra" 8)

***, ishla sam danas do Temerina po onom kijametu, na putu do tamo smo videli 5 nesreca, na putu nazad josh 5, i u NSu josh 5!!!!
Znachi uzas!!!

Najgore je bilo kad smo se vracali, u jarku auto prevrnut totalno, gori svetlo unutra... i ja kazem Borisu: "STANI! Moram da vidim j8t da nije neko unutra ili neshto... ne daj boze" i izadjemo, a prekoputa parkirana dva automobila i u njima klinci. Mislim tako moje godishte.
I oni kao "Sve je ok..." rekoh vazi ako je vama ovo ok..... :rolleyes:

Ali uzasno, koliko je bilo saobracajki.

Retardiranim ljudima je svashta "extra" 8)

***, ishla sam danas do Temerina po onom kijametu, na putu do tamo smo videli 5 nesreca, na putu nazad josh 5, i u NSu josh 5!!!!
Znachi uzas!!!

Najgore je bilo kad smo se vracali, u jarku auto prevrnut totalno, gori svetlo unutra... i ja kazem Borisu: "STANI! Moram da vidim j8t da nije neko unutra ili neshto... ne daj boze" i izadjemo, a prekoputa parkirana dva automobila i u njima klinci. Mislim tako moje godishte.
I oni kao "Sve je ok..." rekoh vazi ako je vama ovo ok..... :rolleyes:

Ali uzasno, koliko je bilo saobracajki.
Па док нема повређених ок је... jебеш ауто... Мој стари је јуче био у Суботици и враћао се преко НСа... каже у Суботици онако, до НСа ништа, у НСу катастрофа, до БГа ништа, у БГу скоро ништа и у ПА катасатрофа... каже да није видео више саобраћајки за тако кратко време а прешао је милионе и милионе километара... а свему је узрок неискуство и све клинци до 20год који и нису возили толико брзо колико нису имали појма...

Па док нема повређених ок је... jебеш ауто... Мој стари је јуче био у Суботици и враћао се преко НСа... каже у Суботици онако, до НСа ништа, у НСу катастрофа, до БГа ништа, у БГу скоро ништа и у ПА катасатрофа... каже да није видео више саобраћајки за тако кратко време а прешао је милионе и милионе километара... а свему је узрок неискуство и све клинци до 20год који и нису возили толико брзо колико нису имали појма...

Ma vozili oni brzo ili ne, sve je bilo uzasno zaledjeno, a ljudi valjda mislili nije tako strashno.
Pa mi smo po gradu vozili 25 - 30 km/h

Ma vozili oni brzo ili ne, sve je bilo uzasno zaledjeno, a ljudi valjda mislili nije tako strashno.
Pa mi smo po gradu vozili 25 - 30 km/h

Знам о чему говориш ;) увек је тако... jбг... док се не сјебу не сконтају... иначе ви сте још и пичили... ја јутрос ишао брзином коју мој километар сат ни не мери (испод 20) :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back