~Za nas - krejzi badiz

m neka ih (; bar nesto ce sigurno nauciti (;
luda? heh ... p ne znam ...mislim da nisam ...
p nije isto kucati i kucati da bi objasnio zasto te mrzi da kucas ... ovo drugo zapravo dodje kao da ne kucas ... jer picas samo tako nesto kako te mrzi da kucas (8 ;p

dođe kao da ne kucam? pa da li ja ikada kucam?
auuH, danas dvaput na forumu poljuljani moji principi. da nastavim da dolazim ovdi, a?

uh slan ovaj bake rolls mnogo ;p odoh po sok (8
eve me ;p
a gde ti je pardon krompir? ;p ili... auuuu, krem sir, kikiriki štapići!!!! moramo Jopet!

nemam ja bre tok (; ja to tako samo trpam ... nije to cak ni naviranje misli, to je nista ;p
koristis draga moja, dovoljno te poznajem da znam da nikako ne mozes da zapadnes u stanje ne korishcenja istih (;
a na sta ciljas, posto marim ? (:

oooou, zaboga, izbrisala sam pola citata jer ne znam o čemu je reč, a i ovde samo polovično. znam da sam rekla - blago tebi s takvim tokom misli, i ostajem pri tome!
ima toka, tok je što ga nema. nja nja. i ono -ha~ha- nelsonovsko iz simpsona.

pitao me danas predstavnik kako je meni pravo ime shock shock shock i kao drago mi je ja sam taj i taj ;pPp o boze ... (8
hehe ... a tako se nekad iznerviram kad odem tamo ... ali ne da ne mozes nista da im kazes nego shoooooock ... ono je ... nije normalno ):
jul kao februar ili bas kao rok? sept. i okt su obavezni (;
hehe gde ode na moj rodjendan (; najkasnije bi ti to do juna (; verujem ja (; samo da ti to onako sednes ...
hehe ... m uzmi skoci sa faxa (; nema davljenja, samo bupnes i gotovo ;p
ili pak sacekajmo razultete, raspitas se za rok ... i lepo to odlucis (8 uostalom bolje da soc takav prihvatish, a ostalo da razbijes, nego da se sa socom zezas ... (;
no, videces ... (;

kod mene možeš da lupetaš svaaašta, ali mojne da ti padne na pamet da pomeneš da ti pada na pamet da hoćeš da poništiš ispit. sve spremno za raspeće. onda da popiješ bananu jer si lud. ;p
jul kao feb. jan-feb i jun-jul. još manji razmak jer je više predmeta.
čuti... neču ni da razmišljam. dok ne vidim listu. načula sutra možda. ne nadam se.

sta da ti kazem ... komp mi je divan (: krsta i on se jako dobro slazu (8
jej! (((: ;ppppp

Hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush,hrkljush...

U mojoj glavi...

Lala. Mi SAMBA MENTAL..

bleach:
dođe kao da ne kucam? pa da li ja ikada kucam?
auuH, danas dvaput na forumu poljuljani moji principi. da nastavim da dolazim ovdi, a?
njah ... jesam li to ja kriva, je l'? za onu drugu temu?
pa ... da, draga moja, kucas (: opet cu te razocarati, koliko god ti mozda mislila da samo kuckas kako te mrzi da kuckas, veruj mi ti vrlo cesto kazes dosta mudrih/pametnih stvari (; sta cesto, stalno (:
zato Mala, ne seruckaj ... ;p

Mica:
a gde ti je pardon krompir? ;p ili... auuuu, krem sir, kikiriki štapići!!!! moramo Jopet!
nisam imala kod kuce (8 prethodnih par puta sam kupovala u metrou, ovaj put uzeh nesto drugo ;p
mmmmmmmmmmmmmmm moramo (: mozemo na Kosutnjaku (: dodje slicno (:

Mica:
oooou, zaboga, izbrisala sam pola citata jer ne znam o čemu je reč, a i ovde samo polovično. znam da sam rekla - blago tebi s takvim tokom misli, i ostajem pri tome!
ima toka, tok je što ga nema. nja nja. i ono -ha~ha- nelsonovsko iz simpsona.
smlc ... ja ne znam da se izrazavam ... ): ... ljudi me nista ne razumeju ...
tok je sto ga nema shock p da ... moze biti ... (; ali ipak je kod mene to jedno veliko nista (;
hihi (: opet citiras Simpsonove (:

Mica:
kod mene možeš da lupetaš svaaašta, ali mojne da ti padne na pamet da pomeneš da ti pada na pamet da hoćeš da poništiš ispit. sve spremno za raspeće. onda da popiješ bananu jer si lud. ;p
jul kao feb. jan-feb i jun-jul. još manji razmak jer je više predmeta.
čuti... neču ni da razmišljam. dok ne vidim listu. načula sutra možda. ne nadam se.
hehe znaci kad se pomene ta tema ... bolje sam bezi ;p
(ja kod mene rekoh da mi je jedan profa - wow ... i svi zakljucise da se lozim na njega ;p + dobih 'opomenu' za 'skretanje sa teme' ... da, inace tamo se zavodi red samo li skrenes jednom recju sa 'teme' ;p)
to ti dodje kao 1 rok, samo 2 termina (; to se valjda ne racuna? mislim da bi trebali ondaK da imate april ... nemam pojma ...
javi (; tj ti ovo neces videti pre faxa verovatno roll

Mica:
jej! (((: ;ppppp
p ne znam bas ;p

Lucky girl:
@cyber i dovla
hvala na lepim zeljama(tebi dovla hvala sto brines o tome da se most zove po mom samoubilackom potezu),ali nisam se ubila,odlozen ispit za 6-ti......weeeeeeeeeeeeeeee
Пих мајку му... а ја таман почео да набављам средства за реконструкцију моста :P:P:P

kiss seko :****** evo ja bolujem, a vlada bi trebao da uchi :p

sa ~godine

seka:
a chek y tvojoj generatziji ne postoje izyzetzi gde sy to radile i pre 17-e?
naravno da postoje i u nashoj generaciji izleti, al ih je mnogo manje...
i nije ona generizovala, nije rekla da se sve klinke satiru vec da je mnogo veci broj nego ranije... i to je istina. devojke (a i likovi) sve ranije i ranije pochinju da izlaze, pushe, piju, stupaju u sexualne odnose, rade to "zbog drustva i iz fore", a ne zato shto stvarno zele i stvarno su spremne... i to je chinjenica

Back