Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Jujujuju :shock: Jel si lud ti malo? Pročitaj par stotina stranica unazad, pa vidi ko je kome šta na forumu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
seka:znala sam da tjesh ovo napisati![]()
mortishaaa:aw ))): jadan Hogar )): p kako mu je? mislim, je l' mu bas lose? ):
verovatno si za sebe samo 'umislio' (;
):
aw ... jadnicak mali ... ):Keeper:pa dal mu je loshe... shta ja znam.
ne jede, prima infuziju pa povrati, sav je smushen, oke su mu suzne, jedva se krecje....
ima na fonu ekonomije u prvom semestru, kako nema.Lucky girl::******* hehehe sta li dovla sve lupa covek...nisam na fonune znam ni da li se ekonomija uci uopste tamo
ekonimja ima i na uciteljskom kako da ne bude i na fon-u ;pbleach:ima na fonu ekonomije u prvom semestru, kako nema.
meni se ucini u nekom proslom postu da si rekao da jeste shock ):Keeper:hogaru keva nije zhiva.
znachi hogar i meda vrshnjaci. ;p
njah ... jesam li to ja kriva, je l'? za onu drugu temu?bleach:dođe kao da ne kucam? pa da li ja ikada kucam?
auuH, danas dvaput na forumu poljuljani moji principi. da nastavim da dolazim ovdi, a?
nisam imala kod kuce (8 prethodnih par puta sam kupovala u metrou, ovaj put uzeh nesto drugo ;pMica:a gde ti je pardon krompir? ;p ili... auuuu, krem sir, kikiriki štapići!!!! moramo Jopet!
smlc ... ja ne znam da se izrazavam ... ): ... ljudi me nista ne razumeju ...Mica:oooou, zaboga, izbrisala sam pola citata jer ne znam o čemu je reč, a i ovde samo polovično. znam da sam rekla - blago tebi s takvim tokom misli, i ostajem pri tome!
ima toka, tok je što ga nema. nja nja. i ono -ha~ha- nelsonovsko iz simpsona.
hehe znaci kad se pomene ta tema ... bolje sam bezi ;pMica:kod mene možeš da lupetaš svaaašta, ali mojne da ti padne na pamet da pomeneš da ti pada na pamet da hoćeš da poništiš ispit. sve spremno za raspeće. onda da popiješ bananu jer si lud. ;p
jul kao feb. jan-feb i jun-jul. još manji razmak jer je više predmeta.
čuti... neču ni da razmišljam. dok ne vidim listu. načula sutra možda. ne nadam se.
p ne znam bas ;pMica:jej! (((: ;ppppp
necu, ne brini (;Keeper:nemoj molim te.
shalim se.
ipak bolje dodje dobar citat nego neko mlataranje
okibleach:ima na fonu ekonomije u prvom semestru, kako nema.
:*,babu nisi ni pozdravio 
Пих мајку му... а ја таман почео да набављам средства за реконструкцију мостаLucky girl:@cyber i dovla
hvala na lepim zeljama(tebi dovla hvala sto brines o tome da se most zove po mom samoubilackom potezu),ali nisam se ubila,odlozen ispit za 6-ti......weeeeeeeeeeeeeeee

naravno da postoje i u nashoj generaciji izleti, al ih je mnogo manje...seka:a chek y tvojoj generatziji ne postoje izyzetzi gde sy to radile i pre 17-e?