Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
heyhey (; huh, radim... svashta. Znash kako ti je bilo proshle godine ;p jurcam na sto strana, nishta ne stizhem, ali ne odustajem. I dalje jurcam. ;p Dobro sam. Uvek mozhe bolje, ali fino guram. ;p Jedva chekam da zavrshi ova shkola, pa oktobar, pa BG... (((:mortishaaa:ola (((:
sta mi ti radis? sta ima? kako si? (:
:*****
Ti? Kako faxicj? (:
pffff ;p vidi ti njegaKeeper:dobro onda cje mi electra dati pusu ako ti necjesh. nja nja nja. ;p

znaaaam ooOps... ((:mortishaaa:genijalno (((; (ne znam da li se secas u vezi sa cim je ovaj post ... ali nije ni bitno, morala sam da citiram (; )
koga? :shock: huh, ja ne znam takve. 8) tvoji postovi su bili genijalni. Duuugi, puni citata i shareni. ;p Uzhivancija [;mortishaaa:hehe ... p to je recimo neka moja stara navika ... koja je nervirala ostale clanove ... (;
tishina tamo!Keeper:chuveni shtreberski fazoni. necju polozhiti, kad ono za kraj osam. ;p

kHm kHm nemam pojma zashto sam ovo citirala, sluchajno se kHm tu kHm nashlo (8Keeper:shto je najvecja fora, koleginica me zvala bash ovaj predmet da uchimo.
thumbs up! (((:mortishaaa:e p zao mi je ako smo im zadali veliki posao da moraju mnogo da skroluju i puno citaju shock ustvari ovo drugo verovatno preskacu, a ovo prvo nek istrpe (8 uostalom ovo je 'nasa' tema ... (dobro, nije u originalu) ...
m neka oni slobodno nastave da budze, salju kisseve, pozdrave i slicno ... i neka nas kuliraju (8
ahahahahaLucky girl:smorih se citajuci vas,zapravo neke i nisam...odoh,chao

Keeper:...pa nije valjda.

hihihi... a meni to bila omiljena emisijamortishaaa:ja sam se plasila da gledam "laku noc, deco" shock

Uh. Milice, secjash li se pre jedno dve-tri godine kad ste me uchile da quote-ujem?