~Za nas - krejzi badiz

mortishaaa:
ola (((:
sta mi ti radis? sta ima? kako si? (:
:*****
heyhey (; huh, radim... svashta. Znash kako ti je bilo proshle godine ;p jurcam na sto strana, nishta ne stizhem, ali ne odustajem. I dalje jurcam. ;p Dobro sam. Uvek mozhe bolje, ali fino guram. ;p Jedva chekam da zavrshi ova shkola, pa oktobar, pa BG... (((:
Ti? Kako faxicj? (:
Keeper:
dobro onda cje mi electra dati pusu ako ti necjesh. nja nja nja. ;p
pffff ;p vidi ti njega :p
mortishaaa:
genijalno (((; (ne znam da li se secas u vezi sa cim je ovaj post ... ali nije ni bitno, morala sam da citiram (; )
znaaaam ooOps... ((:
mortishaaa:
hehe ... p to je recimo neka moja stara navika ... koja je nervirala ostale clanove ... (;
koga? :shock: huh, ja ne znam takve. 8) tvoji postovi su bili genijalni. Duuugi, puni citata i shareni. ;p Uzhivancija [;
Keeper:
chuveni shtreberski fazoni. necju polozhiti, kad ono za kraj osam. ;p
tishina tamo! :mrgreen:
Keeper:
shto je najvecja fora, koleginica me zvala bash ovaj predmet da uchimo.
kHm kHm nemam pojma zashto sam ovo citirala, sluchajno se kHm tu kHm nashlo (8
mortishaaa:
e p zao mi je ako smo im zadali veliki posao da moraju mnogo da skroluju i puno citaju shock ustvari ovo drugo verovatno preskacu, a ovo prvo nek istrpe (8 uostalom ovo je 'nasa' tema ... (dobro, nije u originalu) ...
m neka oni slobodno nastave da budze, salju kisseve, pozdrave i slicno ... i neka nas kuliraju (8
thumbs up! (((:
Lucky girl:
smorih se citajuci vas,zapravo neke i nisam...odoh,chao
ahahahaha :lol: hocju i ja da pravim dzhumbus na 4umu ;pPp
Keeper:
...pa nije valjda.
:lol: strashan si. (;
mortishaaa:
ja sam se plasila da gledam "laku noc, deco" shock
hihihi... a meni to bila omiljena emisija :p najvishe sam volela ono piwence... joj kako je cakano bilo. Hocju da budem mawa. :(

Uh. Milice, secjash li se pre jedno dve-tri godine kad ste me uchile da quote-ujem? :lol: Mislim da sam savladala lekciju :mrgreen:

.
"ako od ljubavi do mrznje ima tako maaalo
ja bih hteo da me mrzis najvise na svetu
ali bojim se da tebi do mene nije staaalo
da sam ti bio parna ruza u buketu

od tuuuge cu za tobom za noc da ostaarim
sve su moje nove bore tvoji putevi za njim
i ne bi 1 trag u sneeegu za mnom ostao
bas toliko sam bez tebe, duso, prooopaaaao

ODAVNO SAM KRIVICU SACUVAO ZA SEBE
AL' OD SVEGA STO JE BILO NAJVISE ME BOLI
STO MORE MOJIH SUZA PROLIVENIH ZBOG TEBE
NI NA JEDNOJ KARTI SVETA NE POSTOJI................
"
by dzej live in nish tonight...........

ah, kakva noc...........................................................

Добро вече свима... ја ево полако завршавам предиспитне радње за сутрашњи испит... од поноћи почиње предиспитна Шутња :D

Синоћ сам се гадно истриповао што није никог било, а онда провалим да је субота и да свако нормалан изађе суботом да мало прошета, проведе се итд... ваљда кад ми прођу ови испити спознам дане у недељи макар на кратко... :?:?:?

Back