Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
heyhey (; huh, radim... svashta. Znash kako ti je bilo proshle godine ;p jurcam na sto strana, nishta ne stizhem, ali ne odustajem. I dalje jurcam. ;p Dobro sam. Uvek mozhe bolje, ali fino guram. ;p Jedva chekam da zavrshi ova shkola, pa oktobar, pa BG... (((:mortishaaa:ola (((:
sta mi ti radis? sta ima? kako si? (:
:*****
Ti? Kako faxicj? (:
pffff ;p vidi ti njegaKeeper:dobro onda cje mi electra dati pusu ako ti necjesh. nja nja nja. ;p
znaaaam ooOps... ((:mortishaaa:genijalno (((; (ne znam da li se secas u vezi sa cim je ovaj post ... ali nije ni bitno, morala sam da citiram (; )
koga? :shock: huh, ja ne znam takve. 8) tvoji postovi su bili genijalni. Duuugi, puni citata i shareni. ;p Uzhivancija [;mortishaaa:hehe ... p to je recimo neka moja stara navika ... koja je nervirala ostale clanove ... (;
tishina tamo!Keeper:chuveni shtreberski fazoni. necju polozhiti, kad ono za kraj osam. ;p

kHm kHm nemam pojma zashto sam ovo citirala, sluchajno se kHm tu kHm nashlo (8Keeper:shto je najvecja fora, koleginica me zvala bash ovaj predmet da uchimo.
thumbs up! (((:mortishaaa:e p zao mi je ako smo im zadali veliki posao da moraju mnogo da skroluju i puno citaju shock ustvari ovo drugo verovatno preskacu, a ovo prvo nek istrpe (8 uostalom ovo je 'nasa' tema ... (dobro, nije u originalu) ...
m neka oni slobodno nastave da budze, salju kisseve, pozdrave i slicno ... i neka nas kuliraju (8
ahahahahaLucky girl:smorih se citajuci vas,zapravo neke i nisam...odoh,chao
hocju i ja da pravim dzhumbus na 4umu ;pPpKeeper:...pa nije valjda.
strashan si. (; hihihi... a meni to bila omiljena emisijamortishaaa:ja sam se plasila da gledam "laku noc, deco" shock
najvishe sam volela ono piwence... joj kako je cakano bilo. Hocju da budem mawa. 
Uh. Milice, secjash li se pre jedno dve-tri godine kad ste me uchile da quote-ujem?
Mislim da sam savladala lekciju 
)

?:?