Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Nije tačno.
Pa ajde sta to jos BGD pruza za DZ. Podeli to sa nama da se i mi okoristimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tačno.
Boga mi, lepa ponuda
Adem je jedan od inteligentnijih, dobro informisanih, obrazovanih...... forumasha, jako dobar sagovornik...al' ja, kuci,ve imam jednog takvog
Pa sta? Od viska glava ne boli
Jeste, Srpkinje, a narocito Beogradjanke su mahom kucke. Novosadjanke pride imaju i tu sadisticku crtu, vole da s*****ju tipa, pa to ti je. Srpkinja je u stanju da ti napravi sranje cisto da vidi da li si jos onako blesavo zateleban u nju, da te ucini da se osecas k'o poslednje gowno ako joj se ne javis jedan dan, da te ispizdi ako samo pogledas drugu ribu...
A nismo ni mi cvecke. Radije bi gledali fudbal nego slusali kako je vama protek'o dan, drzimo se teze da ne ejakuliramo mi prevremeno, nego kad se nama svidi, a vama ko je kriv sto niste na cilj dosle prve, varanje dugogodisnje devojke se prihvata kao normalno i potrebno, makar bismo proveli godinu dana u sobi u boksericama i u svetskom bolu da nas provalite & nasutirate...
Samo, cinjenica je da smo mi, Balkanci i balvani jedini koji bi u teoriji vas mogli da trpe, a vazi i obratno. Nama su poslusne zenice dosadne, a vama tipovi koji ne lome inventar kafica ako samo posumnjaju da ih varate. Romantici bi rekli da se na Balkanu ocuvala ona izvorna, sirova ljubav.
A da me novokomponovani feminizam nervira, nervira me. Je l' te udario? Pozovi ortake da mu kicmu slome, ili jos bolje, sacekaj da smrad zaspi i do'vati se neke letve i ukenyaj ga od batina. Je l' te mrzi da kuvas? E, yebes ljudsko bice kome najsladji zalogaj nije onaj koji je sam spravio. Je l' se ponasa prema tebi kao prema kucnoj pomocnici? Teraj sestro to u pm i trazi sebi drugog.
Samo nemoj, NEMOJ da njaske o ugrozenosti zena i o emancipaciji istih, nemoj da s.eres o Balkancima i njihovom inherentnom primitivizmu i nemoj, misha mu hebem, da me teras da se depiliram.
jel???
E ono gore citirano a boldovano je prilicno skoro pa sve tacno:
-Emancipacija žena je dovela do toga da su one izgubile primarni majčinski instinkt, a pritom kod nas nisu dovoljno samostalne da bi vodile samostalan život.
-Devedesete su kod mladih žena stvorile privid da se vaginom može kupiti sigurnost i lagodan život.
-Žene neće da rade po selima i beže u beograd i ostale gradove da bi se tamo bukvalno prodale za malo sigurnosti.
Tri totalne istine
Uvoz zena? Sam termin je dovoljno glup.
Srbija ima dovoljno zena, tako da nema potrebe za "uvozom".
stara tema, ali ako se ne varam nakon ove bilo je jos nekoliko "uvoza te robe". ako u srbiji ima dovoljno zena, zasto se onda zene "uvoze"?? ili je u pitanju ipak razlika u "kvalitetu"
Zato shto su ove vashe mnogo lakse i jeftinije za odrzavanje,a i sa garancijom od 5 godina![]()
znaci vi ste skuplje za odrzavanje, a i nemate nikakvu garanciju
ps. ili si mislila nesto drugo
Ademe ponestaje ti fora, sve si gori i gluplji![]()
u pravu si ... ipak ponekad sredina utice i na moje trenutno raspolozenje. srecom veoma retko![]()
zasto "bih"Verujem i da je zahebano da toliko ta sredina u kojoj si utiche na tebe. Mislim i ja bih okruzen tom sredinom kojom si ti veoma brzo otupaveo,a vremenom i verovatno pocheo da dilujem heroin i izvozim belo roblje. Mada dobro mi se ti drzish Ademe. Ne daj se!![]()
zasto "bih"
izgleda da je tvoja sredina ili toliko tupava da to ne primecuje, ili prijateljska prema tebi pa te stedi.
znamo da se u zadnje vreme otvaralo nekoliko tema o "uvozu" zena iz belog sveta. posto srbiji ne manjka zanski pol, a inace se na forumu cesto cuje da su srpkinje jedne od najlesih zena, sa cime se ja slazem, interesuje me sta o tome misle zene. zasto se te zene uvoze??? kako se one osecaju zbog tog uvoza??? sta njima nedostaje da se muski deo mora odluciti na to??? i sto je najvaznije, ko je krivac, zene koje traze previse ili muskarci koji ne mogu ispuniti "normu" prema srpkinjama pa traze nesto lakse.
1. Мислим да је свако ко је неспособан сам себи да нађе партнера већ пристаје на уговорен брак тешка будала.
2. Свеједно је да ли је жена увезена или уговарају брак са нашима, по мени је то тешка глупост.
3. Поводом увоза жена се осећам супер, не смета ми ни мало и не мислим да су жене те којима нешто фали већ је то јачи пол![]()
Svejedno nam jeMi smo se snašle a oni što ne umeju da nađu normalnu ženu nego od cele Srbije moraju da uvoze neku mučenicu da je navuku na pare su stvarno prsli, po mom mišljenu i baš mi ih je žao.
Ne lupetaj gluposti aman. Zashto je budala onaj muchenik iz one slendre koji se ozenio Albankom jer su pre toga sve zene odatle zbrisale u grad zato shto ne zele da rade na zemlji? Shta ce da rade ti muchenici po tim selendrama gde u proseku na jednu udavachu dodje 50 likovaDakle oni nisu krivi vec su zene krive. I te kako ocigledno. A o sponzorushama koje defiluju gradom ne zelim da pricham. Koje za ruke drze volove teleceg pogleda,ali koji voze BMW, shto je jel'te najbitnije. A takvih je na zalost veoma mnogo.
Nije nego sve gospodje beze u grad . Mrzi devojku da zagrne rukave i malo oplevi bastu nego bi da se uda za nekog ko vozi BMW i da mu rodi jedno dete pa da posle uziva ceo zivot .![]()
Ne lupetaj gluposti aman. Zashto je budala onaj muchenik iz one slendre koji se ozenio Albankom jer su pre toga sve zene odatle zbrisale u grad zato shto ne zele da rade na zemlji? Shta ce da rade ti muchenici po tim selendrama gde u proseku na jednu udavachu dodje 50 likovaDakle oni nisu krivi vec su zene krive. I te kako ocigledno. A o sponzorushama koje defiluju gradom ne zelim da pricham. Koje za ruke drze volove teleceg pogleda,ali koji voze BMW, shto je jel'te najbitnije. A takvih je na zalost veoma mnogo.
znamo da se u zadnje vreme otvaralo nekoliko tema o "uvozu" zena iz belog sveta. posto srbiji ne manjka zanski pol, a inace se na forumu cesto cuje da su srpkinje jedne od najlesih zena, sa cime se ja slazem, interesuje me sta o tome misle zene. zasto se te zene uvoze??? kako se one osecaju zbog tog uvoza??? sta njima nedostaje da se muski deo mora odluciti na to??? i sto je najvaznije, ko je krivac, zene koje traze previse ili muskarci koji ne mogu ispuniti "normu" prema srpkinjama pa traze nesto lakse.[/QUOTE]
Ma lako je vama,............kad vam zapne,
vama tate i braca ispunjavaju normu,
a posle se hvalite,.........sve uradili sami![]()
znamo da se u zadnje vreme otvaralo nekoliko tema o "uvozu" zena iz belog sveta. posto srbiji ne manjka zanski pol, a inace se na forumu cesto cuje da su srpkinje jedne od najlesih zena, sa cime se ja slazem, interesuje me sta o tome misle zene. zasto se te zene uvoze??? kako se one osecaju zbog tog uvoza??? sta njima nedostaje da se muski deo mora odluciti na to??? i sto je najvaznije, ko je krivac, zene koje traze previse ili muskarci koji ne mogu ispuniti "normu" prema srpkinjama pa traze nesto lakse.[/QUOTE]
Ma lako je vama,............kad vam zapne,
vama tate i braca ispunjavaju normu,
a posle se hvalite,.........sve uradili sami![]()
najvaznije je da si ti zadovoljna.![]()
Нисмо се разумели. Не мислим ја да је било ко будала ако се ожени Албанком, Кинескињом, Монголком или нешто десето. Мислим да су будале они који пристану на уговорени брак јер не умеју сами да се снађу. А ако човек сам себи нађе жену по жељи и мери тотално је небитно шта је жена по националности. Колико год жена збрише у град увек ће остати нека са којом просечан сељак може да оствари нормалну комуникацију, везу и брак, без да "заказује" и "уговара" било шта.
А за спонзоруше се итекако слажем и мислим да ту категорију особа треба истребити, заједно са онима који их финансирају.