...kao sto sam ti obecao, nakon dugog razmisljanja, resio sam:
leiasw, udaj se za mene!
leiasw, udaj se za mene!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guardian:Prvo fax i vojska! A do tad nek tece verenicki staz...
princezo stvarno si sjajna...prava princeza...Princeza:Znas sta, nemam ti ja vremena da cekam da on zavsi taj fakultete i vojsku (u najboljem slucaju to su jos 3 godine). Necu da budem matora tetka! Ko ce za bidermajer da bije u tridesetoj. 8)
Neka oni lepo naprave odmah svadbu (po srpskoj tradiciji mladozenja snosi troskove 8) ),
da mi pijemo vina rumenoga
jedemo pecenja prasecega
(i jagnjecega),
da se veseli i staro i mlado,
da se igra kolo u devojaka,
da se cuje pesma momaka,
da se ondak prijateljski razidjemo
svako svojoj kuci da podje,
svoju ljubu kuci da odnese,
da se izradja mnogo dece,
stare majke da gledaju unucice,
da guraju Chico kolica,
da se cuje smeh i igra
da sve bude zdravo i radosno
dok je Sunca i dok je Mijeseca.
Inco, navodis me na epiku... Ne mogu da verujem ide samo od sebe... PRenesi odlomak iz ove pesme na Saletov posti! :wink:
Princeza:Ja bih volela jedno malo dete... Muz... Dobro ajde... Ali dete... Volela bih da imam troje dece, malu kuchu (1000 m2) sa velikim dvoristem i ruzama i tresnjom i lipom. I da imam svoju radnu sobu i da pisem svoje romane i tekstove i da radim kad pozelim i da ustanem kad pozelim (deca ce biti na mene pa ce voleti da spavaju i nece biti razmazena jer ce ih moja mama lepo vaspitati kao sto je vaspitala mene). I blizim se tridesetoj. Jos 3,5 godine. A vreme leti. A ja udaju ne vidim ni u najludjim snovima (doduse sanjala sam pre par godina da sam se udala za Dejana Stankovica). :wink:
Inco, daj jedan nostalgican smajli!
d1:there there princess... mommy will kiss you and make it better