Raditi za džabe?

Screenshot_20240626-210046_X.jpg

Screenshot_20240626-210031_X.jpg

Vučić to i hoće, da se mladima koji nisu u njegovoj stranci ili koji jesu ali nemaju vezu ispere mozak tim glupostima da treba da radiš ma šta da radiš da izgineš dve smene da radiš džabe bez prava na grešku zbog zaboga državnih interesa, patriotizma, bla bla, pa još izvlači iz konteksta Kenedijevu rečenicu Pitanje je šta ti možeš da učiniš za državu kao zaboga Kenedi je mislio da moraš da radiš džabe i od tog ništa još da plaćaš poslodavcu što ti je omogućio da volontiraš. I malo samo zagrebeš površinu i vidiš da u JKP gde radiš džabe, u sudu, opštini ima gomila tih botova koji su preplaćeni za svoj nerad, koji čak bez problema i ne dođu na taj posao da barem sede ako ništa više, a on ti priča o nekom žrtvovanju za državu jer je država u problemu, ma kako da ne

Volim svoje zanimanje, iako odavno nisam u tom polju.
Takvo je da bih radila za dž. Bar u preko potrebnim uslovima kojih u životu i bude.
E sad, mislim da sam tu volju i sve vezano za poslove za dž. izgubila u potpunosti za vreme kovida.

Nešto razmišljam, da je ova moja država znala koliko bih pristala i na 5g besplatnog rada, samo da radim u struci... ali davno to beše.
Sad ne bih ni dana.Ma ni sata.Ni minut.
Ni za dž. ni za milione.

p.s a nisam baš tolika zloća :mrgreen:

Back