za komsu sa petog

• Začetnik teme Začetnik teme ndevojka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
N

ndevojka

Gost
Evo kratko.
Moj prvi komsija se zabavlja sa starijom devojkom koju voli i sa kojom bi zeleo da se ozeni ali u dilemi je da li da se ozeni iz ljubavi i ima dvoje dece i to u najboljem slucaju !ili da se ozeni sa odgovarajucom devojkom mladjom makar 7(SEDAM) godina i ima sigurno 3 a mozda i vishe dece.
Ja ga jako cenim i iz ljubavi i postovanja prema njemu predlazem mu da dobro razmisli jer i ovu mladju pogotovo ako bi sa njom imao puno dece bi mogao vremenom zavoleti ili makar imati skladan brak a i vec je u zrelim godinama kada zna da je to ustvari sustina.
Eto on rece ajde Nevenka leba ti baci me na forum pa da vidimo sta drugi misle i zato pishite!

ndevojka:
Evo kratko.
Moj prvi komsija se zabavlja sa starijom devojkom koju voli i sa kojom bi zeleo da se ozeni ali u dilemi je da li da se ozeni iz ljubavi i ima dvoje dece i to u najboljem slucaju !ili da se ozeni sa odgovarajucom devojkom mladjom makar 7(SEDAM) godina i ima sigurno 3 a mozda i vishe dece.
Ja ga jako cenim i iz ljubavi i postovanja prema njemu predlazem mu da dobro razmisli jer i ovu mladju pogotovo ako bi sa njom imao puno dece bi mogao vremenom zavoleti ili makar imati skladan brak a i vec je u zrelim godinama kada zna da je to ustvari sustina.
Eto on rece ajde Nevenka leba ti baci me na forum pa da vidimo sta drugi misle i zato *!
Ozeni ovu sto je voli, zive stretno i veselo i izrode dece koliko im se da a ako hoce jos nek usvoje!
A ovu nesretnicu koju misli da uvuce u buduci razvod s troje i vise dece, bolje nek prepusti nekom ko je nece s predumisljajem unesreciti. Malo cojstva bi joj moglo pomoci da se ne uda za onog ko je ne voli i u njoj vidi matericu!

ndevojka:
Evo kratko.
Eto on rece ajde Nevenka leba ti baci me na forum pa da vidimo sta drugi misle i zato *!

Neka se ozeni sa kojom hoce ali decu neka pravi sa obe - tako ce ukupno imati bar 5, 6 komada. :wink:

Back