Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 101.443
Glasaću za Narodnu stranku, ako je u koaliciji sa nekim strankama i ukoliko nije, to mi nije mnogo važno.
Ne pita čovek za parlamentarne, već za predsedničke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glasaću za Narodnu stranku, ako je u koaliciji sa nekim strankama i ukoliko nije, to mi nije mnogo važno.
Za Vucica verovatno necu, a za ovu opoziciju sto protestuje sigurno necu... Ja sebe nalazim na trecoj strani poput Cedomira Antica i jos nekih pravih demokratskih kandidata
Pa ne može niko novi da se stvori iznebuha. Biće neko ko je trenutno politički aktivan.Kako bismo o jednom tako dalekom događaju diskutovali kada bukvalno uopšte ni ne znamo ko će biti kandidati?
Pa ne može niko novi da se stvori iznebuha. Biće neko ko je trenutno politički aktivan.
Pa ne može niko novi da se stvori iznebuha. Biće neko ko je trenutno politički aktivan.
Pitanje je da li će ih biti.
Ne pita čovek za parlamentarne, već za predsedničke
Ne možemo ni da predvidimo tako nešto.
Vlast je planirala nominalno da kandiduje Miloša Vučevića, ali uz celu situaciju deluje skeptično da li će to biti pametna ideja. Tako da je umesto Vučevića najizvesniji kandidat Nikola Selaković.
Opet ne možemo ništa da tvrdimo sa nekom dozom sigurnosti, jer se toliko stvari menjaju.
Za opoziciju je još neizvesnije. Niko nije znao da će opozicioni favoriti biti Saša Janković ili Zdravko Ponoš na prethodna dva predsednička izbora, ovako rano pre izbora.
Jednostavno, u ovom trenutku je teško i nagađati. Npr. možda bude Dejan Bodiroga, kao neki zajednički kandidat udružene opozicije. Jednostavno, izuzetno je prerano.
SNS jedva čeka Ponoševu kandidaturu, mada nek proba čovek opet, možda i prebaci onih 17%.Za opoziciju je još neizvesnije. Niko nije znao da će opozicioni favoriti biti Saša Janković ili Zdravko Ponoš na prethodna dva predsednička izbora, ovako rano pre izbora.
Nije prerano ako raspiše izbore za junNe možemo ni da predvidimo tako nešto.
Vlast je planirala nominalno da kandiduje Miloša Vučevića, ali uz celu situaciju deluje skeptično da li će to biti pametna ideja. Tako da je umesto Vučevića najizvesniji kandidat Nikola Selaković.
Opet ne možemo ništa da tvrdimo sa nekom dozom sigurnosti, jer se toliko stvari menjaju.
Za opoziciju je još neizvesnije. Niko nije znao da će opozicioni favoriti biti Saša Janković ili Zdravko Ponoš na prethodna dva predsednička izbora, ovako rano pre izbora.
Jednostavno, u ovom trenutku je teško i nagađati. Npr. možda bude Dejan Bodiroga, kao neki zajednički kandidat udružene opozicije. Jednostavno, izuzetno je prerano.
Najidealnije za Čićvua bi bilo da opozicija kandiduje Mariniku, Ponoša, Đilasa ili još bolje Nenada Čvarka. U tom slučaju i Brnaba dobija ubedljivom razlikom.SNS jedva čeka Ponoševu kandidaturu, mada nek proba čovek opet, možda i prebaci onih 17%.
Nije prerano ako raspiše izbore za jun
OK, glasaću za kandidata Narodne stranke ili kandidata koalicije u kojoj je Narodna stranka.
S obzirom na to da Đilas ima talenta za kadriranje…Najidealnije za Čićvua bi bilo da opozicija kandiduje Mariniku, Ponoša, Đilasa ili još bolje Nenada Čvarka. U tom slučaju i Brnaba dobija ubedljivom razlikom.
Musliš, za Vladu Gajića.![]()
za Novaka DjokovicaZa koga ćete da glasate na sledećim predsedničkim izborima 2027?
Da li ste se već odlučili?
Onaj ko kaže da će 2027. glasati za opoziciju verovatno misli na SNS jer oni će do tad već uveliko biti u opoziciji (ako uopšte budu još i postojali), jer realno nema šanse da još 2 godine ostanu na vlasti niti da će ljudi da čekaju izbore za 2 godine (koji bi isto bili farsa kao i svi do sad) da bi kao možda skinuli SNS sa vlasti.
Realno ovi mogu možda još par meseci da se kao nešto batrgaju na vlasti (uz proteste i štrajkove) i ćao ćaci, nema više, to im je to.
Мислим да ће избора на свим нивоима бити следеће година, пошто ће АВ и ову нову Владу "орочити" као и претходне.
Мислим на Владу коју ће подржати већина у парламенту.
nećeš valjda za odrtavelog i poluraspalog Djilasa?Opozicija naravno
Ma kakav parlament, kakvi bakrači, zar ne vidiš šta se sve izdešavalo od Novembra meseca pa na ovamo, mislim parlament može da podrži vladu ali taj parlament de facto nema više nikakav legitimitet nit će narod da podrži tu odluku, jednostavno ne postoji više opcija vraćanja na staro i da naprednjaci nastave mirno da vladaju kao što su do Novembra meseca, i mislim da broje ako ne baš poslednje dane na vlasti onda poslednje mesece na vlasti svakako i mislim da je sasvim realna opcija da narednu godinu dočekamo bez naprednjaka na vlasti, jedino što mogu je još malo ovako da se batrgaju i da pre svega sebi produžavaju agoniju.