za koga ce zene navijatí u brazilu ?

sad mi dodje da kazem nesto van fudbala al necu :)

nije meni nek pobede bolji su al ce mi se ogade sledecih 4 godina samo ce to da naglasavaju, svetski prvaci, svetski prvaci

a kako sreca hoce, i kako je u zadnjih par godina standarddno jos ce i evropski prvaci postati za dve godine, pa da se selim iz nemacke :(

Sta je poenta igranja onakvog fudbala kao sinoc....

oboje se zatvore u strahu da ga ne prime :lol:

Zamislite ovakav fudbal bude i u fialu ~~~~ Onda je igra FUDBAL izumrla :zcepanje:

Fudbal je generalno dosadan sport za gledanje. A kvalitet fudbala kada igraju reprezentacije je na nizem nivou nego kada igraju timovi. Barsa, Real, Bajern; svi bi oni razvalili svaku reprezentaciju na ovom SP.

Pa ko ima najboljeg igraca na svijetu Arg ili Njim?! Uporedi ostale igrace individualni kvalitet je na strani Argentinaca.

Tesko da je Arg. bolja od Nemacke.

Samo na golu Nemci imaju 3 fenomenalna igraa plus su jednog od najboljih golmana u Evropi ostavili kuci (ter Stegen).

U napadu im nema ravnih - Shurrle, Muller, Klose, Podolski

Argosi u vezi imaju ispusene mustikle Gago, Maskerano, Maxi, ostalih se cak i ne secam koga imaju.

U napadu jedino Mesi i Aguero, u odbrani znam samo Garaya a ko im je ovaj golman pojma nemam.

Verzni red jak ko zemlja- Gotze, Shweinsteiger , Ozil, Kroos, Khedira

A o odbrani sa Lahmom i Mertesackerom ne treba trositi reci

Samo sto Njemacka nije kvalitetnija od Argentine, sa pravom igraci kriikuju selektora koji je postavio igru previse defanzivno.

Nemci imaju bolji tim od Argentine individualno, samo kada nemaju Rojsa, i Gece igra ovako ocajno, tu su negde. Argentincima je odbrana problem, tu su malo suplji, ali sa druge strane, Nemcima je Klose zivi ocaj.

- - - - - - - - - -

Samo na golu Nemci imaju 3 fenomenalna igraa plus su jednog od najboljih golmana u Evropi ostavili kuci (ter Stegen).

Argosi u vezi imaju ispusene mustikle Gago, Maskerano, Maxi, ostalih se cak i ne secam koga imaju.

U napadu jedino Mesi i Aguero, u odbrani znam samo Garaya a ko im je ovaj golman pojma nemam.

Objektivno, u istoriji fudbala se nije pojavio igrac koji tako dobro gusi i sprecava protivnicku igru da se razvije kao sto je to Maskerano. Covek je potpuni antitalenat za tehniku, ali kako on zna da sasece svaku kreaciju protivnika u veznom redu, pa to je zakon. :hahaha:

Naravno, navijacu za Nemce, jer uvek navijam protiv Latinosa. Iako je Argentina najvise Evropa od svih Latinosa, ipak su to raspali antiglobalisti, i drzava cija vlada krije od gradjana koliki je stepen inflacije, pa ovi proklinju MMF, Ameriku i sve ostalo.

Lationsi ko pojava me nerviraju svi, ciganija teska.

A u fudbalu su pravi italijani, udaraju po cevanicama, vataju za jaja, laktaju se, foliraju da je njihova lopta ali zato ako neko dise u njihovom pravcu odma padaju drzeci se za glavu ko da ih je grom opalio :lol:

Ciganija najgora.

Ronaldo nema sa kim da igra, Tu su on Pepe, Koentrao i nema vise niko. Plus sto je vukao povredu. Argentina ima velike igrace, dokazene i to najvise u napadu a igraju na nulu. Slazem se da je Njemacka bolji kolektiv.

Ronaldo nije ni igrao na SP, samo se vukao po terenu, nije igrao u fazi odbrane (nesto za sta bi ga svaki trener u klubu izbacio posle prvog poluvremena), i cekao je samo da dobije loptu i prostor. Pepe je vezara, i najveca rupa u timu Reala. Nani je dobar igrac, samo sto igra zivi ocaj poslednjih godina.

Nemci imaju bolji tim od Argentine individualno, samo kada nemaju Rojsa, i Gece igra ovako ocajno, tu su negde. Argentincima je odbrana problem, tu su malo suplji, ali sa druge strane, Nemcima je Klose zivi ocaj.

- - - - - - - - - -

Objektivno, u istoriji fudbala se nije pojavio igrac koji tako dobro gusi i sprecava protivnicku igru da se razvije kao sto je to Maskerano. Covek je potpuni antitalenat za tehniku, ali kako on zna da sasece svaku kreaciju protivnika u veznom redu, pa to je zakon. :hahaha:

A tek onaj Gago, ja veceg majmuna od igraca nisam video :lol:

Jedino me mozda Roberto Karlos, onaj ker nervirao vise

Lationsi ko pojava me nerviraju svi, ciganija teska.

A u fudbalu su pravi italijani, udaraju po cevanicama, vataju za jaja, laktaju se, foliraju da je njihova lopta ali zato ako neko dise u njihovom pravcu odma padaju drzeci se za glavu ko da ih je grom opalio :lol:

Ciganija najgora.

Najgori su. Ponadao sam se da su ovi Cileanci malo bolji, zbog Pinocea :lol:, kad i oni isti krac. Doduse, posebno mrzim Brazilce i Brazil, jer im je drzava jad jadova, a predstavljaju se kao lideri regiona, a njima je posebni ocaj da im Argentina osvoji prvenstvo u sred Brazila....:think:

zato kazem trebali bi da igraju bez klosea i sa götzem

A tek onaj Gago, ja veceg majmuna od igraca nisam video :lol:

Jedino me mozda Roberto Karlos, onaj ker nervirao vise

U sustini, uvek mozes da racunas da ce Demikelis nesto da zajebe, on je po tome poznat :hahaha: Dobar je vezni red Argentine, a trener im fura neki presing tokom cele utakmice, znaci da su bas fizicki spremni. Odbrana im je losa, u smislu da su im stoperi ocajni i spori, ali kod njih se odbrana igra po celom terenu, i imas Maskerana koji je car za fazu odbrane, tako da ce biti verovatno smor utakmica. Za Nemce je problem sto nemaju nekog kasvetnog centarfora koji bi iskoristio to sto su stoperi Argentine spori, nego gurnu onog Klosea koji je trenutnoi jos gori cak i od Fernanda Toresa. Da stave Mrdju iz Zvezde bolje bi prosli :lol:

Back