**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.693
Za sve postoji prvi put! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sto Njemacka nije kvalitetnija od Argentine, sa pravom igraci kriikuju selektora koji je postavio igru previse defanzivno.
Sta je poenta igranja onakvog fudbala kao sinoc....
oboje se zatvore u strahu da ga ne prime
Zamislite ovakav fudbal bude i u fialu ~~~~ Onda je igra FUDBAL izumrla![]()
Pa ko ima najboljeg igraca na svijetu Arg ili Njim?! Uporedi ostale igrace individualni kvalitet je na strani Argentinaca.
Samo sto Njemacka nije kvalitetnija od Argentine, sa pravom igraci kriikuju selektora koji je postavio igru previse defanzivno.
Tesko da je Arg. bolja od Nemacke.
Samo na golu Nemci imaju 3 fenomenalna igraa plus su jednog od najboljih golmana u Evropi ostavili kuci (ter Stegen).
U napadu im nema ravnih - Shurrle, Muller, Klose, Podolski
Argosi u vezi imaju ispusene mustikle Gago, Maskerano, Maxi, ostalih se cak i ne secam koga imaju.
U napadu jedino Mesi i Aguero, u odbrani znam samo Garaya a ko im je ovaj golman pojma nemam.
Verzni red jak ko zemlja- Gotze, Shweinsteiger , Ozil, Kroos, Khedira
A o odbrani sa Lahmom i Mertesackerom ne treba trositi reci
Naravno, navijacu za Nemce, jer uvek navijam protiv Latinosa. Iako je Argentina najvise Evropa od svih Latinosa, ipak su to raspali antiglobalisti, i drzava cija vlada krije od gradjana koliki je stepen inflacije, pa ovi proklinju MMF, Ameriku i sve ostalo.
Ronaldo nema sa kim da igra, Tu su on Pepe, Koentrao i nema vise niko. Plus sto je vukao povredu. Argentina ima velike igrace, dokazene i to najvise u napadu a igraju na nulu. Slazem se da je Njemacka bolji kolektiv.
Nemci imaju bolji tim od Argentine individualno, samo kada nemaju Rojsa, i Gece igra ovako ocajno, tu su negde. Argentincima je odbrana problem, tu su malo suplji, ali sa druge strane, Nemcima je Klose zivi ocaj.
- - - - - - - - - -
Objektivno, u istoriji fudbala se nije pojavio igrac koji tako dobro gusi i sprecava protivnicku igru da se razvije kao sto je to Maskerano. Covek je potpuni antitalenat za tehniku, ali kako on zna da sasece svaku kreaciju protivnika u veznom redu, pa to je zakon.![]()
Lationsi ko pojava me nerviraju svi, ciganija teska.
A u fudbalu su pravi italijani, udaraju po cevanicama, vataju za jaja, laktaju se, foliraju da je njihova lopta ali zato ako neko dise u njihovom pravcu odma padaju drzeci se za glavu ko da ih je grom opalio
Ciganija najgora.
Tesko da je Arg. bolja od Nemacke.
Samo na golu Nemci imaju 3 fenomenalna igraa plus su jednog od najboljih golmana u Evropi ostavili kuci (ter Stegen).
U napadu im nema ravnih - Shurrle, Muller, Klose, Podolski
Argosi u vezi imaju ispusene mustikle Gago, Maskerano, Maxi, ostalih se cak i ne secam koga imaju.
U napadu jedino Mesi i Aguero, u odbrani znam samo Garaya a ko im je ovaj golman pojma nemam.
Verzni red jak ko zemlja- Gotze, Shweinsteiger , Ozil, Kroos, Khedira
A o odbrani sa Lahmom i Mertesackerom ne treba trositi reci
A tek onaj Gago, ja veceg majmuna od igraca nisam video
Jedino me mozda Roberto Karlos, onaj ker nervirao vise
Golman jeste bolji i extra klasa. A o napadu ne treba trositi rijeci Mesi, Aguero,Iguain,Laveci, Palasio.
kami, oladi malo sa politikom...profulao si temu.
Pored toga sto se napula svega i svacega u vezi iste. Ali ne bih ovde i sad o globalizaciji, raspalim drzavama, liderima regiona itd.