za koga ce zene navijatí u brazilu ?

znaci koliko mi je drago sto je argentina izbacila ogavne holandjane, toliko mi je zao sto se to nije desilo kad su igrali protiv CR, da ih na licu mesta gledam u holandskom baru kako gorke suze liju dok trpaju masan przeni krompir preliven majonezom u svoje debele guzice i rumene face :zaljubljena:

znaci koliko mi je drago sto je argentina izbacila ogavne holandjane, toliko mi je zao sto se to nije desilo kad su igrali protiv CR, da ih na licu mesta gledam u holandskom baru kako gorke suze liju dok trpaju masan przeni krompir preliven majonezom u svoje debele guzice i rumene face :zaljubljena:

ovde neko bas voli holandjane :lol:

- - - - - - - - - -

Kladza ovako:

Holandija pobedjuje, kvota 3,10

Robben daje gol, kvota 3,00

Holandija pobedjuje sa 2:1, 3:1 ili 4:1, kvota 6,50

auh al si puko ko zvecka

Prokleo sam pcelice:zper:

Da umem smutjkala bih vradzbinu protiv nacista, od meraka da ih gledam kako primaju golove skupa sa Merkelovom koja poraz, ah, ne moze da spreci...:rumenko:

Don 't cry for them Argentina, the truth is they never left you:super:

sad sam ljut zaheba me ovo sam ja hteo u finalu da stavim kad pobedi argentina :(

ce kacimo madonu sas pesmom

realno argentinci nemaju sanse

Leone, ja se u fudbal ne razumem, ne znam ni sta je ofsajd ali...:lol:

Finala ne dobija uvek najbolja ekipa. Smucka se tu sve i svasta a najvise ta neka zelja koju sreca odozgo nagradi. Oni svi znaju da igraju fudbal, samo da jednima svane dobar a drugima los dan.
Kao sto je nas cista sreca nagradila na proslom Svetskom sa onim golom protiv Nemacke koji smo toliko zeleli a koji je bio preko svih nasih mogucnosti.
Ako ima ikakve pravde na ovom svetu, neko ce zavezati noge nemackim fudbalerima jer verujem da ceo svet zeli da ih vidi kako gube i to u finalu...vala su se na onu stvar svima popeli a najvise nama koji imamo veze sa Nemackom.

Back