za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Lavicu, i Italiju si pogodio isto. Sve si pogodio do sad, nema sta. Hahaha... Jedino moje finale Brazil-Holandija je i dalje u igri.
Holandjani najubedljiviji od svih cetvrtfinalista...ali to je fudbal - nema gola, i onda se patis. Nema to veze sa strucnoscu.Holandija je za ove miseve izmislila fudbal.

Nego, mene zabrinjava FIFA mafija...u 1/4 finalu SP-a sviraju sudije iz Uzbekistana, Kirgistana, Obale slonovace, koji inace sude pred 40 ljudi u svom selu u nekoj vukojebbini.... lebe mekani... slepci najgori.

A sto je seljacina bavarska Müller simulirao protiv Portugala i isprovocirao crveni i sto je juce pokusao penal sa bacanjem da izvuce - to isto nikom nista. Aj bezite svabofili...plakacete i onako uskoro.

ti si stvarno popio previse piva, simulirao protiv portugala?
sa takivma ko ti ne vredi pricati jer kad mrzis nekog onda sve vidis pogresno

puca mi k za nemce al sam pogodio i taktiku kako treba igrati a ti samo kudis i mrznja iz tebe prica ja sam barem sachlich

ja uvek za slabije navijam . Opasna ova Kostarika , aaa:per:

Oprasili su se koliko su oprasni...prete i stalno su u prilici da predju u polovinu protivnika. Smesan si, nemoj da se blamiras vise.

- - - - - - - - - -

ti si stvarno popio previse piva, simulirao protiv portugala?
sa takivma ko ti ne vredi pricati jer kad mrzis nekog onda sve vidis pogresno

puca mi k za nemce al sam pogodio i taktiku kako treba igrati a ti samo kudis i mrznja iz tebe prica ja sam barem sachlich

Svabicu, ne peni previse...Pepe ga je udario toliko sa glavom da mu za malo razbio onu seljacku bavarsku glavu, toliko strasan faul je bio...svi smo videli. Ajde bezi bre...

Oprasili su se koliko su oprasni...prete i stalno su u prilici da predju u polovinu protivnika. Smesan si, nemoj da se blamiras vise.

- - - - - - - - - -
Svabicu, ne peni previse...Pepe ga je udario toliko sa glavom da mu za malo razbio onu seljacku bavarsku glavu, toliko strasan faul je bio...svi smo videli. Ajde bezi bre...

vidi se kako reagujes kad ti neko nesto kaze nedo bog da te neko pipnuo upuco bi ga oma
nego budala je onaj ko stobom diskutuje jer ti starno lupas gluposti

vidi se kako reagujes kad ti neko nesto kaze nedo bog da te neko pipnuo upuco bi ga oma
nego budala je onaj ko stobom diskutuje jer ti starno lupas gluposti

Ajde onda nemoj vise biti budala i zaobidji me, molim te. Svima ce biti lepse. Zahvaljujem, lavicu.

- - - - - - - - - -

Cuj 16 , nisi dobro izbrojao , 25 zapravo :lol:

Sam znas najbolje koliko i zasto...ako umes dotle da brojis, jebbi ga. ;)

Back