za koga ce zene navijatí u brazilu ?

ne pratim uopste bas, ne znam ni koji je nivo takmichenja :I sad u toku

Pa poverovacu ti da ne pratis i da si skroz cool i Underground i alternativna riba, jelte...

1/4 finale je u toku.... pogani svabovi i Brazil su u polufinalu...sutra se igraju ostale dve partije cetvrtfinala u kojima su Holandija i Argentina favoriti... pa sad, da li se lozis na lale, Tango ili neto drugo - biraj. Samo ne filozofiraj puno...mada tesko ce ti pasti, koliko te znam. :lol:

ne znam je l sam vise underground ili alternativna :think:
ajde navijacu za lale

To ti je isto...alternativna, underground.
Dobar izbor.

Esam lepo rekla Svabe i Holandija u finalu :cool:?

- - - - - - - - - -

Brazil moze da pobedi Nemacku samo uz pomoc sudija, Nemci kidaju kako igraju : )))

Lupas gadno. Nemci unistise fudbal sa ovim kako ga oni igraju, znaci muka ih je gledati.
Holandija - Brazil. :cool:

Kakav Brazil, bez Neymara su ga tek ugasili :cool:
Mada volim i Belgiju, sto jes, jes :D

Koliko ja znam juce su golove dali bekovi Brazila....ne zavise toliko od Neymara kao recimo Argentina od Mesija.
Uostalom, nismo pricali o tome vec o "lepoti" fudbala koji Svabe selebriraju, sto bi se reklo...a fudbal im je ono...sveden na hrkljus...samo misicima igraju. :bljak:

Sad sam turio pare na ove dve opklade:

Argentina 1, kvota 2,00

Mesi daje gol, kvota 1,90

Ta dva singla za sada...u zavisnosti od Toga kako tu prodjem cu posle da smislim nesto za Holandjane.

Slazem se , ali znaju da odigraju na rezultat .Sam sam pomalo razocaran igrom , ali opet iskusni su i igrace na rezultat.
Meni je ovo najgora reprezentacija Brazila koju pamtim .Ovoliku promociju nisu imali ni mnogo bolji igraci , Ronaldo , Ronaldonjo itd, kao sto sada ima Neymar.

- - - - - - - - - -

Sinoc je Kolumbija pokazala da je tehnicki bolja od "ovakvog" Brazila .
Ako se neko seca koliko su samo puta kolumbijski bekovi sa lakocom pretrcavali brazilske igrce i uzimali lopte .

Ceo program na RTS-u su istumbali i poremeztili zbog ovog svetskog prventstva. Čak su i Dnevnik pomerili.
Jedva čekak da se to prventsvo završi i da se makar TV program vrati u normalu.

Aj bezi na PDF "Penzioneri", ako postoji nesto tako ovde. :lol:
Cuj, cak su dvevnik pomerili...jako bitno. :roll:
Jel i Sulejman i ostali kulturno-umetnicki i obrazovni program koji pustaju pomeren? Strasno nesto... :rotf:

Aj bezi na PDF "Penzioneri", ako postoji nesto tako ovde. :lol:
Cuj, cak su dvevnik pomerili...jako bitno. :roll:
Jel i Sulejman i ostali kulturno-umetnicki i obrazovni program koji pustaju pomeren? Strasno nesto... :rotf:

Ustvari penzioneri nejviše i prate fudbal...a tek kad dođe prvenstvo :roll:
tako da,ako i odem na neki takav pdf,palšim se,jošviše bi se raspredalo o tako "bitnim" stvarima ko što je trčanje za loptom.

Ustvari penzioneri nejviše i prate fudbal...a tek kad dođe prvenstvo :roll:
tako da,ako i odem na neki takav pdf,palšim se,jošviše bi se raspredalo o tako "bitnim" stvarima ko što je trčanje za loptom.

Ma da...vidi se i po publici na stadionima a i po tome ko pise sve na ovoj temi - sve same babe i dede. Aj nemoj vise lupetati. Siguran sam da Vucicevo prdenje o boljem zivotu u Srbiji, koje je sigurno uskoro tu (hahaha), mozes gledati i na nekom drugom programu, na kojem ne prenose fudbal.

Back