za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Za njega licno to je jako lose , pogotovo sto je na vrhuncu karijere.
Koliko sam skapirao nece moci 4 meseca da igra ?
Ne znam dali su ga diskvalifikovali sa svetskog odmah ili ?

Odmah, ne igra vise, vraca se kuci.

On je jedan od najboljih fudbalera danas, ali je malo emotivno nezreo, nesto kao Milicic.

Sada opet Dzerard mora da ga smiruje, kao da mu je cale.

Odmah, ne igra vise, vraca se kuci.

On je jedan od najboljih fudbalera danas, ali je malo emotivno nezreo, nesto kao Milicic.

Sada opet Dzerard mora da ga smiruje, kao da mu je cale.

Da , on je definitivno po mom misljenju odmah iza Mesija ( koji je neprikosnoven).
Steta za njega , iskreno mi je malo i zao , Sp ostaje bez jos jednog kvalitetnog igraca .
Navijam za Meksiko , Kostariku i Kolumbiju , jedino tu videh nesto lepih poteza i driblinga , ljudi igraju srcem .
Mada jedan je Ronaldo phenomeno

- - - - - - - - - -

Ne postoji igrac ni pre njega , a ni posle njega koji je mogao sve u trku to da radi .
Covek se granici sa genijalnoscu po mom misljenju , toliki talenat je jednostavno dar .

Jedini igrac koji je isao pravo ka golu , nije vukao u stranu i bezao od protivnika prilikom drublinga .
Ja mu skidam kapu , za mene ne postoji niko ni blizu njega .
Iako je bilo jako dobrih fudbalera ...Od krojfa, Besta(pogotovo),Maradone, Pelea, Piksija , Deje itd...
Ali ovo je klasa za sebe

- - - - - - - - - -

Inace na temu , Ruse je opet zeznuo golamn koliko sam uspeo da vidim .

Jedini igrac koji je isao pravo ka golu , nije vukao u stranu i bezao od protivnika prilikom drublinga .
Ja mu skidam kapu , za mene ne postoji niko ni blizu njega .
Iako je bilo jako dobrih fudbalera ...Od krojfa, Besta(pogotovo),Maradone, Pelea, Piksija , Deje itd...
Ali ovo je klasa za sebe

- - - - - - - - - -

Inace na temu , Ruse je opet zeznuo golamn koliko sam uspeo da vidim .

Ovaj Kristijano Ronaldo je fenomenalan fudbaler, samo sto je karakterna pic.ka.

Kod Rusa, golman imao losu procenu, ali nije im golman kriv sto oni imaju ocajne igrace. Alzirci bolji tim, zasluzeno idu dalje.

Ovaj Kristijano Ronaldo je fenomenalan fudbaler, samo sto je karakterna pic.ka.

Kod Rusa, golman imao losu procenu, ali nije im golman kriv sto oni imaju ocajne igrace. Alzirci bolji tim, zasluzeno idu dalje.

Ovaj Ronaldo jeste dobar fudbler , ali ne mogu da ga svrstam u kategoriju , pa cak ni uporedim sa brazilskim Ronaldom.
Brazilski Ronaldo je bio genije , umetnik na terenu .Ovaj Ronaldo je radnik koji se vise oslanja na fiziku nego na talenat , uostalom ispali su sa sp .

- - - - - - - - - -

ако не верујеш мени, веруј Капелу :P каже ласер их коштао проласка. мада, на снимку се види ласер, али не заслепљује голмана, више му шара по телу.

Veruj ...Pa moze tako nesto da se desi , ne bi bio prvi put :)
Ionako ima mnogo propusta u organizaciji i sudjenju .

ако не верујеш мени, веруј Капелу :P каже ласер их коштао проласка. мада, на снимку се види ласер, али не заслепљује голмана, више му шара по телу.

Prolaska dalje ih kosta to sto imaju tim sastavljen od 11 bekova koji blage veze nemaju, a jos Kapelo i jedinog koji ima tehniku zamenjuje u drugom poluvremenu.

1488613_funny-luis-suarez-meme-photoshop-4_jpg76103715813e6d0dc10263f4b806bf01

:lol:

Ronaldo kontrolise loptu u trku fenomenalno, ne zadrzavajuci se previse, sto je najbitnija stvar za krilo u modernom fudbalu. I Bejl isto.

Ronaldo od svoji pokusaja driblinga na utakmici ima uspesnost tipa 1 od 5 ...Ne bih se slozio .
Njegov dribling se zasniva samo na brzini . O bejlu i driblingu ne bih ni trosio reci .
Brzina ok , dribling 0.

Poslednja izmena:
Ronaldo od svoji pokusaja driblinga na utakmici ima uspesnost tipa 1 od 5 ...Ne bih se slozio .
Njegov dribling se zasniva samo na brzini . O bejlu i driblingu ne bih ni trosio reci .
Brzina ok , dribling 0.

Dribling u trku, to je najbitnije za krilo. Za driblinge u mestu je bitno da igras na nekoj poziciji u centru, tipa Luka Modric i to.

Sam Bejl je bio vredniji od onih 6-7 igraca koje su doveli u Totenhemu ove godine za pare koje su uzeli za transfer Bejla. Mnogo je bitno u modernom fudbalu da imas takva krila.

Dribling u trku, to je najbitnije za krilo. Za driblinge u mestu je bitno da igras na nekoj poziciji u centru, tipa Luka Modric i to.

Sam Bejl je bio vredniji od onih 6-7 igraca koje su doveli u Totenhemu ove godine za pare koje su uzeli za transfer Bejla. Mnogo je bitno u modernom fudbalu da imas takva krila.

Pa dribling u mestu i ne priznajem kao dribling ( to upravo ronaldo radi , i onda sutne loptu pravolinisjsku i sve na trku pokusava).
Oni su jednostavno slabi dribleri za izrazenom brzinom na duge staze .To je moje misljenje .
A msm da sam prilicno kompetentan o tome da pricam :)
Da danas igra igrac tipa Romaria , ili Ronalda , Besta itd, vredeo bi 200 000 mil minimum .

Back