ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Mozda ce dehidrirati prije nego kamerunci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pobedice susedi - koji crnjak. Za zavrsetak tmurnog fudbalskog dana.![]()
puko si na spance, videlo se da nece nista postici, prevazidjeni i procitan sistem koji ne uspeva vise
Odigrao sam X prvo poluvreme, 4+ uzivo (pocetkom drugog poluvremena) i manje faulova za spanski tim (manje od 11,5). Prvo je bila jeziva greska, za drugo - za golove, je bilo jedva neke sanse i to do momenta kada je Buskets promasio onu stopostotnu priliku, morao je samo da prihvati loptu na tih par metara od praznog gola levom nogom i da je sutne desnom (ne snalazi se levom), imao je dovoljno vremena s obzirom da je bio sam, ali ispao je ljakse, posle tog promasaja je i to postalo greska, a povodom treceg je bilo komedije, naime Spanci su vec nakon prvog poluvremena napravili cak 9 prekrsaja, vecinom nepotrebnih, a do 85. minuta su napravili svega jos 2 faula, i ja sam bukvalno citavo drugo poluvreme bio u igri.Naravno to je bilo propraceno drugarskim navijanjem, posto su svi ostali vec odavno bili pukli, pa su se solidarisali sa mnom, to je ona zajebancija o kojoj pricam kad su u pitanju "specijali", kad se masa lozi na neki sporedni ishod.
Tek u 87. minutu je napravljen 12-ti faul za Spaniju, uz opsti smeh na moj racun.
![]()
barem je bilo zabavno
sto ne igrate bre samo na golove 3+ na tako ko holandiju?
i na ovu je trebalo 3+
mislio sam an normalno 3+ ne znam dal se uzivo moze onda to igrati
ja ako igram uzivo onda ko daje sledeci gol
evo i 4+
Kapiram.Moglo je i 3+, pre pocetka, kao i bilo sta drugo, ali eto ne bi ni to doslo, a kvota je bila relativno mala. Sve u svemu Spanci su podbacili, i zasluzeno eliminisani, nisu prikazali bog zna sta od svog kvaliteta.
Eto, da sam ispratio tog Mandzukica on ne da ne bi postigao dva gola vec ne bi ni ulazio u igru. Definitivno crnjak.![]()
nisam mislio na spance vec na holandjane i na rvate
ma dobro ja isto nisam stigo da igram a opario bi se ko jana i pivo
krivo mi je za onaj dan kad sam bio za 10 evra bih 200 dobio u plusu
- - - - - - - - - -
ne zezaj reko sam sa njim dobijaju i brazil bi plivao sa mandzukicem
Mi imamo Acu informaciju a vidite sta imaju Meksikanci
http://www.dailymail.co.uk/sport/wo...leads-beautiful-game-World-Cup-reporters.html
Ja kada slusam Acu, dodje mi da se roknem.