za koga ce zene navijatí u brazilu ?

puko si na spance, videlo se da nece nista postici, prevazidjeni i procitan sistem koji ne uspeva vise

Odigrao sam X prvo poluvreme, 4+ uzivo (pocetkom drugog poluvremena) i manje faulova za spanski tim (manje od 11,5). Prvo je bila jeziva greska, za drugo - za golove, je bilo jedva neke sanse i to do momenta kada je Buskets promasio onu stopostotnu priliku, morao je samo da prihvati loptu na tih par metara od praznog gola levom nogom i da je sutne desnom (ne snalazi se levom), imao je dovoljno vremena s obzirom da je bio sam, ali ispao je ljakse, posle tog promasaja je i to postalo greska, a povodom treceg je bilo komedije, naime Spanci su vec nakon prvog poluvremena napravili cak 9 prekrsaja, vecinom nepotrebnih, a do 85. minuta su napravili svega jos 2 faula, i ja sam bukvalno citavo drugo poluvreme bio u igri. :lol: Naravno to je bilo propraceno drugarskim navijanjem, posto su svi ostali vec odavno bili pukli, pa su se solidarisali sa mnom, to je ona zajebancija o kojoj pricam kad su u pitanju "specijali", kad se masa lozi na neki sporedni ishod. :lol: Tek u 87. minutu je napravljen 12-ti faul za Spaniju, uz opsti smeh na moj racun. :lol:

Odigrao sam X prvo poluvreme, 4+ uzivo (pocetkom drugog poluvremena) i manje faulova za spanski tim (manje od 11,5). Prvo je bila jeziva greska, za drugo - za golove, je bilo jedva neke sanse i to do momenta kada je Buskets promasio onu stopostotnu priliku, morao je samo da prihvati loptu na tih par metara od praznog gola levom nogom i da je sutne desnom (ne snalazi se levom), imao je dovoljno vremena s obzirom da je bio sam, ali ispao je ljakse, posle tog promasaja je i to postalo greska, a povodom treceg je bilo komedije, naime Spanci su vec nakon prvog poluvremena napravili cak 9 prekrsaja, vecinom nepotrebnih, a do 85. minuta su napravili svega jos 2 faula, i ja sam bukvalno citavo drugo poluvreme bio u igri. :lol: Naravno to je bilo propraceno drugarskim navijanjem, posto su svi ostali vec odavno bili pukli, pa su se solidarisali sa mnom, to je ona zajebancija o kojoj pricam kad su u pitanju "specijali", kad se masa lozi na neki sporedni ishod. :lol: Tek u 87. minutu je napravljen 12-ti faul za Spaniju, uz opsti smeh na moj racun. :lol:

barem je bilo zabavno :lol:

sto ne igrate bre samo na golove 3+ na tako ko holandiju?

i na ovu je trebalo 3+

barem je bilo zabavno :lol:

sto ne igrate bre samo na golove 3+ na tako ko holandiju?

i na ovu je trebalo 3+

Pa ne znam kako da ti opisem to zezanje.. ono Cileanci kontrolisu loptu, krecu u kontru, a masa se pali da nekako uspeju da izgube loptu pre nego sto do cileanskog igraca koji je tog momenta ima stigne neko od Spanaca i eventualno ga rokne, a vreme otkucava... znaci samo da se Spanci domognu lopte, da nisu u situaciji da moraju nekog da biju... ili kad se Spanci nadju u guzvi pred cileanskim golom da slucajno ne zakace nekog iz odbrane... :zcepanje:

Nije moglo uzivo da se igra 3+, posto granicu po pravilu postave za 1, 5 golova vise nego sto je do tad postignuto, dakle 2 data gola - granica 3, 5 golova (4+).

Kapiram. :) Moglo je i 3+, pre pocetka, kao i bilo sta drugo, ali eto ne bi ni to doslo, a kvota je bila relativno mala. Sve u svemu Spanci su podbacili, i zasluzeno eliminisani, nisu prikazali bog zna sta od svog kvaliteta.

nisam mislio na spance vec na holandjane i na rvate

ma dobro ja isto nisam stigo da igram a opario bi se ko jana i pivo :dash:

krivo mi je za onaj dan kad sam bio za 10 evra bih 200 dobio u plusu :(

- - - - - - - - - -

Eto, da sam ispratio tog Mandzukica on ne da ne bi postigao dva gola vec ne bi ni ulazio u igru. Definitivno crnjak. :lol:

ne zezaj reko sam sa njim dobijaju i brazil bi plivao sa mandzukicem

nisam mislio na spance vec na holandjane i na rvate

ma dobro ja isto nisam stigo da igram a opario bi se ko jana i pivo :dash:

krivo mi je za onaj dan kad sam bio za 10 evra bih 200 dobio u plusu :(

- - - - - - - - - -

ne zezaj reko sam sa njim dobijaju i brazil bi plivao sa mandzukicem

Dvoumio sam se oko Mandzukica (obratio sam paznju na ono sto ste juce pisali ovde na temi) i Jelavica, i hocu-necu, ne ispratim ga, za obojicu je bila ista kvota 2,5, a za ostale ponudjene hrvatske igrace je bila kvota 3 da ce postici bar jedan gol.
Nemoj se sekirati, sta je bilo, bilo je. Mada treba ispratiti favorite na pocetku turnira, uglavnom realno dolaze, u prvom kolu se moze dosta toga ispogadjati, kao sto su i Jana i PIvo pogadjali. :)

Back