Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
I tih 1,01 su vise nego velikodusni. Uskoro se ponuda vadi iz programa i nece se isplacivati ni tih 1,01.![]()
slaba je ona na mene
a sanse su 75%
ja mogu 25% i hocu 25%
ona moze 25% jos da hoce i eto nam 100 %

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I tih 1,01 su vise nego velikodusni. Uskoro se ponuda vadi iz programa i nece se isplacivati ni tih 1,01.![]()
slaba je ona na mene
a sanse su 75%
ja mogu 25% i hocu 25%
ona moze 25% jos da hoce i eto nam 100 %![]()
nemojte da ja obojici dam crveni karton zbog grube igre![]()
nemojte da ja obojici dam crveni karton zbog grube igre![]()
crveno nije strasno
ajd priznaj kakve su mi sanse![]()
Ja ne igram grubo..ja sam filigrani tehnicar... dobro, ponekad uletim klizeci, ali Boze moj.![]()
oho filigrani tehnicar..vesti prstici![]()
iste kolike su da dodjes u Novi Sad,sad ti reci kolike su![]()
Mazic ima laku ruku, moglo bi biti kartona, ali s druge strane i to su velesile, igraju ljudi fer i korektno, majstorski.
Mozda cu probati vise golova u drugom poluvremenu.![]()
Mazic ima laku ruku, moglo bi biti kartona, ali s druge strane i to su velesile, igraju ljudi fer i korektno, majstorski.
Mozda cu probati vise golova u drugom poluvremenu.![]()
to nesto slicno ko ja i pivo al nezna da je moja taktika bolja iako on ima vise srece na prognozi![]()
ovo zadnja prognoza ti je dobra jer ce se sigurno njuskati i takticki nadmudrivati u prvom poluvremenu
to nesto slicno ko ja i pivo al nezna da je moja taktika bolja iako on ima vise srece na prognozi![]()
Vidicemo hoce li proci grupu i suditi u nastavku, mozda dodje do finala.
Ma pobedio si vec.
Mada, kako stvari stoje mene sreca na kocki nece ni dalje napustati.
Ne znam, mozda autsajderi bolje prolaze od favorita, kao Kostarika sto je natpala Urugvaj, cute ljudi i mecu...![]()
![]()
Za depilirane lepotane koji se skidaju nakon utakmica
nek imao ti srece na kocki a ja na cerishu ovaj kod ceherish![]()
Eno Hrvati popizdili sto su ih slikali gole na bazenu nece vise da pricaju sa novinarima.
sigurno bila ladna voda u bazenu, pa nisu ispali reprezentativno![]()
![]()
sigurno bila ladna voda u bazenu, pa nisu ispali reprezentativno![]()
![]()